Чайні кубики

Якщо ви є повним чаєм, щітайте зуби там з власними або гойдалками pu-erh через ваші вени, то краще не читати на всіх. Решта, теж. Сьогодні ми будемо говорити про чай, але не листувати, не в мішках, але ... в кубиках!
Я придумав цей вид чаю сьогодні. Ви бачите, я не пишу варену шипшину і роябоса з геїв порцелянових стаканчиків в невеликих шпильках. У мене є півлітровий муг, я заливу його половину кип'ятіння води, я заварюю мішок, я заливу ще одну половину холодної води, і я пишу все це блаванда, занурення печиво. І я не думаю, що я єдиний, хто любить теплий чай у великій кількості. Так, якось я раптом з'ясував, як розвести і заварити чай в той же час - вгадайте, що я отримую?
Під катоком ви знайдете незабутню подорож до світу синтефагованого шипа. Фото дуже забезпечені iPhone в умовах низького освітлення.
11 фото через garyba1di

Отже, в першу чергу потрібно зробити пиво - основа чашки. Звичайно, ви можете отримати ваш улюблений слоновий чай від mezzanine, але я буду обмежувати себе без використання чаю в пакетах без етикеток.

р.

Ми беремо контейнер, кидаємо вже підсилений чай там, і заливаємо все окропом.

Перейти до улюбленого VKontaktik, Твіттер або будь-яке інше місце, де можна весело вбити 40 хвилин дорогоцінного часу. Наше основне завдання не дозволяє правильно заварювати хіфир, а потім добре охолоджувати. Повернення на кухню і подивитися цю картину:

267082

Ммм, yami! Холодне потепління, що може бути краще? Тільки чай кубиками, звичайно, ми не зупиняємось. Отримати прес-форми, які прийшли з морозильною камерою. Якщо ви гасите їх або ви отримали холодильник з вашого бабуся (і в союзі, звичайно, не було цвіль - було достатньо просто розбити льод з тайської стінки морозильної камери), ви можете використовувати будь-яку імпровізовану ємність невеликої кубічної або перикубичної форми. Але якщо ваш улюблений горілка стикається з розширенням та перепадом температури у вашій морозильній камері - це не моя несправність.

Вода форма, намагаючись розподілити рідину серед найменших можливих чисел клітин.

Р

Переконайтеся, що пивоваріння досить прохолодно, щоб взаємодіяти з ультранизливими температурами і холодоагентом, відправити цвіль до морозильної камери, попередньо прокочуючи барани і заморожені кукурудзи.

Габаритний зображення

Продовжуємо грати в веселу ферму, позбавляючи військово-морський і залучати в інші тяжкі астрації.
Коли ви раптом некрасиво хочете пити моркву, перейдіть на кухню і подряпинте чашку.

Ретельно, ці хлопці, хоча вони нагадують саморобну карамель в кольорі, але на них грунтують руки одночасно. Рекомендується використовувати гумові рукавички і хімічні тампони.
На цій точці я маю на увазі окропу готовий. Залийте чашку / коло / скло / долоню до потрібного рівня.

І кидаємо пару кубів чаю в ньому.

Тадам! Чай правильної консистенції і температури готовий! Ідеально: не киплячої води, але не холодно!

р.

Визначений побічний ефект: наявність нерозчинного (принаймні, що я просто не чекав) осаду, в'ялення, що плавається в склі і змивлення вигляду через нього. Але це нещастя, звичайно, ви п'єте той же чай з сумки, не більше, не менше.

Джерело: http://