Мадагаскар очима Іллі Варламова!

Почнемо нашу подорож на Мадагаскарі! Як я вже писав, немає прямих рейсів, тому він взяв майже день, щоб дістатися до острова з трансфером в Париж. Ми провели перший день в столиці Антананаріво. Місто було дивно цікавим і фотогенним. З повагою, ви знайдете безліч історій в одному місці. Тут у вас є бездомні люди і крокодили з лемурами. Дуже спокійні і гостинні люди. Фотограф обробляється байдужістю, деякі намагаються попросити гроші, але не наполягати.

46 найцікавіших каменів для фото!!!

01. Мар Антананаріво або просто Тана - столиця Мадагаскару. Тут живуть 2 млн. осіб. Місто поганий і дуже брудний. В наявності практично немає каналізації і водопостачання. Після від'їзду французьких (50 років тому), тут нічого не було зроблено.

02. Мар Французька ліва красива станція. Поблизу станції, Французькі ліві таємці, які бажали вкрасти камеру, за яку вони отримали в вухо.

03.03.2014 р. І це міський зал. Так що будь-яка худоба не піднялася до фонтану, територія резиденції мера огороджена високим парканом. Для місцевих жителів це найкрасивіше місце. Всі фотографії тут.

04.03.2014 р. І це лінія для вільних календарів в Банку Африки. Як виявилося, банки гірше, ніж Сбербанк. Ви можете провести до 8 годин в рамках Банку Африки!

05. Мар Газети висять на рядки.

06. У Фільм про Путіна знизив фільми про Сталін та Гаддафі.

р.

07. Мар Як і будь-який пристойний місто, є річка в Тані.

08. У. Я люблю її. Річка занурюється.

, доб.1

09.03.2015 р. Так само, не соромиться. Як я сказав, що в місті практично немає каналізації, тому всі відходи закінчуються в річці.

179683

10. Це не заважає місцевим особам з плавання в річці.

11. Хлопець каже, що Привіт всім, хто вважає, що це брудно.

12. У річці знаходиться два мільйони людей.

Р

13.00 р. Не зупиняйтеся на машині для прання.

р.

14. І дітям відпочивати і фроліювати на зелених берегах. В цілому, ніхто не піклується про несанітарні та екологічні проблеми.

15.00 р. Кожен зайнятий. Середня заробітна плата в Мадагаскарі становить 20-30 доларів на місяць.

р.

16.00 р. Найкраще, щоб стати рабом до білого чоловіка, потім ви можете заробити до $ 50! Моя робота – локальний льотчик авіакомпанії. Він робить $500.

17.00 р. Все сміття йде на роботу. Це ринок сміття. Ви можете купити все, що ви відкинути тут.

18 років Сім'я бідних.

19.00 р. Танець Лемур!

20. Багато людей живуть на вулицях. Діти будували будинок поруч з парком. Усе місто є торгівля, і ті, хто не торгують блювотні руху.

р.

21. Жінки продають старі пляшки.

р.

22. Всі миються перед продажем.

23.

р.

24.

25. Традиційний ринок Мадагаскару «Зума» - це п'ятниця. Але зараз ринок працює щодня.

26.

8263431

27.

28.

р.

29.

30. Новорічні гуси продаються уздовж доріг.

31. З Різдвом Христовим!

32. Зверніть увагу на будинки, немає електрики до них. Це нормально, але немає стовпів і проводів, красиво!

Що таке небо!!!

33. Ведуться до крокодильної ферми! Crocodiles дуже милий, до 14 годин тут можна спробувати їх м'ясо.

34.

Джерело: