Останній день зйомок

Виброхвост

У неділю я очолювала останній день зйомок життя та фета. Це сталося в діапазоні резервуара Alabino. Тут було багато танків, снігу та всіляких речей.

51 фото і 2 відео

Посада виявилася дуже великим, після того, як точка реєстрації на місці зйомки ми подали ще 20 хвилин. Ми приїхали дуже рано, в темряві. А цистерни вже готові до зйомки.

3610Р. 4200Р.

Ми приїхали до більшості екіпажу. Я пішов зняти танки.
Танки в снігу красиві.

Я занурюсь до відкритої люки бака, щоб взяти картину того, що всередині, раптом я чую сильний удар поруч до мене, стрибаючи з сюрпризом - це механіка резервуара, яка вдарила траншею на боці резервуара, посмішки: "Що страшно?" Я збираюся висушити мої штани.

20 хвилин після того, як наш приїзд з'явився конвій з екіпажів. Вона згадувала Кока-Кола Новий рік оголошення «Відпустка приїжджає до нас». Відпочивали. . :

І через півгодини, це ясно.

р.

Танк з усіх сторін

08 мар

09 мар

10 хв

р.

Недорогий пристрій

Життя-підтвердження напису

Ще один танк.

На першому стовпці стояв цистерни.

А потім директор прийшов і сказав, що цистерни повинні стояти по-різному і вони почали рухатися.

І кладуть його в шафу-реєстратор.

Потім комп'ютер з шести танків зробить сімдесят-шіст.

Перша сцена була чисто акторська. На цій рідкісній машині на позицію приїжджає полковник Новиков з Уповноваженим полковником і має розмову з офіцером танку молодшим.

р.

ГАЗ-машина

Полковник Новиков (а актор Євген Даятлов) співає офіцера

Регулятор (Я не знаю) заспокоївся

р.

Офіціант

Драйвер Новикова. Автомобіль на ходу, до речі.

А поки актори переробляють, візьмуть участь артисти роблять їх брудним бізнесом.

Тим не менш, вони роблять актори-танкери - натуральні танкери.

Габаритний зображення

Результати

Або так.

Як реально.

р.

29 кв.м.

І під час режисера Сергія Урсулака набирає вчинку в його неповторному залізному вигляді.

р.

Адміністратор групи вирішив розігріти та охопити оболонку шампана

Про нас

Самі шкаралупи в ящиках.

Дуже легкий.

І почався зйомки.

Я забирав на автобусі. І тоді я розповіли, що танкери (реальні) дозволили піднятися в танк і стріляти всередині після того, як вони закінчили зйомки сцени, яку я щасливо зробив.

Р

Цистерни старі, і якщо вони виглядають гідно назовні, вони досить брудні всередині.

Танкі

Відкрито замок.

- Чому не йти так довго? - Запитує танкерні товари

Виявилося, що ми не збираємося, тому що один з танків загинув вниз, і вони намагалися витягти його на дорогу і почати його з штовхача.

Додано до [mergetime]1325158518[/mergetime]
В кінці з'явився інший танк і витягнув. Як це:

А потім вони робили. Але це вже без мене, я і екіпаж перейшов на сцену другої сцени.

Небезпечний тут.

Я починав, щоб побачити, що ще можна зняти. На одному з танків я помітив це "гаджет".

Дивіться як додатковий експеримент з зброєю

Альон в поле

Остання сцена називається атакою танку. Стрілки резервуарів підкреслюють в бойовому порядку і кисть до ворога. Картина ще не показує.

Сцена приймала довгу підготовку. Цистерни всі старі, не завжди починаються відразу, і навіть в холоді. В цілому, синхронізуйте їх непросто. Але я думаю, що я зробив.
Приходьте!

Я мав прийняти другий прийом.

Додано до [mergetime]1325158696[/mergetime]
Як це виглядає.

Це була остання сцена. Понад рік був зйомки цієї важкої багатосерійної плівки. Режисер на радіо сказав: «Дякуй всім!» Зйомка! і весь гурт почав кричущий і заповнювати. Тоді Сергій Урсуляк вийшов з ладу автобуса і почав голитися руками. Я теж звернувся.
Це його з головним художником живопису.

Нарешті, група фото для пам'яті.

Додано до [mergetime]1325158734[/mergetime]
Я був трохи сумним, але що про людей, які витрачали більше року на набір цього фільму? Попереднє редагування, голосування та інші радості постпродукції.

Джерело: