675
Останній день зйомок
Виброхвост
У неділю я очолювала останній день зйомок життя та фета. Це сталося в діапазоні резервуара Alabino. Тут було багато танків, снігу та всіляких речей.
51 фото і 2 відео
Посада виявилася дуже великим, після того, як точка реєстрації на місці зйомки ми подали ще 20 хвилин. Ми приїхали дуже рано, в темряві. А цистерни вже готові до зйомки.
3610Р. 4200Р.
Ми приїхали до більшості екіпажу. Я пішов зняти танки.
Танки в снігу красиві.
Я занурюсь до відкритої люки бака, щоб взяти картину того, що всередині, раптом я чую сильний удар поруч до мене, стрибаючи з сюрпризом - це механіка резервуара, яка вдарила траншею на боці резервуара, посмішки: "Що страшно?" Я збираюся висушити мої штани.
20 хвилин після того, як наш приїзд з'явився конвій з екіпажів. Вона згадувала Кока-Кола Новий рік оголошення «Відпустка приїжджає до нас». Відпочивали. . :
І через півгодини, це ясно.
р.
Танк з усіх сторін
08 мар
09 мар
10 хв
р.
Недорогий пристрій
Життя-підтвердження напису
Ще один танк.
На першому стовпці стояв цистерни.
А потім директор прийшов і сказав, що цистерни повинні стояти по-різному і вони почали рухатися.
І кладуть його в шафу-реєстратор.
Потім комп'ютер з шести танків зробить сімдесят-шіст.
Перша сцена була чисто акторська. На цій рідкісній машині на позицію приїжджає полковник Новиков з Уповноваженим полковником і має розмову з офіцером танку молодшим.
р.
ГАЗ-машина
Полковник Новиков (а актор Євген Даятлов) співає офіцера
Регулятор (Я не знаю) заспокоївся
р.
Офіціант
Драйвер Новикова. Автомобіль на ходу, до речі.
А поки актори переробляють, візьмуть участь артисти роблять їх брудним бізнесом.
Тим не менш, вони роблять актори-танкери - натуральні танкери.
Габаритний зображення
Результати
Або так.
Як реально.
р.
29 кв.м.
І під час режисера Сергія Урсулака набирає вчинку в його неповторному залізному вигляді.
р.
Адміністратор групи вирішив розігріти та охопити оболонку шампана
Про нас
Самі шкаралупи в ящиках.
Дуже легкий.
І почався зйомки.
Я забирав на автобусі. І тоді я розповіли, що танкери (реальні) дозволили піднятися в танк і стріляти всередині після того, як вони закінчили зйомки сцени, яку я щасливо зробив.
Р
Цистерни старі, і якщо вони виглядають гідно назовні, вони досить брудні всередині.
Танкі
Відкрито замок.
- Чому не йти так довго? - Запитує танкерні товари
Виявилося, що ми не збираємося, тому що один з танків загинув вниз, і вони намагалися витягти його на дорогу і почати його з штовхача.
Додано до [mergetime]1325158518[/mergetime]
В кінці з'явився інший танк і витягнув. Як це:
А потім вони робили. Але це вже без мене, я і екіпаж перейшов на сцену другої сцени.
Небезпечний тут.
Я починав, щоб побачити, що ще можна зняти. На одному з танків я помітив це "гаджет".
Дивіться як додатковий експеримент з зброєю
Альон в поле
Остання сцена називається атакою танку. Стрілки резервуарів підкреслюють в бойовому порядку і кисть до ворога. Картина ще не показує.
Сцена приймала довгу підготовку. Цистерни всі старі, не завжди починаються відразу, і навіть в холоді. В цілому, синхронізуйте їх непросто. Але я думаю, що я зробив.
Приходьте!
Я мав прийняти другий прийом.
Додано до [mergetime]1325158696[/mergetime]
Як це виглядає.
Це була остання сцена. Понад рік був зйомки цієї важкої багатосерійної плівки. Режисер на радіо сказав: «Дякуй всім!» Зйомка! і весь гурт почав кричущий і заповнювати. Тоді Сергій Урсуляк вийшов з ладу автобуса і почав голитися руками. Я теж звернувся.
Це його з головним художником живопису.
Нарешті, група фото для пам'яті.
Додано до [mergetime]1325158734[/mergetime]
Я був трохи сумним, але що про людей, які витрачали більше року на набір цього фільму? Попереднє редагування, голосування та інші радості постпродукції.
Джерело:
У неділю я очолювала останній день зйомок життя та фета. Це сталося в діапазоні резервуара Alabino. Тут було багато танків, снігу та всіляких речей.
51 фото і 2 відео
Посада виявилася дуже великим, після того, як точка реєстрації на місці зйомки ми подали ще 20 хвилин. Ми приїхали дуже рано, в темряві. А цистерни вже готові до зйомки.
3610Р. 4200Р.
Ми приїхали до більшості екіпажу. Я пішов зняти танки.
Танки в снігу красиві.
Я занурюсь до відкритої люки бака, щоб взяти картину того, що всередині, раптом я чую сильний удар поруч до мене, стрибаючи з сюрпризом - це механіка резервуара, яка вдарила траншею на боці резервуара, посмішки: "Що страшно?" Я збираюся висушити мої штани.
20 хвилин після того, як наш приїзд з'явився конвій з екіпажів. Вона згадувала Кока-Кола Новий рік оголошення «Відпустка приїжджає до нас». Відпочивали. . :
І через півгодини, це ясно.
р.
Танк з усіх сторін
08 мар
09 мар
10 хв
р.
Недорогий пристрій
Життя-підтвердження напису
Ще один танк.
На першому стовпці стояв цистерни.
А потім директор прийшов і сказав, що цистерни повинні стояти по-різному і вони почали рухатися.
І кладуть його в шафу-реєстратор.
Потім комп'ютер з шести танків зробить сімдесят-шіст.
Перша сцена була чисто акторська. На цій рідкісній машині на позицію приїжджає полковник Новиков з Уповноваженим полковником і має розмову з офіцером танку молодшим.
р.
ГАЗ-машина
Полковник Новиков (а актор Євген Даятлов) співає офіцера
Регулятор (Я не знаю) заспокоївся
р.
Офіціант
Драйвер Новикова. Автомобіль на ходу, до речі.
А поки актори переробляють, візьмуть участь артисти роблять їх брудним бізнесом.
Тим не менш, вони роблять актори-танкери - натуральні танкери.
Габаритний зображення
Результати
Або так.
Як реально.
р.
29 кв.м.
І під час режисера Сергія Урсулака набирає вчинку в його неповторному залізному вигляді.
р.
Адміністратор групи вирішив розігріти та охопити оболонку шампана
Про нас
Самі шкаралупи в ящиках.
Дуже легкий.
І почався зйомки.
Я забирав на автобусі. І тоді я розповіли, що танкери (реальні) дозволили піднятися в танк і стріляти всередині після того, як вони закінчили зйомки сцени, яку я щасливо зробив.
Р
Цистерни старі, і якщо вони виглядають гідно назовні, вони досить брудні всередині.
Танкі
Відкрито замок.
- Чому не йти так довго? - Запитує танкерні товари
Виявилося, що ми не збираємося, тому що один з танків загинув вниз, і вони намагалися витягти його на дорогу і почати його з штовхача.
Додано до [mergetime]1325158518[/mergetime]
В кінці з'явився інший танк і витягнув. Як це:
А потім вони робили. Але це вже без мене, я і екіпаж перейшов на сцену другої сцени.
Небезпечний тут.
Я починав, щоб побачити, що ще можна зняти. На одному з танків я помітив це "гаджет".
Дивіться як додатковий експеримент з зброєю
Альон в поле
Остання сцена називається атакою танку. Стрілки резервуарів підкреслюють в бойовому порядку і кисть до ворога. Картина ще не показує.
Сцена приймала довгу підготовку. Цистерни всі старі, не завжди починаються відразу, і навіть в холоді. В цілому, синхронізуйте їх непросто. Але я думаю, що я зробив.
Приходьте!
Я мав прийняти другий прийом.
Додано до [mergetime]1325158696[/mergetime]
Як це виглядає.
Це була остання сцена. Понад рік був зйомки цієї важкої багатосерійної плівки. Режисер на радіо сказав: «Дякуй всім!» Зйомка! і весь гурт почав кричущий і заповнювати. Тоді Сергій Урсуляк вийшов з ладу автобуса і почав голитися руками. Я теж звернувся.
Це його з головним художником живопису.
Нарешті, група фото для пам'яті.
Додано до [mergetime]1325158734[/mergetime]
Я був трохи сумним, але що про людей, які витрачали більше року на набір цього фільму? Попереднє редагування, голосування та інші радості постпродукції.
Джерело: