Автолегенди

Довгий лежачи на комп'ютері, якось пощастило торкнутися на таку красу життя. Не судити мене суворо, мій перший пост тема. Я люблю машину так я вирішив виставити його.
Ось ми йдемо!
Ford T-Bird

592194

Він передній.

Раритет 21st Волга в вагоні, який цікавиться Google або розповість вам, чому вони були так маленькими, і для кого / які вони були призначені

"Брокбек" з маленьким тюнінгом

77,400.

Він на фронті.

Міні-копір, оригінальний. Або як Британська побачила хропбек, хоча обидва проекти дуже різні: хропбек ще ближче до Fiat, частково копіює його. Але схожість ще й досі, «міні» більш культ. Я дивлюся, якщо тепер, як “Белет” або “Коупер” зроблявся сьогодні, що б він виглядав.

Як про без оригінального Mustang, серед-60-х

Пам'ятаєте Fantomas? Пам'ятайте Citroen DS?

(доб. 201)

ні

Хоча. Handsome!

...

"Вікторія," блакитний металевий

4684699

Річка Бук, вже попереду.

Альфа Римо, на жаль, не скажеш моделі

Вона і ваш хмелю раб 2 роки тому.

3687657

Зимовий або «президентський» клас СРСР

Зима в спині. Довірте мене, найбільший автомобіль.

Я не пам'ятаю, як GAZ-A, так і Opel Cadet або Opel Captain.

Мерседес Я не буду називати тіло зараз, якщо я google пізніше.

Що таке ретро без черепів? особливо чорний?

Гігант, на жаль, я не буду ім'я. Більше багатьох мікроавтобусів, реальний американський

Про нас
Але тут. Seagull, як це було в основному

ГАСОН-ГАТ

Шукаю, як хтось знає на Віпері.

22111

Не з старим ралі, але ще. Не знаю, що це диво. Або невідомий диво-копія вітчизняної (радянської) автомобільної промисловості. Фантазія.
Р Не створювати окрему тему

р.

ангел

Він. Якщо хтось визнає його, розкажіть їх.

Я бачив ДТП, як це в Міннесота минулого літа. Гранд Черке «Пушені ноги» військовий УАЗІК

2 кроки до права

загальність

А для автомобільної компанії. Може бути баян, але фото було зроблено самим і... це не в спеціальномугорі, але в додатку.

Про нас Потільний газон з кабіною перевернувся, я не знаю, як. Незважаючи на те, що ІХО вони не дуже стійкі.

р.

ж дворика

Пройшов в стару машину ТОВ "Автосіль" (який з Мінська повинен знати). Так є вантажівка на автомобільній базі БелАЗ!

Від афера

р.

Передній.

Тепер модно встановити відеофіксатори. Коте детектив, відеореєстратор з переглядом назад)
ПС, теж.

Я не знайшов оригінального, я вирішив залити те, що я колись додав в одну з соціальних мереж.

І нарешті. На перехресті. Вулиця Козлова

Джерело: