Рік на Кубі

Я був удачливий, і в останньому (як виявилося пізніше) році програми «Діти Чорнобиля» отримав учитель у дитячому лікувально-оздоровчому комплексі «Тарара», 15 км від Гавани, Республіка Куба.
Я сподіваюсь, що ви зацікавили, оцінив Япс.

Програма «Діти Чорнобиля» була заснована в 1991 році, а в 2011 році рік 20-ї річниці програми вона перестала існувати. У цей час понад 20 000 дітей відновили і загострюють. На фото - Ваш хмелюстка в ролі Нептуна на свято вгадайте, хто...

Місце, де знаходиться цей табір Тарара. Це замкнено-типове поселення (як радянський Барвиха, Жуковський, Горок), в якому знаходяться вілли (будинки з земельними ділянками), на які відпочиває місцевий заклад. Для розміщення українських дітей було передано частину табору (4 вулиці). Фоторепортаж - наша вілла. 4 кімнати, кухня, 3 душові кабіни, зал, кондиціонер.

Село займає близько 120 га площі, і знаходиться в 15 кілометрах від Гавани на шосе "Вія Бланка", яка з'єднує Гавану і Варадеро. На фото - схема села з усіма інфраструктурами.

Р

Умови життєдіяльності та добробуту (Я був шокований, будь-який шлях). Але, щоб заздрити ці діти не варто – отримати там дітей гідні симпатії. Найпоширенішими діагностиками є алопезія (художня втрата), вітіліго (лиза меланіну в шкірі, через яку дитина виглядає як Dalmatian), іхтіоз (повернення шкіри в оболонку і кератинування її), і т.д. Є лейкоз (кровий рак), і т.д. Ви можете побачити більше або менше.

Як я сказав, рівень і сфера дивовижна. Продукти харчування є кращими, які Кубани можуть забезпечити. Особливо вбиває те, що вони дають, відірвав від себе. Середня заробітна плата очищувача в таборі становить 15 доларів на місяць, рятувальник на пляжі — 20. І все ж якість і розмір порцій їжі був великим і величезним — це завжди там. Наша їдальня

650406-Б

І в таких умовах ми проживали біля місцевих дітей (в якому є санаторій астматики). Для них найкращий подарунок виповнилося сніданком, обідом і вечерею у наших дітей. А для солодкої води або бункера - "Мучімо Грасяс". З усіх цього – без заздрості, наші діти часто «їдуть» І буквально.

Крім того, вони не забули про «вітамінізація» дітей, для яких 1 раз на тиждень (для освіченців – коли вони керують втечу) приймали на місцевий ринок. Асортимент дивний - половина імен, які ви не чули, близько половини - тільки чули. Саме там я вперше смакував Чирімоя, Тамаранди, Нісперо і 20 інших фруктів і овочів. Я також зрозумів, що я ніколи не їсти справжню манго, апельсини, сосни або банани до. Вартість є копійкою. Перекладений в долари, 1 банан коштує близько 3 центів, 1 ананас - близько 20. На фото - найбільший ринок Гавани "Quatro Camino"

Команда в таборі є чисто жіночою, яка часто викликала деякі труднощі (мами з дітьми сидять на рік або два) і не бачить чоловіків. Крім того, був ще 70-річний заступник директора з навчальної частини та 3 режисера. Так мені довелося скручувати і хитрощі.

Після дуже короткого періоду часу ви починаєте шукати розваги. І перші два речі, які я ніколи не отримав минулого (і не хочу, насправді) є ром.

... і сигари. Вартість якого фактично дебатна. Можливо, цінителі пояснять пізніше, чому при покупці коробки (25 штук) «Кохіба Esplendidos» це коштує $ 30, при покупці в магазині – близько 300 $. Не може бути 1,000 відсотків акцизного мита. В Україні однакова коробка становить близько 2000 доларів. Це таємниця для мене...

р.

Я передбачу, що я презентую у всіх фотографіях, але я не мав намір зробити фотозвіт, а потім хочу поділитися враженнями.
Пристрої для маленької ліричної з'єднання, і ми продовжуємо.
Куба є однією з найбільш бідних країн світу. Блокада США та соціалістичний шлях розвитку призвели до дуже низького рівня життя. Єдиний спосіб заробити гроші – залучити туристів. Є щось приваблювати...

Природа є дійсно чудовим. І через відсутність промисловості, як це, але не можливо для всіх, хто його зіпсує. Гірське озеро в Cueva de Los Peces.

Валле де Вінальс - ще один коштовний куб.

Куева де лос Індіос з підземною річкою. Звідси.

Додано до [mergetime]1325276950[/mergetime]
І на відміну від всієї цієї краси - забита бідність і бідність. Типовий радянський блок багатоповерхових будинків, бруд, відсутність асфальту, в деяких населених пунктах - і електрика. Але!
У той же час, поруч з цим, є краса іспанської колоніальної архітектури. Будівлі, які хвилюються. У наступних зображеннях ми порівняємо благоустрій і бідність Куби. Capitolio de la Habana.

І на відміну від всієї цієї краси - забита бідність і бідність. Типовий радянський блок багатоповерхових будинків, бруд, відсутність асфальту, в деяких населених пунктах - і електрика. Але!
У той же час, поруч з цим, є краса іспанської колоніальної архітектури. Будівлі, які хвилюються. У наступних зображеннях ми порівняємо благоустрій і бідність Куби. Capitolio de la Habana.

... і область біля ринку, де ми пішли на їжу.

Іспанське консульство – пісня в кам’яному і шедевральному будинку.

... і типовий блок 9-поверховий, крім того, без обов'язкової котельної труби біля передмістя Гавани – ciudad Camilo Cienfuegos.

Національний герой Куби, найвища точка Гавани

...і просто дисфункційне...

Гавана Центральна залізнична станція ...

... і техніка так званого «військового заповідника», яке в теорії слід використовувати під час війни.

І нарешті, всього кілька хороших пострілів. Вид Гавани з оглядового майданчика на статуї Ісуса

Невелика алея в La Habana Vieja

Місцеве місто Китай (da-da-da-da-da), навіть там, і активно розвивається і поповнюється переселенцями з Китаю. Китай активно підпорядкований куб з дочірніми, пільговими поставками їжі, транспорту, обладнання тощо. Це важко знайти щось нове і не китайське.

574716

Ми уважно стежимо за плаванням. рятувальна вежа оснащена новітніми технологіями.

поліцейська станція - центро Історіко де ла Хабана. Цікаво, що є тюрма. Вони говорять про це підземелля.

Все для туристів - будь-який зм. У деяких частинах Куби все ще є основним режимом перевезення.

На цій точці дозволити собі відправляти і вітрити на невідомі відстані (на поромі через Байя-де-ла-Габана). Кінець. Вибачте, якщо це не так.

Джерело: