510
Snowball своїми руками (32 пікі)
Написання за допомогою im16 для uCRAZY:
На одному з ресурсів я побачила чудовий пост про те, як зробити сноуборд, я вирішив не сидіти ще і спробувати створити це диво себе.
Почати
Що нам потрібно:
1.beautiful jar! – це найголовніше... в Tomsk я знайшов більше або менше в магазині будинок в посмішки, ціна 500Re з трохи грошей.
2. гліцерин. купили в аптеці. є тільки пляшки 25г. витрати 10р. 10 штук. для страхування приймали більше гліцеринів, призначених для електронних сигарет.
3. вода. купили простий бонакв.
4. блиск, штучний сніг, або щось, як це ... також ледь знайшов блиск в олівці.
5. фактичні фігури для композиції.
6. епоксидний клей, супер клей просто в разі.
7. як сказати без пляшки не можна зрозуміти. Пиво і половина – справа:
фото 3
, м. Київ
Я пропустив клейовий процес з епоксидним клеєм, тому що фазотична була на зарядці: в принципі, нічого складного, ви змащуєте і приклеїте:
р.
фото 5
фото 6
Фото
фото 8
фото 9
фото 10
фото 11
фото 12
фото 13
Візьміть гліцерол, і залийте в баночку іншого, залийте все 10, в принципі нормально: потім залийте паєтки про чайну ложку, перемішайте і залийте Бонакву на око півліття.
фото 15
р.
фото 16
фото 17
фото 18
фото 19
Я залив в праву ємність, з урахуванням зміщення водних фігур, знову ока...
Він кладемо на неї пластину, щоб якщо було занадто багато, її заливають:
499 р.
готовий:
фото 23
фото 24
Тарілка не допомогла, розливається ебать:
візьміть туалетний папір, наприклад, або рагу, і правильно протирайте суглоб кришки і фактичну баночку. У банку настала кришка вгору і застосовується епоксиди не дуже зручно. і якщо ви повернете його, все буде протікати:) скорочуються жиром навпіл змащених суглобів, періодично перевіряючи протікання після закінчення часу. зверху після висихання заливають суперклеєм для того, щоб переконатися. добре і в кінці шліфуються нульовим наждачним папером:
3250Р. 3700Р.
фото 27
фото 28
фото 29
р.
фото 30
фото 31
Пройшов приблизно 2-3 години. в принципі я задоволена роботою:) хоча я не відрізняється особливою кривизною, але руки трохи більше не звідти.
Дуже дякую.
З Новим роком!
Перегляди
Джерело:
На одному з ресурсів я побачила чудовий пост про те, як зробити сноуборд, я вирішив не сидіти ще і спробувати створити це диво себе.
Почати
Що нам потрібно:
1.beautiful jar! – це найголовніше... в Tomsk я знайшов більше або менше в магазині будинок в посмішки, ціна 500Re з трохи грошей.
2. гліцерин. купили в аптеці. є тільки пляшки 25г. витрати 10р. 10 штук. для страхування приймали більше гліцеринів, призначених для електронних сигарет.
3. вода. купили простий бонакв.
4. блиск, штучний сніг, або щось, як це ... також ледь знайшов блиск в олівці.
5. фактичні фігури для композиції.
6. епоксидний клей, супер клей просто в разі.
7. як сказати без пляшки не можна зрозуміти. Пиво і половина – справа:
фото 3
, м. Київ
Я пропустив клейовий процес з епоксидним клеєм, тому що фазотична була на зарядці: в принципі, нічого складного, ви змащуєте і приклеїте:
р.
фото 5
фото 6
Фото
фото 8
фото 9
фото 10
фото 11
фото 12
фото 13
Візьміть гліцерол, і залийте в баночку іншого, залийте все 10, в принципі нормально: потім залийте паєтки про чайну ложку, перемішайте і залийте Бонакву на око півліття.
фото 15
р.
фото 16
фото 17
фото 18
фото 19
Я залив в праву ємність, з урахуванням зміщення водних фігур, знову ока...
Він кладемо на неї пластину, щоб якщо було занадто багато, її заливають:
499 р.
готовий:
фото 23
фото 24
Тарілка не допомогла, розливається ебать:
візьміть туалетний папір, наприклад, або рагу, і правильно протирайте суглоб кришки і фактичну баночку. У банку настала кришка вгору і застосовується епоксиди не дуже зручно. і якщо ви повернете його, все буде протікати:) скорочуються жиром навпіл змащених суглобів, періодично перевіряючи протікання після закінчення часу. зверху після висихання заливають суперклеєм для того, щоб переконатися. добре і в кінці шліфуються нульовим наждачним папером:
3250Р. 3700Р.
фото 27
фото 28
фото 29
р.
фото 30
фото 31
Пройшов приблизно 2-3 години. в принципі я задоволена роботою:) хоча я не відрізняється особливою кривизною, але руки трохи більше не звідти.
Дуже дякую.
З Новим роком!
Перегляди
Джерело: