«У нас є ці фінанси. й

Я завжди дивився, чому в Росії, якщо є паніка на фінансовому ринку, люди починають купувати в основному долари і євро. Мені здається, що це походить від небажання думати, що передбачено цими частинами паперу, або просто від старої пам'яті, «навіть, це долар!». Так, я представлю вашому суду цікавою статтю на мій погляд. Я вже вирішив все для себе. А ти? Ось як ми читаємо статтю.
«У нас є ці фінанси.» Чому виникає рубль і юань?

«Китайський флегматичний до долара. Якщо наша валюта раптом згорнеться, ціни на товари і товари не будуть рости, як відбувається в Росії: ми виробляємо все самостійно. Справжні, фінанси, як ви були вогнеті в Китаї.

30-річний магазин Квасоля Бо від Kunming не цікавиться доларом. У рідному місті не потрібна пряжа, бо купує товари для свого супермаркету для юань (або, як вони називаються в Китаї, «renminbi» – «гроші люди». І якщо він йде за кордон – в Таїланд, Лаос, Мианмар – він також сплачує в китайській валюті: будь-який обмінник, а іноді магазини з водіями таксі, взяти його на солодку душу. Китайський лікує долари з марвелозним пігизмом: паніка і хвилювання з терміновою покупкою валюти (як періодично відбувається в нашій країні) в Китаї ніколи не спостерігається. У Росії «грека» за останні п'ять і півріччі через фінансову кризу троянду від 23 до 36 рублів, а Китай... знизився від 7,5 до 6 років на одиницю. «Мій нефрух пішов в Москву в 2008 році», – згадує Куан Бо, «і тривалий час не міг з'ясувати: що таке У.Є.?» У першу чергу росіяни сміхалися: вони, кажуть, «навкіллені рахунки». Потім вони пояснили – це те, що долари і євро означає. Моя нефрика дуже дивилась: не у вас є гроші?
"Бокс" не на продаж
«У вісімках ніхто нічого не забрав юань», – каже Тань Мей, співробітник банку Китаю в Куньмін. Навіть у сусідніх країнах китайська гроша була конфективно названа «розрізати папір». Найпопулярніші світові валюти. юань збити рубль, данський крон і Новозеландський долар. Згідно з постановою плену Комуністичної партії Китаю, в рік і навпіл, юань офіційно стане трансформованою – шматки паперу з портретом Мао крок за кроком починають замінювати «гречку» в економіці планети. З 2007 року Пекін розробляє план створення загальної валюти для Азії на основі євро, але головне в цій схемі буде Ренмінбі. Китай не має газу або нафти, щоб підтримувати свою валюту, але юань зростає. Я шкодую, я не знаю, що йде. І ціни на нафту високі, і Центральний банк продає багато доларів — і ще падає рубль. Ці фінанці були пожежені.
Один з рецептів сильного юана є своєрідним відродженням китайської для своєї валюти. долар в Китаї приводиться в ногу: в готелях кожен туристичний обмінний тільки 300 «зелених» на добу (тобто не занадто багато іноземних грошей в країні). Не існує обмінів (крім спеціальних економічних зон в Шеньчжені та Жухай) – ті, хто хоче отримати юань замість «пряжок» повинні піти в банк, виставити в рядку, заповнювати пучок паперу, а потім покласти штампи на них. Навіть на ринку одягу, що межує з Гонконгом і Макао (як Luohu в Шеньчжень), торговці приймають долар похилково і завжди при незначеній швидкості. Ціни в безмитних аеропортах в Китаї також чисто юань (і не в євро, так як у нас є): звичайно, самі квитки авіакомпанії оцінюються в "ренмінібі" - хоча рідна "Аерофлот", виходячи з Росії, продає подорожі громадянам своєї країни за курсом обміну США. Не існує вільного продажу доларів.
Юань холдинг свиней
Якщо звичайна китайська людина потребує валюти для поїздки в Європу або США, вони будуть застосовуватися до Банку Китаю, щоб купити до $50,000 на рік. Але підприємець зобов’язаний подати договір на придбання товарів за кордоном: відповідно, ви не будете виводити ліві гроші на офшорний Кіпр. Але це не точка. Китай виробляє майже все – продукти харчування, електроніка, автомобілі – які штовхають юань до. країни, де проживає понад 1 млрд 350 млн. осіб, буквально затопили своїх громадян яловичиною та свининою, активно продає турагу за експорт. І ми все ще імпортуємо з-за кордону третину всіх м’ясних інгредієнтів в Росії, імпорт курчат та овочів. Ми не маємо достатнього землеробства!
«Якщо юань раптом різко падає, їжа та інші товари в Китаї не стане дорожче, так як зазвичай буває в Росії з відхиленням рубля», - сказав Зу Хуан, колишній співробітник Міністерства фінансів Китаю. Саме тому китайці рясніють до долара, і багато чого не тримали його в руках. Крім того, фірма «renminbi» забезпечує загальну кількість запасів золотого та іноземного обміну Китаю – $3.5. Росія, звичайно, має менше – «тільки» $515 млрд, але навіть так, це двічі більше, ніж Німеччина. Їх євро не падає, але ваш рубль.
Новий Брат долара
За останні роки частка китайської валюти у світових резервах зросла на 4 (!) рази – від двох відсотків до восьми. У цьому курсі аналітики HSBC, за 2017 рік юань буде входити в ТОП три світові валюти, ставши «браше» на долар і євро. Китайський перемістив «народні гроші» простий спосіб: вони пропонують партнерам спеціальні знижки, якщо вони сплачують товари, вироблені PRC в юань. Великі бізнесмени, відповідно, купити заздалегідь на фондових біржах їх країн паперу з обличчям Мао, збільшити швидкість і популярність «ренмінібі». Наприклад, я купив юань для поїздки в Москві, хоча це не вдалося знайти їх в наших обмінних відділеннях до.
Що ви думаєте? Сад на рубль. Ось правда: ціни на нафту і газ високі, золото в зберіганні, експорт більше, ніж імпорт – тому, чому наша валюта нещодавно була цінована як фантазія цукерки? Так, так, я розумію, що якщо ви попросите фахівців, то розповість про світову економічну кризу, труднощі розвитку країн та інших страшних проблем. Але, шкода, є специфічний приклад Китаю, валюти якого (який використовується для лікування як туалетний папір) тепер має потенціал стати однією з основних валют світу. І це не Ренмінбі, який зараз залежний від долара, але навпаки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Джерело: www.vedamost.info