Зима? Ні, я не маю.

І так сесія закінчилася 15 грудня, і це час, щоб піти на свято! Не потрібно було вибрати місце на довгий час, тому що в цей час завершальний епізод серії «Декстер» був на телевізорі, де головний характер, Декстер Морган, розсіяний навколо Майямі і знищені серійні вбивці, тим самим роблячи місто себе більш привабливим для туризму (Я пізніше дізнався, що Декстер був знятий не в Флориді, але в Каліфорнії). Квитки від Альбані, NY до Fort Laudardale, FL були придбані. Назад там, $300.

Про кінець повідомлення кількість фотографій може відрізнятися (50-58 штук).
Граб фото:

р.

Ось ми йдемо. Що можна зробити без аеропорту? Аеропорт "Альбані" працює переважно внутрішні рейси, такі як Філадельфія, Нью-Йорк, Вашингтон і т.д. На в’їзді немає черги або натовпи роялих водіїв таксі, які об’єднуються «Таксі в центр nnada?», але лише кілька співробітників авіалінії, які вам потрібні і такі пристрої, за допомогою яких ви можете отримати посадку, достатньо провести або кредитну картку або паспорт і підтвердити свою ідентичність. Для багажу було оплатити більше $ 25 і це тільки на внутрішніх рейсах, в Європу або Азію, ви можете перевозити багаж безкоштовно.

р.

Флаєри з переказами та посадками в 9 п.м. приземлились в аеропорту Форт-Лодардейл, штат Флорида. Вже до вильоту на одному з сайтів ми забронюємо автомобіль. Вони приймали те, що було найдешевшим. Як отримати автомобіль, я згадав в одному з моїх повідомлень тут. Коли ми приїхали, погані новини чекали нас, ліміт моєї кредитної картки на 10 доларів не було достатньо, щоб орендувати міні-копер конвертер для 20 доларів на добу, не було достатньо, щоб орендувати навіть велосипед або є човен, наприклад, і не кожна компанія приймає дебетову картку, тому що кредитні картки тут так само як паспорт і ідентифікаційний код в одній пляшці. Але вони не збираються, і так вони вибивають з іншої компанії за схожою ціною це взуття від Nissan.

У день перед польотом, як Наркоман Павлик, я просто розкочував сміху в килими, що дивляться такий автомобіль на шосе, а також прокочував в килимовий асфальт, коли я дав ключі (який автомобіль я не знаю) і знайшовши в величезній стоянці багато вичерпне число на ключі коробки, де автомобіль, я бачив це диво. Автомобіль не ергономічна і розмита ... багато пустого простору, який не можна використовувати, можна дійсно укладати відмінно коробки, цегли і квадратні люди, так як форма дозволяє. У готелі є другий сюрприз за $ 350 за 7 днів.

Так як ми були двома чоловіками, ми вирішили взяти подвійну кімнату від гріха. Як я сказав вище, вартість 350 вбитих рахунків. У номері є телевізор, дзеркало, пара ящиків з радянського минулого, мікрохвильова піч, міні-кухня і ванна кімната з туалетом. До нашого прибуття ми прокладали все, крім туалетного паперу, і крім пальмових дерев, поблизу нас не спостерігали листяні дерева. Готель (мотель) мав власний ресторан, басейн і гарне паркування з охоронною охороною, оскільки територія була не найрозкішніше. Ви повинні платити за все ...

На першому вечорі було прийнято рішення проїхати на пляж, хоча годинник продемонстрував, що це вже один годину вранці, але ми російська або що? Дорога від готелю до пляжу займає 5 хвилин без джемів і 15 хвилин їзди з джемами. Ця дорога була підключена двома містами, які періодично були відокремлені.

Фотозйомка - фотозйомка ніч, 146% інформація.

На пляжі. Я кажу, що пляж є одним для всіх, навіть мешканців Хілтоноперіспалацероли, зустрінеться з нашим загальним пляжем. На узбережжі Майамі-Біч немає диких пляжів, є башти з рятувальників з Малібу всюди. Якщо ви хочете затишку і комфорт - купуйте за $ 24 за годину топчан, немає - купити рушник в Walmart за весь сезон за $ 7. Якщо на пляжі в Криму кожен п'ять шахт перевозиться lavashybelyashikuruz, то тут пропонують сонцезахисний екран і рушники. Я був готовий їсти, що вершки.

Погода не дала нас вниз і по одному годину вдень все тягнеться чорною, як Morgan Freeman, хмари, але ми не чекали дощу весь час, але ми прибули з великим білим тан.

Аудиторія досить різна, від студентів до французьких тиконів. Наприклад, чорні хлопці, плавання в тулубах і брюках.

р.

Але, наприклад, іспансько-мовні діти, які організували святкування життя, граючи футбол. Вони відіграли досить добре, мали власні переносні ворота і делайнований суд.

Так як ми в тросі, як там немає кокосів? Ведуться під ногами, як мусульмани в с. Бабин.

На пляжі з'явилися вже пісочниці для дітей.

В ГТА Віце-Сіті, Майямі використовувався в якості основи міста, тому що водіння по вулицях відчував почуття дейя ву, бо я бачив його все перед грою! Це вулиці. Єдине, що я не бачив голих чоловіків на роликах, як і в грі.

Це будівля відремонтована. Для Майямі-Біч, як Москва, просто Майямі. Кількість дорогих машин на квадратний метр перевищує всі допустимі норми. Bentley, Ferrari, Lamborghini і Rolls Royce є типовим набором пляжних вулиць. У той же час вік водіїв таких автомобілів 40 і вище. Молодий хлопчик отримав за колесо Mercedes і Audi, можливо, найпопулярніший автомобіль в Майамі - Infiniti GX 35. У той же час його цінові діапазони від 8-15,000 доларів залежно від року випуску та вишуканості.

Після чергового дня, проведеного на пляжі, захотілося потопати в морі, і було прийнято рішення знайти пам'ятки міста. Виходячи з того, що в курортних містечках немає нічого іншого, крім замків і музеїв, ми раптом знайшли в Google, що сезон NBA був просто розпочатий і команди, такі як Майамі Тепло і Орландо Магія повинні війти в першій боротьбі (на сакелі і граючи команди знають тільки з липкого журналу). Квитки були придбані в Інтернеті і видруковані в готелі всього за 30 доларів на найдоступніші пункти. І так починав нашу подорож до міста.

Американські Авіалінії Арена розташовані в самому серці Майямі - Центр міста. У місті з населенням всього понад 100 тис. осіб є метро! 1-й

Центр (за містом) виявився непристойним брудним, відчувалося, що Новий рік святкується тут щодня, всюди був гарб і запах селективного санажу, як за будь-яким міським футбольним стадіоном. Флорида є практично рай для бездомний. Ось фото Гавриїл Батістута, після того, як він не був прийнятий до ФК Анджі

«Я... Растаман ... Я визнаю здалеку. й

Але вечір підійшов, і з ним гра Баскетбола, і з баскетбольною грою, вам довелося знайти паркувальний простір зручніше і ближче до стадіону. Вартість попередньої гри від муніципалітету троянди від $1.50 за годину до $15 за годину.

Поблизу стадіону вони знайшли таку центральну ялинку... так само, як у Києві на Хрещатику.

р.

Джерело: