Пірамід Дону

Продовжити читання Радар Дон-2Н

Jose Hiero пише. 26 фотографії.

Пірамід Слоки (англ. Pill Box; Old Російська Dondvaen) є культовою структурою храму, яка збереглася між руїнами радянської військової доктрини в джунглі Дмитровського хребта Московської області. Серед стародавніх росіян Піраміда був аналогом гудської ради.

піраміда стоїть в центрі непристойної джунглі біля Москви і оточена широким гребенем дротовим парапетом, що дотепер ускладнює його вивчення археологами і істориками. Висота піраміди 33 м, довжина її боків 140 м на підставі і 100 метрів на кришці. З усіх чотирьох сторін піраміда прикрашена бес-реліфами у вигляді фазованих антенних масивів для супроводження демонів і феєричних селестових крейд, а також передачі команд для керівництва вітчизняних променів доброти і щастя. Кожна сторона храму має 2 антени. Дослідники домовилися про те, що цей номер розрахований на 2 роки військової служби.

Всередині Піраміда головний вхід до якого знаходиться на південній стороні і прикрашений дверцятами з цільної сталі у вигляді художньо пофарбованого гофрованого ліхтарем, є великий храм з багатьма ритуальними номерами. Він сказав, що таємничі жертви продовжать бути зроблені в цьому день - спеціально навчені священики жертвують своє життя і здоров'я до здатності Верховного Рулера натиснути червоному кнопці на реталії ядерного удару на супостат.

Але серйозно, для тих, хто не бачив інших звітів з цієї поїздки, я даю дуже коротку загальну інформацію.

До-2Н (Дон-2Н) - це стаціонарна багатофункціональна радарна станція (радар) кругового огляду діапазону сантиметрів з фазовим антенним масивом, створеної в складі ракетної оборони (АБМ) завдань Москви та Центрального промислового району.

р.

РЛРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР Операція РЛК забезпечується суперкомп'ютером Elbrus-2. Станція унікальна і не має аналогів у світі.

3. У

4. У

На радіотехнічному інституті Академії наук СРСР імені А.Л. Мінця було розроблено радіолокатор (головний конструктор В.К. Слока). Розпочато будівництво в 1978 році. Станція була прийнята в 1989 році. Він був поставлений на бойовий обов’язок у 1996 році.

5. Умань

6. Жнівень

83

Метою станції є контроль зовнішнього простору Росії та країн СНД з балістських ракетних атак на висоті до 40000 км. Ви можете одночасно відслідковувати (як і виявити, вимірювати координати, проаналізувати склад склад складових цілей) до 100 цілей і одночасно вказувати на кілька десятків перехоплювачів на них.

7. Про нас

р.

8. У

На об’єкті є високий режим секреції. За нашим прибуттям монітори вимкнулися в кожному номері, інструкції звернулися. Частина обладнання заборонена фотографіям, інша частина була повністю покрита печатками. Навіть ті монітори були вимкнені, на які, крім пустого вікна з парою цифр, не було нічого іншого. Якщо на деякій фото нижче ви бачите щось на екрані монітора - це колаж курсу, складеного в хеште. На великих стінових екранах, демонстраційне відео було запущено спеціально для нас, спеціально створене для нас, щоб показати, як працює радіолокатор.

9. Навігація

10.

159746 р.

11.

12.

13.00 р.

до 1 2 3 4+

На кожному обличчі радіолокаційної ради є дві антени - у вигляді кола (відведення антени) і у вигляді квадрата (передача). Ми прямо позаду передавача. Жовта металева структура зліва від антени клітин - це механізм обслуговування і демонтаж клітин, що працюють з спеціальної панелі управління.

14.

15.00 р.

Р

16.00 р.

РК-метр від РЛР на його південній стороні ... нехай кажуть адміністративні споруди - контрольні точки, башти охолодження та інші інженерно-технічні та чисто військові конструкції. Ця дистанція є занадто невеликою для безпечної роботи персоналу, тому на цьому боці встановлені екрани біологічного захисту.

17.00 р.

р.

Щоб дістатися до об'єкта, якщо він працює в режимі активного, призначений транспортний тунель, заголовки вентиляційних шахт яких видно з під снігом.

18 років

19.00 р.

20.

21.

Унікальні можливості радіолокатора Дон-2Н свідчать результати спільних вправ, що проводяться в 1994 році з США. З Discovery spacecraft 6 металевих сфер були випущені в зовнішній простір - пара діаметром 15 см, пара діаметром 10 см і парою 5 см.

На всіх радіолокаторів, які беруть участь в експерименті. На Алясці знаходилися кульки 10 див. Яйця 5 див. знайдено (і побудував траєкторію їх руху) тільки Дон-2Н.

22.

23.

24.

Р

Що я бачив:
Мені сподобалося, що я бачив. Устаткування працює. Структура охороняється. Секреція поважна. Стерилеві чистоти всюди. Співробітники в якості вибору адекватні, уважно слухайте і не менш ретельно, але примхливо і по суті відповімо на поставлені питання. Я чекав гірше від об'єкта і людей, які я бачив на ньому. Ці очікування не зустрілися... і це добре.

У пам'яті візиту до радіолокаційної ради ми були передані колажі станції в рами. Як звичайно, я люблю іншу сторону монети. Дякую, Я ціную такі незабутні артефакти.

25.

26.

Я зробив, спасибі вам дуже багато.

Джерело: