Пірамід Дону

Продовжити читання Радар Дон-2Н

Jose Hiero пише. 26 фотографії.

Пірамід Слоки (англ. Pill Box; Old Російська Dondvaen) є культовою структурою храму, яка збереглася між руїнами радянської військової доктрини в джунглі Дмитровського хребта Московської області. Серед стародавніх росіян Піраміда був аналогом гудської ради.

Пірамід Дону

піраміда стоїть в центрі непристойної джунглі біля Москви і оточена широким гребенем дротовим парапетом, що дотепер ускладнює його вивчення археологами і істориками. Висота піраміди 33 м, довжина її боків 140 м на підставі і 100 метрів на кришці. З усіх чотирьох сторін піраміда прикрашена бес-реліфами у вигляді фазованих антенних масивів для супроводження демонів і феєричних селестових крейд, а також передачі команд для керівництва вітчизняних променів доброти і щастя. Кожна сторона храму має 2 антени. Дослідники домовилися про те, що цей номер розрахований на 2 роки військової служби.

Всередині Піраміда головний вхід до якого знаходиться на південній стороні і прикрашений дверцятами з цільної сталі у вигляді художньо пофарбованого гофрованого ліхтарем, є великий храм з багатьма ритуальними номерами. Він сказав, що таємничі жертви продовжать бути зроблені в цьому день - спеціально навчені священики жертвують своє життя і здоров'я до здатності Верховного Рулера натиснути червоному кнопці на реталії ядерного удару на супостат.

Але серйозно, для тих, хто не бачив інших звітів з цієї поїздки, я даю дуже коротку загальну інформацію.

До-2Н (Дон-2Н) - це стаціонарна багатофункціональна радарна станція (радар) кругового огляду діапазону сантиметрів з фазовим антенним масивом, створеної в складі ракетної оборони (АБМ) завдань Москви та Центрального промислового району.

Пірамід Дону р.

РЛРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР Операція РЛК забезпечується суперкомп'ютером Elbrus-2. Станція унікальна і не має аналогів у світі.

3. У

Пірамід Дону

4. У

Пірамід Дону

На радіотехнічному інституті Академії наук СРСР імені А.Л. Мінця було розроблено радіолокатор (головний конструктор В.К. Слока). Розпочато будівництво в 1978 році. Станція була прийнята в 1989 році. Він був поставлений на бойовий обов’язок у 1996 році.

5. Умань

Пірамід Дону

6. Жнівень

Пірамід Дону 83

Метою станції є контроль зовнішнього простору Росії та країн СНД з балістських ракетних атак на висоті до 40000 км. Ви можете одночасно відслідковувати (як і виявити, вимірювати координати, проаналізувати склад склад складових цілей) до 100 цілей і одночасно вказувати на кілька десятків перехоплювачів на них.

7. Про нас

Пірамід Дону р.

8. У

Пірамід Дону

На об’єкті є високий режим секреції. За нашим прибуттям монітори вимкнулися в кожному номері, інструкції звернулися. Частина обладнання заборонена фотографіям, інша частина була повністю покрита печатками. Навіть ті монітори були вимкнені, на які, крім пустого вікна з парою цифр, не було нічого іншого. Якщо на деякій фото нижче ви бачите щось на екрані монітора - це колаж курсу, складеного в хеште. На великих стінових екранах, демонстраційне відео було запущено спеціально для нас, спеціально створене для нас, щоб показати, як працює радіолокатор.

9. Навігація

Пірамід Дону

10.

159746 р.

11.

Пірамід Дону

12.

Пірамід Дону

13.00 р.

до 1 2 3 4+

На кожному обличчі радіолокаційної ради є дві антени - у вигляді кола (відведення антени) і у вигляді квадрата (передача). Ми прямо позаду передавача. Жовта металева структура зліва від антени клітин - це механізм обслуговування і демонтаж клітин, що працюють з спеціальної панелі управління.

14.

Пірамід Дону

15.00 р.

Пірамід Дону Р

16.00 р.

Пірамід Дону

РК-метр від РЛР на його південній стороні ... нехай кажуть адміністративні споруди - контрольні точки, башти охолодження та інші інженерно-технічні та чисто військові конструкції. Ця дистанція є занадто невеликою для безпечної роботи персоналу, тому на цьому боці встановлені екрани біологічного захисту.

17.00 р.

Пірамід Дону р.

Щоб дістатися до об'єкта, якщо він працює в режимі активного, призначений транспортний тунель, заголовки вентиляційних шахт яких видно з під снігом.

18 років

Пірамід Дону

19.00 р.

Пірамід Дону

20.

Пірамід Дону

21.

Пірамід Дону

Унікальні можливості радіолокатора Дон-2Н свідчать результати спільних вправ, що проводяться в 1994 році з США. З Discovery spacecraft 6 металевих сфер були випущені в зовнішній простір - пара діаметром 15 см, пара діаметром 10 см і парою 5 см.

На всіх радіолокаторів, які беруть участь в експерименті. На Алясці знаходилися кульки 10 див. Яйця 5 див. знайдено (і побудував траєкторію їх руху) тільки Дон-2Н.

22.

Пірамід Дону

23.

Пірамід Дону

24.

Пірамід Дону Р

Що я бачив:
Мені сподобалося, що я бачив. Устаткування працює. Структура охороняється. Секреція поважна. Стерилеві чистоти всюди. Співробітники в якості вибору адекватні, уважно слухайте і не менш ретельно, але примхливо і по суті відповімо на поставлені питання. Я чекав гірше від об'єкта і людей, які я бачив на ньому. Ці очікування не зустрілися... і це добре.

У пам'яті візиту до радіолокаційної ради ми були передані колажі станції в рами. Як звичайно, я люблю іншу сторону монети. Дякую, Я ціную такі незабутні артефакти.

25.

Пірамід Дону

26.

Я зробив, спасибі вам дуже багато.

Пірамід Дону

Джерело: