Уважний з дзеркалами!

Я стоячи на балконі минулого літа, спостерігаючи бейсбол (у нас є школа, і вони мають бейсбол замість футболу), тепло зліва від сонця занурюється з усіма кольорами на поверхні Мусковоріана, триходової риби лебедів через Москву і зігріваючи їх спини в своїх променях вітрила далі південь (тобто вони будуть спіймані там і приносили нам сушені і сушені), музика пива в руці потіли і хитрі краплі відволікають від матчу з їх расами.
А потім я розумію, що сонце прогрівається перед собою, і тепла стає за мною... прямо на правильному півпопу, тому я думаю, що ситуація! - нічого і ні. Продовжуйте свою евфорію, знову тепло і все, якось тепліше! я думаю, що ми прийшли! це, Віталій прийшов, перегрівався! але коли пахнеться спалювання синтетичних речовин (похил в кореневому руйнуванні ейфорії!) і з-за плеча був дим, що я підняв тривогу! Перемкніть і див. промінь, який дивиться мене! (в останньому кроці я заблокував його) з дзеркала, що стоїть на спині (в дзеркалі)
Підсумок: обпалюють штани і думали: Що робити, якщо я висунув фіранку трохи і пішов на пити пиво на березі? Висновок: будьте обережні з дзеркалами не залишають в області їх пошкодження об'ємними предметами !!!

Джерело: