Переробка столу

Моя дружина завершила мене до почервоніння столу. Стіл в звичайній орендованій квартирі, звичайний старий, майже вбитий стіл, страшний в своєму виді, і в зданій квартирі купити багато меблів не полювання, тут я купую власну, потім ще одну річ ...

Вибір впав на невелику скляну плитку, купили коробку такої плитки в Лерої Мерліні на 1200 рублів, там, на мій погляд, близько 2 квадратних метрів. вона зайняла 1 флакон рідких цвяхів Перевалка - 150 рублів, пістолет - 50 рублів, клей ПВА пляшки - 40 рублів, пластиковий кут під розмірами необхідно - 2 шт. на 450 рублів, Плівуд в будинку був, руб 200 який був на аркуші Загальний бюджет близько 2500 рублів (Новий стіл з покриттям від 10 до рублів)

Почати.
На столі вже викручена перша платина 3 мм фанери ...

Він кинув цілу вболівальника, загинув капелюхи, як тільки він міг, допоміг з молотком.

У кадрі дружина, якщо Чо

Він намагався на листи з плиткою, з'ясував, як зробити краї з розмірами матчу.

...

39277603

...

установка клеєного моменту повинна наноситися на кожну плитку з великим краплином, клей був прийнятий тим, що стає прозорим після висихання, упаковка говорить...

р.

Процес сам... нудний і повільний

Весь стіл вже скотився, він був 3 години в кінці, ніч на дворі )

Після 5 годин можна зняти плівку з плитки, зволожуючи губкою, папір замочує вологою знімаємо ...

до

процес

Так було очищено весь стіл.

до

У фараоні прийшла і попросила мене їсти, я кинув пиво і ковбасу, залишивши трохи.

Було прийнято рішення розмазувати крайню плитку з клею ПВА серед себе, 2 ряди з країв, для кращої міцності, ще буде слабке місце з країв ...

...
протерти вологою серветкою з клею плитки

(Б)

... процес

Тепер, після декількох годин, ми готові.
Я вибрав колір, темний бежевий ...

Забули писати, імпортувати гру, ціна 150 рублів
розводять за рецептурою, додають в масу ПВА 200 грам
і пішов

...

як сушені, потрібно мити надлишки ганчірками, спочатку вологий
Потім висушіть, шліфуйте.

Результат...

Ми починаємо затягнути куточок. Я вибрав шурупи, можливо, неестетично, але міцно, а кут повинен бути міцно закріплений. Алюмінієві кути дорогі, і ви можете закріпити їх, приховані на клею, я вибрав дешевший варіант, як і раніше, виходячи з квартири.

, Україна

Весь стіл, моя дружина дуже щаслива.
Я теж, я нарешті пішов.

Закрити

Джерело: