575
Люксембург є найбільшим з менших штатів.
Хай, Япс! Мій перший пост на вашому суді
У вас буде багато фотографій, будь ласка, не порушайте його під час обробки.
Упродовж дня на кордоні з Трієр Люксембургом відбулася робоча поїздка до Німеччини. А мініатюрна країна для мене почалася з міста (локал - комуна) В'яндена і замку того ж назви.
Фото 1
У місті проживає не більше двох тисяч людей.
Фото
І тут знаходиться замок, для якого туристи ходять в місто.
Фото
Високий, сонний і древній...
Фото
Вид на балкон з видом на місто
Фото
Замком був відомий Віктор Гуго, який відвідав його під час його добровільного відступу 1871 р. У місті є навіть будинок - музей письменника з видом на замок.
Фото
Габаритний зображення
Гарні вікна)
Фото
Потім «внутрішнє» замку. Спальні, кухні та зали. На жаль, тільки половина замку відкривається для відвідування, відпочинок під реставрацією. А меблі та предмети інтер'єру зібрані з різних століть різних країн, але якось близько до життя цього часу. В цілому середня туристична поїздка не помітить лову.
Фото
Фото
Фото
Ніщо людину відчули до крему суспільства на часі.
Фото
Р
І це наступне місто Дуч Люксембурга - Аш-сюр-сюр-сюр-сюр-сюр-сюр
Фото
З трьох міст я любив його самим. У готелі є 19 будинків з тільки трьома вулицями і три (!!!) готелі.
Фото
До 300 осіб живуть лише три вулиці. Повна тиша, туман і відсутність світла в вікнах нагадує Silent Hill.
Фото
Саме тому в готелі є три готелі.
Фото
І більше...
16 мар
Один з двох котів ми бачили в п'ять днів в Європі. Рідко хвостовик.
17 мар
р.
Не пам'ятає, що будинок був схожим, тому вони, ймовірно, не будуть реконструювати.
18 років
Приймаючись цією картиною, жителі міста тонкі і безшумні.
Фото 19
Птахи також мініатюрні.
Фото
Тільки такі собаки пережили в Аш-сюр-сюр-сюр.
21 мар
Сам Люксембург — столиця однойменної назви.
22 мар
Adolphe Bridge in Люксембург. Назви князя Адольфа і є національним символом незалежності Великого князівства Люксембурга. Міст перетинає річку на висоті 42 метрів і з'єднує Верхнє місто і Нижнє місто.
фото 23
І це цукерковий магазин для родини герцога. Цей факт не широко оголошується, такий невеликий секрет невеликої країни.
фото 24
Місцева статуя
25 мар
Замок герцога.
26 мар
Він.
27 мар
У штаті Люксембурга не відразу кілька мов - французи, німецькі та Люксембургські. Цей асортимент відображається в усьому світі. З півдня палац охороняється чорним воїном і з півночі, високий, сильний блондинка є скандинавським.
28 мар
Вулиці міста
29 мар
622746 р.
Складання будинків.
Фото
Це балкон.
31 мар
Це майже повне обличчя.
32 кв.м.
Рожевий будинок вартістю 2 млн євро з видом на міст і старою частиною міста. Не одна купує, тому що якщо ремонт був знайдений антикварним, і тому буде, органи влади візьмуть на себе майно для екскавації. Я не здавалася, щоб отримати це неправильно.
30 хв
р.
Джерело:
У вас буде багато фотографій, будь ласка, не порушайте його під час обробки.
Упродовж дня на кордоні з Трієр Люксембургом відбулася робоча поїздка до Німеччини. А мініатюрна країна для мене почалася з міста (локал - комуна) В'яндена і замку того ж назви.
Фото 1
У місті проживає не більше двох тисяч людей.
Фото
І тут знаходиться замок, для якого туристи ходять в місто.
Фото
Високий, сонний і древній...
Фото
Вид на балкон з видом на місто
Фото
Замком був відомий Віктор Гуго, який відвідав його під час його добровільного відступу 1871 р. У місті є навіть будинок - музей письменника з видом на замок.
Фото
Габаритний зображення
Гарні вікна)
Фото
Потім «внутрішнє» замку. Спальні, кухні та зали. На жаль, тільки половина замку відкривається для відвідування, відпочинок під реставрацією. А меблі та предмети інтер'єру зібрані з різних століть різних країн, але якось близько до життя цього часу. В цілому середня туристична поїздка не помітить лову.
Фото
Фото
Фото
Ніщо людину відчули до крему суспільства на часі.
Фото
Р
І це наступне місто Дуч Люксембурга - Аш-сюр-сюр-сюр-сюр-сюр-сюр
Фото
З трьох міст я любив його самим. У готелі є 19 будинків з тільки трьома вулицями і три (!!!) готелі.
Фото
До 300 осіб живуть лише три вулиці. Повна тиша, туман і відсутність світла в вікнах нагадує Silent Hill.
Фото
Саме тому в готелі є три готелі.
Фото
І більше...
16 мар
Один з двох котів ми бачили в п'ять днів в Європі. Рідко хвостовик.
17 мар
р.
Не пам'ятає, що будинок був схожим, тому вони, ймовірно, не будуть реконструювати.
18 років
Приймаючись цією картиною, жителі міста тонкі і безшумні.
Фото 19
Птахи також мініатюрні.
Фото
Тільки такі собаки пережили в Аш-сюр-сюр-сюр.
21 мар
Сам Люксембург — столиця однойменної назви.
22 мар
Adolphe Bridge in Люксембург. Назви князя Адольфа і є національним символом незалежності Великого князівства Люксембурга. Міст перетинає річку на висоті 42 метрів і з'єднує Верхнє місто і Нижнє місто.
фото 23
І це цукерковий магазин для родини герцога. Цей факт не широко оголошується, такий невеликий секрет невеликої країни.
фото 24
Місцева статуя
25 мар
Замок герцога.
26 мар
Він.
27 мар
У штаті Люксембурга не відразу кілька мов - французи, німецькі та Люксембургські. Цей асортимент відображається в усьому світі. З півдня палац охороняється чорним воїном і з півночі, високий, сильний блондинка є скандинавським.
28 мар
Вулиці міста
29 мар
622746 р.
Складання будинків.
Фото
Це балкон.
31 мар
Це майже повне обличчя.
32 кв.м.
Рожевий будинок вартістю 2 млн євро з видом на міст і старою частиною міста. Не одна купує, тому що якщо ремонт був знайдений антикварним, і тому буде, органи влади візьмуть на себе майно для екскавації. Я не здавалася, щоб отримати це неправильно.
30 хв
р.
Джерело: