Люксембург є найбільшим з менших штатів.

Хай, Япс! Мій перший пост на вашому суді
У вас буде багато фотографій, будь ласка, не порушайте його під час обробки.

Упродовж дня на кордоні з Трієр Люксембургом відбулася робоча поїздка до Німеччини. А мініатюрна країна для мене почалася з міста (локал - комуна) В'яндена і замку того ж назви.

Фото 1

У місті проживає не більше двох тисяч людей.

Фото

І тут знаходиться замок, для якого туристи ходять в місто.

Фото

Високий, сонний і древній...

Фото

Вид на балкон з видом на місто

Фото

Замком був відомий Віктор Гуго, який відвідав його під час його добровільного відступу 1871 р. У місті є навіть будинок - музей письменника з видом на замок.

Фото

Габаритний зображення

Гарні вікна)

Фото

Потім «внутрішнє» замку. Спальні, кухні та зали. На жаль, тільки половина замку відкривається для відвідування, відпочинок під реставрацією. А меблі та предмети інтер'єру зібрані з різних століть різних країн, але якось близько до життя цього часу. В цілому середня туристична поїздка не помітить лову.

Фото

Фото

Фото

Ніщо людину відчули до крему суспільства на часі.

Фото

Р

І це наступне місто Дуч Люксембурга - Аш-сюр-сюр-сюр-сюр-сюр-сюр

Фото

З трьох міст я любив його самим. У готелі є 19 будинків з тільки трьома вулицями і три (!!!) готелі.

Фото

До 300 осіб живуть лише три вулиці. Повна тиша, туман і відсутність світла в вікнах нагадує Silent Hill.

Фото

Саме тому в готелі є три готелі.

Фото

І більше...

16 мар

Один з двох котів ми бачили в п'ять днів в Європі. Рідко хвостовик.

17 мар

р.

Не пам'ятає, що будинок був схожим, тому вони, ймовірно, не будуть реконструювати.

18 років

Приймаючись цією картиною, жителі міста тонкі і безшумні.

Фото 19

Птахи також мініатюрні.

Фото

Тільки такі собаки пережили в Аш-сюр-сюр-сюр.

21 мар

Сам Люксембург — столиця однойменної назви.

22 мар

Adolphe Bridge in Люксембург. Назви князя Адольфа і є національним символом незалежності Великого князівства Люксембурга. Міст перетинає річку на висоті 42 метрів і з'єднує Верхнє місто і Нижнє місто.

фото 23

І це цукерковий магазин для родини герцога. Цей факт не широко оголошується, такий невеликий секрет невеликої країни.

фото 24

Місцева статуя

25 мар

Замок герцога.

26 мар

Він.

27 мар

У штаті Люксембурга не відразу кілька мов - французи, німецькі та Люксембургські. Цей асортимент відображається в усьому світі. З півдня палац охороняється чорним воїном і з півночі, високий, сильний блондинка є скандинавським.

28 мар

Вулиці міста

29 мар

622746 р.

Складання будинків.

Фото

Це балкон.

31 мар

Це майже повне обличчя.

32 кв.м.

Рожевий будинок вартістю 2 млн євро з видом на міст і старою частиною міста. Не одна купує, тому що якщо ремонт був знайдений антикварним, і тому буде, органи влади візьмуть на себе майно для екскавації. Я не здавалася, щоб отримати це неправильно.

30 хв

р.

Джерело: