520
Замки. Быт рывый
У той час, коли жили лицарі, жили в замках і вважалися відмінними романтичними. Сьогодні я хочу завантажити фотозвіт (2011, моя мама фотографувала), яка розповість про ці славні романтичні часи, презентувати комплекси (реставровані). Поїздка почалася з Мінська (де я насправді живе) і представила маршрут Мінськ-Мир-Несвіж-Мінськ. Я хотів би відзначити, що я використовував, щоб піти по цьому маршруту, як дитина (наприклад, всі Білоруськи), але ось свіжий матеріал.
Про завершення
1,1 км Транспорт
р.
2,2 км
Гродно область, РБ
Мир. На вході в замок.
3 хв
4. У
Вода - природний бар'єр до замку. Блокує шлях противника. Мов був спеціально для цього і викопаний.
5. Умань
Тут буде багато фото і все буде детально.
Фірмовий магазин
6 хв
Вхід до комплексу. Це емісія замкової стінки. Для туристів
3610Р. 4200Р.
8. У
Товщина стін
Р
Нез - оригінальний. Верхня реставрація. В цілому, є багато місць, де були відновлені стіни, але залишені шматки старих стін. Для з'єднання з минулим, як дихати в заході повітря.
Замок двір
10.
Двір на іншій стороні.
Зверніть увагу на незвичайний шнековий дим
Суд.
До речі, на попередньому фото з димоходом це ... готель. Відреставрований, привезений комфорт, щоб говорити, і ви можете отримати $ від туристів
Проживання
р.
Стіни всередині
Кріплення ...
... для прокатних бочок вина
Карта білоруських замків
Моделі
Мирони
159277р.
Моделі
Моделі
1655540р.
З мого розуму, в основному кінний лицар.
Ймовірно літаючий гусар, є «Козаки» не лежачи
Поти
Кроки в башті. Кожен ~40 см
Офіс. Але... телефон виглядає дуже дивним. Здається реконструкція «сучасних» спадкоємців, які продовжували жити в замку до 30-х років минулого століття.
Назад у дворі.
Кожна цегла має мітку кам'яного марка.
Смішні.
Вид на вежу.
Згідно з легендою, власники замку вирішили зробити моху і озеро на місці селянського поселення і це поселення повинно бути затоплений. Власником селища виховали озеро, після чого жінки почали потопати в ньому, нічого не сталося до чоловіків.
Кошик в башті діє як вантажний ліфт. Вони підняли камені знизу, щоб кинути їх на ворога.
Вид з петельки до наступного взуття
р.
...
...
Ліза
Каплиця
Несвіж
Це як ditches dig сьогодні. Уявіть, скільки зусиль, щоб викопувати його раніше.
Міст над моатом
Яким був замок, як у молоді?
У центрі двору - колодязь (можна бачити на фото 2 штуки назад, де горизонт застиглий)
Бібліотека. Один з Радзівілів.
Микола "Орфани" Радзівил.
У світі, до речі, є справжньою.
...
...
пошук
Підсумок Радзілового собаки. Заощаджуйте дитину або що-небудь, навігатор не пам'ятає.
1896 р.
Прованс
, Україна
Католицька дзвіниця, я думаю.
Церква Несвіж
Це один пропущений. свінгери
р.
Я зробив.
Ось ми йдемо. Їжа та пиво.
Джерело:
Про завершення
1,1 км Транспорт
р.
2,2 км
Гродно область, РБ
Мир. На вході в замок.
3 хв
4. У
Вода - природний бар'єр до замку. Блокує шлях противника. Мов був спеціально для цього і викопаний.
5. Умань
Тут буде багато фото і все буде детально.
Фірмовий магазин
6 хв
Вхід до комплексу. Це емісія замкової стінки. Для туристів
3610Р. 4200Р.
8. У
Товщина стін
Р
Нез - оригінальний. Верхня реставрація. В цілому, є багато місць, де були відновлені стіни, але залишені шматки старих стін. Для з'єднання з минулим, як дихати в заході повітря.
Замок двір
10.
Двір на іншій стороні.
Зверніть увагу на незвичайний шнековий дим
Суд.
До речі, на попередньому фото з димоходом це ... готель. Відреставрований, привезений комфорт, щоб говорити, і ви можете отримати $ від туристів
Проживання
р.
Стіни всередині
Кріплення ...
... для прокатних бочок вина
Карта білоруських замків
Моделі
Мирони
159277р.
Моделі
Моделі
1655540р.
З мого розуму, в основному кінний лицар.
Ймовірно літаючий гусар, є «Козаки» не лежачи
Поти
Кроки в башті. Кожен ~40 см
Офіс. Але... телефон виглядає дуже дивним. Здається реконструкція «сучасних» спадкоємців, які продовжували жити в замку до 30-х років минулого століття.
Назад у дворі.
Кожна цегла має мітку кам'яного марка.
Смішні.
Вид на вежу.
Згідно з легендою, власники замку вирішили зробити моху і озеро на місці селянського поселення і це поселення повинно бути затоплений. Власником селища виховали озеро, після чого жінки почали потопати в ньому, нічого не сталося до чоловіків.
Кошик в башті діє як вантажний ліфт. Вони підняли камені знизу, щоб кинути їх на ворога.
Вид з петельки до наступного взуття
р.
...
...
Ліза
Каплиця
Несвіж
Це як ditches dig сьогодні. Уявіть, скільки зусиль, щоб викопувати його раніше.
Міст над моатом
Яким був замок, як у молоді?
У центрі двору - колодязь (можна бачити на фото 2 штуки назад, де горизонт застиглий)
Бібліотека. Один з Радзівілів.
Микола "Орфани" Радзівил.
У світі, до речі, є справжньою.
...
...
пошук
Підсумок Радзілового собаки. Заощаджуйте дитину або що-небудь, навігатор не пам'ятає.
1896 р.
Прованс
, Україна
Католицька дзвіниця, я думаю.
Церква Несвіж
Це один пропущений. свінгери
р.
Я зробив.
Ось ми йдемо. Їжа та пиво.
Джерело: