Замки. Быт рывый

У той час, коли жили лицарі, жили в замках і вважалися відмінними романтичними. Сьогодні я хочу завантажити фотозвіт (2011, моя мама фотографувала), яка розповість про ці славні романтичні часи, презентувати комплекси (реставровані). Поїздка почалася з Мінська (де я насправді живе) і представила маршрут Мінськ-Мир-Несвіж-Мінськ. Я хотів би відзначити, що я використовував, щоб піти по цьому маршруту, як дитина (наприклад, всі Білоруськи), але ось свіжий матеріал.
Про завершення

1,1 км Транспорт

р.

2,2 км
Гродно область, РБ

Мир. На вході в замок.
3 хв

4. У
Вода - природний бар'єр до замку. Блокує шлях противника. Мов був спеціально для цього і викопаний.

5. Умань
Тут буде багато фото і все буде детально.

Фірмовий магазин
6 хв

Вхід до комплексу. Це емісія замкової стінки. Для туристів

3610Р. 4200Р.

8. У
Товщина стін

Р

Нез - оригінальний. Верхня реставрація. В цілому, є багато місць, де були відновлені стіни, але залишені шматки старих стін. Для з'єднання з минулим, як дихати в заході повітря.

Замок двір
10.

Двір на іншій стороні.
Зверніть увагу на незвичайний шнековий дим

Суд.
До речі, на попередньому фото з димоходом це ... готель. Відреставрований, привезений комфорт, щоб говорити, і ви можете отримати $ від туристів

Проживання

р.

Стіни всередині

Кріплення ...

... для прокатних бочок вина

Карта білоруських замків

Моделі

Мирони

159277р.

Моделі

Моделі

1655540р.

З мого розуму, в основному кінний лицар.
Ймовірно літаючий гусар, є «Козаки» не лежачи

Поти

Кроки в башті. Кожен ~40 см

Офіс. Але... телефон виглядає дуже дивним. Здається реконструкція «сучасних» спадкоємців, які продовжували жити в замку до 30-х років минулого століття.

Назад у дворі.

Кожна цегла має мітку кам'яного марка.

Смішні.

Вид на вежу.
Згідно з легендою, власники замку вирішили зробити моху і озеро на місці селянського поселення і це поселення повинно бути затоплений. Власником селища виховали озеро, після чого жінки почали потопати в ньому, нічого не сталося до чоловіків.

Кошик в башті діє як вантажний ліфт. Вони підняли камені знизу, щоб кинути їх на ворога.

Вид з петельки до наступного взуття

р.

...

...

Ліза

Каплиця

Несвіж

Це як ditches dig сьогодні. Уявіть, скільки зусиль, щоб викопувати його раніше.

Міст над моатом

Яким був замок, як у молоді?
У центрі двору - колодязь (можна бачити на фото 2 штуки назад, де горизонт застиглий)

Бібліотека. Один з Радзівілів.
Микола "Орфани" Радзівил.
У світі, до речі, є справжньою.

...

...

пошук

Підсумок Радзілового собаки. Заощаджуйте дитину або що-небудь, навігатор не пам'ятає.
1896 р.

Прованс

, Україна

Католицька дзвіниця, я думаю.

Церква Несвіж

Це один пропущений. свінгери

р.

Я зробив.

Ось ми йдемо. Їжа та пиво.

Джерело: