Березня до 61 броньований ремонтний завод

Головна

Ось буде близько 50 фото плюс кілька літер.

Цікаві об'єкти в Санкт-Петербурзі військово-військової спрямованості, які цікаво проникати практично завершено. Ця точка була відкрита на Вікікартії давно, побачивши ряди зелених коробок і підпису «Танкі», а потім на один день я виглядав на місці і пропонуємо вам побачити, як ремонт військової техніки, зробивши візит до міста.

р.

2,2 км Досягнення воріт. 61-й бронеремонтний завод завжди обслуговує бойові машини. Ремонт Т-72 і Т-80. В останні часи рослина переїхала за межі Міністерства оборони і зараз це чисто цивільна організація.

3. У Після того, як ворота зустрілися над тим, що доставили Т-80, основним бойовим танком ЗС СРСР. Вага 42,5 тонн, основна арматура - гармата 125 мм 2A46 зі швидкістю вогню 6-8 раундів за хвилину

4. У У 1992 р. почався капітальний ремонт цих танків на 61 БТРЗ.

286210

5. Умань Автомобіль на фоні дає миру на військовому пам'ятнику

6. Жнівень

7. Про нас З цими гусеницями ми довели до трамвайної Європи.

8. У На заводі знаходиться близько 20 майстер-класів. Найцікавішими з них є демонтаж і монтажний майданчик з пілонами для перезволоження башт озброєння.

9. Навігація Тут інки розбираються на компоненти, розбиті деталі змінюються на нові, і старі доставляються на ринки дружніх країн. Ви можете бачити контрольні цілі, що шліфуються на стенді.

10. Встановлення та демонтаж сайту. Дуже яскраві чистоти в магазині.

11.

Р

12. Корпус T-80U

13.00 р.

14.

р.

15.00 р.

Р

16.00 р. Корпус Т-80, пропущений капітальний ремонт

17.00 р. Ще одна майстерня.

18 років Шпалери для фарб

19.00 р. Піднос для проектного та заряду від завантажувального механізму (МЗ) Т-80. Вони укладають в них, і звідти вже поставляються на стрільбу.

20. Підставка для установки артилерійської вежі. Поруч з ним є пістолетний барвник.

21. Стрічки, приготовані для фарбування

22. Приготовлена бочка подрібнена, серійні номери перерваються і фарбуються на спеціальній машині. Якщо знос є більш нормальним, бочка змінюється на новий.

740189

23.

24. Видалити командні люки

25. Пристрої для вимірювання зносу каналу стовбура (за фактом, мікрометром). І є посилання кільце поруч з ним. У зв'язку з тим, що дана державна частина гармати, міри зроблені, а подальша доля гармати вирішується. До кожної зйомки слід проводити регулярний проекційний снаряд. Також є пристрій для перевірки деформацій бочки.

26. Ось чому слід повісити інвентаризацію на колах з'єднання епаулета?

27. Ремонт епаулету

28. Двигун від радянських мотоб. Двигун бака омніво, може працювати на будь-якому типі палива (газолайн, дизель, kerosene). І алкоголь теж !!!)

29. Навісні редуктори

р.

30. Коробка ZIP та труба OPVT танк T-72

31.

32.

33.

34 кв.м.

35. Вежа Т-80БВ танк

36.00 Р Танк Т-72

37.

38. Корпус Т-80БВ

39.00 р. Розбирання Т-80У

40. Ще один демонтований T-72.

41. T-72 на боці, з деякими надувними метеликами сітки. Після того, як скоригується, "Натч" є піддоном при перевірці операції механізму викиду піддону.

42. Вогнегасний бак на основі шасі T-54/55

43. Танк Т-80БВ. На tarpaulin прокладений повний комплект ЗІП

44. Вогнегасний танк дуже схожий на характер мультфільму Wall-E

45. Установка "Пурга" призначена для отримання повітряно-механічної піни, установка використовується для вигасання пожеж жароміцних і розчісних рідин, твердих розчісних матеріалів, а також для створення світло-теплових щитів в зонах нещасних випадків, катастроф, стихійних стихій, дегазації і деконтамінації, маскування цивільних і військових об'єктів.

479080р.

46. Усередині пожежного бака

47.

48. Старі треки використовуються як доріжки для резервуарів

59.00 р. Реапер навіть має ліхтарі. Я задаю, що сині відрі будуть мати справу з такою дорогою.

50.00 р.

Додано до [mergetime]1326191022[/mergetime]
Якщо я зроблю помилку в виявленні будь-яких танків, я апологую заздалегідь.

Я зробив.

р.

Джерело: