О. Колегова

Я довгий час був готовий створити цю тему, і внутрішню саму поразив лази.
Острів вже згадується на Яп, але сама тема не була розкрита.
Я не знаю, як почати мій короткий сюжет, але я спробую розповісти вам про кожну фотографію окремо.
Я був відправлений на острів Колегова за своєю улюбленою організацією, щоб говорити, бізнес подорож. Більшість фотографій беруться на телефон, щоб не очікувати їх.
Я не можу сказати кількість фотографій, але я обов'язково повідомлю вас про екстремальну фото в темі!
Ось ми йдемо.

Власне, тут таксі, що приймав мене до острова, який навіть має аеропорт "Песчанка", але такі аеропорти не хочуть бачити всіх.

Ми прийшли до спостерігачів, але хто б подумав, що невелика пуделя не завжди можливо подолати на всіх транспортних засобах?

змінити кут

8901077, Україна

Я мав запитати про допомогу з місцевих... мій дядько прийшов в оленя.

І той самий транспортний засіб, який витягнув нас.

, Україна

Місцеве населення на острові небагато, тільки близько 300-хсот осіб. Є також геодезичне село.

й

село

село

10089170

село

село

р.

Приморський

Р

Так, моя професія пов'язана з вилученням газу і нафти, але в цій темі я хотів би зробити це ясно, що острів виглядає так.
Це те, що острів виглядає як навесні.

шприц

р.

Фото
Я був неймовірно дивним, як місцеві водії приводять туди під час дощок. дорожня дорога не видно, а рельєф дуже занурюється.

А з тим, що будинок був цікавим сюжетом.
Я виходжу, щоб вранці від будинку, добре, для потреб) Я шукаю, і немає шафи! я дивився навколо, і він вже вітер ударує над горизонтом.
Ну, що робити ...
На наступний ранок я прокинувся від кришечок пумбрі, я ходжу, і вітер дует назад і людина 5-7 ловить його) добре, він спійманий, і поставив його на розтяжки... з мене він не був зведений вітер.

біля

Приморський

берег

Каплиця, побудована на честь деяких моряків, я не скажу напевно, я вже забув сюжету, сказав мені.

р.

Невеликий вибір тварин, що проживають на острові.
Ущільнювач, був спійманий сітку, але після фотосесії був безпечно виведений в рідний елемент.

красиві

Габаритний зображення

Я не знаю, що називається чоловіком.

каропат

Його жіночий є пантехом.
Вони можуть замаскувати себе.

Вони дуже близькі, тому що вони оберігають яйця.

Я не знаю, що птахи називаються, але вони красиві.

р.

Гозо - горда птах

Р

гусака

Давайте повторюємо трохи.
реіндемер

і тепер оленя самостійно)

намагався приїхати і вихованець. в принципі вдало, до тих пір, поки деякі великі, очевидно, лідера, прийшла на мене з підозрою сусла. Зручна відстань.

й

вони

далеко

Влітку корми практично не помітні, але взимку підлокітники білих собак не дають способу.

Фокс

р.

Вони навіть йдуть в будинки, але не доглядають.

Є також багато лисок, але я не збираю фотографії, через їх незворотність.
Але лисиця мене зацікавила.

Вони не засмічують в лопах, сміття тільки на вулиці.

р.

трохи "Колугев" пейзажі

р.

краєвид. все те ж, рослинність практично відсутня. кущі ви не знайдете там напевно

краєвиди

краєвиди

БЕРЕЗЕНЬ!!! є навіть квіти.

Після 50 днів на діловій поїздці, синці всюди.

Щебінь або диважу?

краєвиди

Пейзажі є нудними.

Я думаю, що це час, щоб закінчити.
Ця фотографія підкорила Інтернет більше одного разу, але авторські фото і я подарую їм закінчити свій вибір фото на тему «Острів Колгув»
Дякую!

_ Новини

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное