Апокаліпсе 2012 Панічні вирощені.

Очікується, що прогноз трав'ян буде вірним і прийдешнім 2012 року буде останній для людства, сіянці по всьому світу. Деякі думають про самогубство, інші, навпаки, хочуть зберегти своє життя, терміново купуючи місця в бunkers, пише The Daily Mail.

3908080831

Апокаліпсис, згідно з календарем травень, повинно відбуватися 21 грудня. У цей день, як знак з храму в Тортугуеро говорить, бог війни буде нащадуватися від небесного, а наступний цикл розвитку світу закінчиться.

Тортугаеро

НАСА тепер отримує десятки електронних листів щодня від людей, які бояться кінця світу. Багато людей говорять серйозно про самогубство. «Сьогодні я думав про вбивство себе, моя ненароджена дитина і моя улюблена дворічна дочка, як я боятися кінця світу», - написав вона. У іншому листі 13-річної домовленості: "Я з огляду на самогубство". Я боїться сліз... Я не хочу жити більше. й

Згідно з тим, що люди купують всі види засобів втечу, від керівництва виживання до місць в бункерах за $ 50 000. «Що робити пророцтва?» Яка сторона дверей вам сподобається? ?

На сайті однієї з фірм, які займаються продажем місць в бункерах, заявляють, що п'ять тисяч американців вже придбали квиток «рескуту», а компанія тепер будує притулки в Європі. «Ми не розуміли, що це просто час. Моя родина хоче бути збереженою. Ми повинні бути готовими, пояснюючи одне з клієнтів компанії. «Це інвестиції в життя», додає іншого покупця.

А якщо хтось прагне знайти спасіння в штучних притулках, десятки тисяч інших, які вірять в іммінентну апокаліпсе flock до невеликого французького містечка Бугара, розташованого в передгір'ях Піроле. Вони вірять, що гора біля міста має містську силу, яка може захистити тих, хто приховує там наприкінці світу.

Тим не менш, це навіть зрозуміло, що буде апокаліпс, оскільки Майя не залишила ніяких пояснень. Є багато версій. Деякі стверджують, що астероїд або чорний отвір знищить Землю. Ще одна катастрофа, яка очікується в грудні 2012 року, є масивним гравітаційним ефектом від планет сонячної системи, яка підкресить і якось жирно впливає на Землю. Найпопулярніші космічні теорії про зіткнення з Землю таємничої планети Нібіру, яка за час приховує за Сонце.

Вчені стверджують, що страхи кінця світу без причин. Археологи зауважив, що календар травень закінчується 31 грудня 2012 року, просто тому що для більш тривалого періоду не потрібно ставити його. Останнім часом громадськість заслужила експерти НАСА.

І минулого тижня Мексико «Великий Сорцератор» Антоніо Вазкезь прибув до порятунку, кажучи, про те, що не було очікувано наступного року. Тим не менш, варто відзначити, що Vasquez вже невірний у своїх прогнозах. У 2008 році пророкував смерть Бритні Списки. Як ти знаєш, все ж живий і навіть збираюся знову одружитися.

Утро.ру

Джерело: