Життя працівника

Я не виняток, я вирішив поділитися кількома пострілами моєї роботи.

У цьому пості я покажу фото з мого архіву... тільки невелика частина, частина проблем мешканців, фотографії випадково підібрані і багато хто не розуміє один одного.

Тут буде 29 фото, я буду закінчити.

1,1 км Після пожежі, яка всюди...

Життя працівника

2,2 км Запобігли мешканцям водопостачання

Життя працівника

3. У Екстрені рушники

Життя працівника

4. У Я не можу пропустити, але я не міг пройтися... такий торпелат став на нашій базі.

Життя працівника

5. Умань Збірники нашої організації підрядника закріплюють облицювання фасадної плитки будівлі.

Життя працівника

6. Жнівень Тепер ми використовуємо тільки такі контейнери для сміття.

Життя працівника

7. Про нас Самі контейнери

Життя працівника

8. У Підвал одного з будинків (пригода холодного і гарячого водопостачання з «поворотним»)

Життя працівника р.

9. Навігація «Лади водопостачання» тут не дуже хороший стан, не підвішений, практично на землі.

Життя працівника

10. Ця картина була взята в абсолютну темряву, якщо ви подивитеся на фундаментні блоки праворуч, ви можете побачити їх відхилення при параболі зліва ... гуртожиток, дуже старий.

Життя працівника

11. Також можна побачити відстань між блоками.

Життя працівника

12. ж.

Життя працівника

13.00 р. Ще один пробіг резидента піднятих каналізацій ... запах в квартирі неймовірний

Життя працівника

14. Промислове покрівля 9 Історії, які шукають проблеми з покриттям

Життя працівника

15.00 р. Вид Ками і промислова зона

Життя працівника

16.00 р. Це те ж саме, але ви ще можете побачити нову будівлю.

Життя працівника

17.00 р. І як про без страшного каркасу (в залежності від того, хто).

Життя працівника

18 років Цей дизайн залишався таємничим для мене, все, що я знаю про це, що він відноситься до Інтернету, або телебачення, або радіо.

Життя працівника

19.00 р. вона.

Життя працівника

20. Формується цвіль в квартирі (відсутні багато причин - заморожування міжпанельних швів, неробоча витяжка в приміщенні, підвищена вологість). . . . )

Життя працівника

21. Сама річ.

Життя працівника

22. Це сталося після Нового року.

Життя працівника

23. Деструкція зовнішньої печі ... доступ

Життя працівника

24. Так само будинок стоїть над тим самим входом.

Життя працівника

25. Я говорю про воду, але пропустив її.

Життя працівника

26. Найгірше для всіх моїх послуг в житлово-комунальному обслуговуванні, шлюбі з будівництвом не було деталей тапотеки, з часом, під навантаженням плити почали ходити в сторону, рух був 3 см на місяць, після чого я не посидився, витрачаючи весь робочий час в цьому будинку.

Життя працівника

27.

Життя працівника

28. Цей дизайнерський рішення прийнято для запобігання руйнуванню всього будинку (надалі я не знайшов іншого кута фото, але я думаю, що все зрозуміло тут).
Дякую, я зробив.

Життя працівника

Джерело: