Життя працівника

Я не виняток, я вирішив поділитися кількома пострілами моєї роботи.

У цьому пості я покажу фото з мого архіву... тільки невелика частина, частина проблем мешканців, фотографії випадково підібрані і багато хто не розуміє один одного.

Тут буде 29 фото, я буду закінчити.

1,1 км Після пожежі, яка всюди...

2,2 км Запобігли мешканцям водопостачання

3. У Екстрені рушники

4. У Я не можу пропустити, але я не міг пройтися... такий торпелат став на нашій базі.

5. Умань Збірники нашої організації підрядника закріплюють облицювання фасадної плитки будівлі.

6. Жнівень Тепер ми використовуємо тільки такі контейнери для сміття.

7. Про нас Самі контейнери

8. У Підвал одного з будинків (пригода холодного і гарячого водопостачання з «поворотним»)

р.

9. Навігація «Лади водопостачання» тут не дуже хороший стан, не підвішений, практично на землі.

10. Ця картина була взята в абсолютну темряву, якщо ви подивитеся на фундаментні блоки праворуч, ви можете побачити їх відхилення при параболі зліва ... гуртожиток, дуже старий.

11. Також можна побачити відстань між блоками.

12. ж.

13.00 р. Ще один пробіг резидента піднятих каналізацій ... запах в квартирі неймовірний

14. Промислове покрівля 9 Історії, які шукають проблеми з покриттям

15.00 р. Вид Ками і промислова зона

16.00 р. Це те ж саме, але ви ще можете побачити нову будівлю.

17.00 р. І як про без страшного каркасу (в залежності від того, хто).

18 років Цей дизайн залишався таємничим для мене, все, що я знаю про це, що він відноситься до Інтернету, або телебачення, або радіо.

19.00 р. вона.

20. Формується цвіль в квартирі (відсутні багато причин - заморожування міжпанельних швів, неробоча витяжка в приміщенні, підвищена вологість). . . . )

21. Сама річ.

22. Це сталося після Нового року.

23. Деструкція зовнішньої печі ... доступ

24. Так само будинок стоїть над тим самим входом.

25. Я говорю про воду, але пропустив її.

26. Найгірше для всіх моїх послуг в житлово-комунальному обслуговуванні, шлюбі з будівництвом не було деталей тапотеки, з часом, під навантаженням плити почали ходити в сторону, рух був 3 см на місяць, після чого я не посидився, витрачаючи весь робочий час в цьому будинку.

27.

28. Цей дизайнерський рішення прийнято для запобігання руйнуванню всього будинку (надалі я не знайшов іншого кута фото, але я думаю, що все зрозуміло тут).
Дякую, я зробив.

Джерело: