Що нормально? Геніус і їх зв'язки

Світова організація охорони здоров’я нещодавно поділилася прогнозом ударів: кількість божевільних людей у світі почне різко зростати. Зараз офіційно існує 450 мільйонів людей з порушеннями та психічними розладами, у 10 років цей показник значно підвищиться. Звуки Кріпи, але ... Можливе збільшення кількості геній. Після того, як багато з них були трохи «коо-косо». Ми пам'ятаємо найяскравіші приклади.
Ван Гог. Багато людей знають, що в підіткненні Боженості художник відрізав ліву вухо і ... написав самопортрет у вигляді «сух». Тексти пісень, а це означає: Але майже ніхто не знає, що він занадто їсти фарбу.

Гоголь. У вільний час він вигорав рукописи, побачив польоти труни на Невський і затвердив, що його шлунок був розташований «поза внизу». Але завдяки «Шизі» він написав дивовижну книгу.

Жуковський. Батько російської авіації запустив велосипед з величезними крилами. Нерідко запрошуючи гостей, він спробував залишити з ними і поспілкуватися з птахами. Як літати? й

Єсенін. Поети загальноруйновані меблі, ізольовані знайомства та незнайомці, витіснені куртки. На жаль, майже не схожа на деякі з наших політиків, тільки...

р.

Ніцша. Діагноз Ніцша гарно називається "мосаїчна шизофренія", але він не поважав дуже добре. Стирання коней, пити з завантаження, малювання котів ... але все це спокійний, філософський.

Ньютон. Він часто писав голий. Регулярно варені замість яєць ... годин. Я вже їсть кілька страв, забути я вже їсти. Тим не менш, що дивний тут... Це те, що більшість чоловіків роблять.

Р

Сплав. «Дад» ТРЦ Gulliver - офіційний визнаний божевільний, який зумів заражати всіх нас своєю «красою». Дякуємо йому, ми побували землю Ліліпуту. Що робити, якщо він не мав бачення?

Шпилер. Німецький поет і філософ був дуже дивним. Автор Вільяма Тела може створити лише, якщо на столі з'явилися порожні яблука. Зняти голову Ньютона? й

Шоппенгауер. Він міг атакувати готелем, якщо його ім'я було неправильно. Він був боятися інфекцій і був постійно пересуватися, боячи епідемії. Як ви керуєте філософією?

Р

Шуманн. Німецький композитор почав ходити з розуму за 24 роки, а в 43 роки він зробив. Він був захоплений розмовними таблицями, він нібито побачив звуки. Може бути я зробив. Музика блискуча!

...

...

...

Джерело: