382
А527МР97 зебре. "Мнен ТУТ УДОБНО СТОЯТО"!
Прогулянка по вулиці о 11:00 останню ніч. Петрівка. На перехресті з кільцем Бульвара я просто не міг перехрестити дорогу на цебра, як автомобіль A 527 MP97, присвячується голові законодавчої Асамблеї Хабаровської териториї Сергія Алексєвічу Хохлову просто подвійно заблоковано всю переправу. Водій сидить в машині і здавалося б, бути запашним.
Помешкання розташоване лише в 2 км від готелю. Для належного паркування.
(Peterunder, 2 фото та відео)
Ситуація є нормальною, тому я взяв на себе картину і переїхала. Але потім, округлення автомобіля з ліхтарем, я бачив, що за ним припаркував автомобільний трафік близько 0953 77.
Додано до [mergetime]1326439661[/mergetime]
Ну, це, як правило, очевидний, я думав і перевернув на відео пішли до міліції автотранспорту. Попри те, що він сказав про те, що це був автомобіль поліції. Далі дивитися нашу розмову на відео.
Чому ви стоять на zebra, йти 3 метрів попереду?
- Я комфортний тут на zebra.
353694
Джерело:
Помешкання розташоване лише в 2 км від готелю. Для належного паркування.
(Peterunder, 2 фото та відео)
Ситуація є нормальною, тому я взяв на себе картину і переїхала. Але потім, округлення автомобіля з ліхтарем, я бачив, що за ним припаркував автомобільний трафік близько 0953 77.
Додано до [mergetime]1326439661[/mergetime]
Ну, це, як правило, очевидний, я думав і перевернув на відео пішли до міліції автотранспорту. Попри те, що він сказав про те, що це був автомобіль поліції. Далі дивитися нашу розмову на відео.
Чому ви стоять на zebra, йти 3 метрів попереду?
- Я комфортний тут на zebra.
353694
Джерело: