Смоктати бездомного собаки, хлопець кинув себе в тайську воду

Цей відео нещодавно захоплений Інтернет-користувачів: невідомий молодий чоловік витягне собаку з замороженого ставку біля Москви.
р.

У понеділок, близько 5 п.м., я їздив на машині минулого ставку в с. Шишкіно, коли три хлопці припинили мене - автомобіль зламався. Під час розмови я побачила, що хтось збігається в льоді замороженого ставка і гасіння. Розглянуто: старе подвір'я собака намагається вийти на його останній подих, - сказав Ілля Дворенков, мешканець Подольськ, який знімав відео і розмістив його на Мережі.
За його словами, один з його випадкових знайомих з розбитого автомобіля швидко роздягається і подрібнюється в ісію воду. Для того, щоб потрапити в поросяту собаку, купець повинен буквально подрібнити лід - з його фістами і ліктями. Він прибув до барбоса просто в часі і взяв миючий цуценя під рукою. Це його. Але на березі в'язали: злякалися барбос дав дер.

151577

Як журналісти дізналися, що герой 21-річний мешканець села Іван. Про нього знають маленький: наша Ванья – скромний хлопець, і він не розширився про себе. Народився в Яшкар-Олі ( столицю Республіки Марі-Ель – близько ред.), але протягом декількох років працював у сільській пилососі. Він хотів служити в армії, але він не був: слабке серце. Він не боїться стрибати в лід.
Іван сидів в моєму автомобілі, а потім попросив мене, щоб дати йому їздити в місцевому магазині і купити якусь горілку, щоб зберегти його тепло. Ми приїжджаємо! – сміється Ілля Дворенков. – Добре, це була ознака. Вані купили собачу ковбасу і вирішили взяти її.
Ім'я для живота прийшла туди, в магазині - джгут став Рейкс. Ми хочемо, щоб Ванья і Рекс довгий рік дружби - після того, як таке екстремальне знайомство, вони навряд чи є частиною!

-img3---

Джерело: рибальська сітка