Унікальні сестри квадроциклів перетворилися на рік

Caroline, Дарсі, Алексіс і Еліша були народився передчасно в їх 30-й тиждень вагітності. Неймовірно, вони народилися діленням одного яйця - спочатку його діляться на три, а потім один з трьох розділених на 2 частини. Вчені вважають, що шанс мати 4 дітей з одного яйця падає один раз на 4000 років, але це не кількісно, тому що це не відбулося раніше: Ми є першим, щоб випробувати таке диво, і це дійсно важко вірити. Ми чекали одну дитину, а чотири народилися один раз – ми просто щасливі.

Justin і Крістіна зустрічалися в барі 12 років тому, одружився 3 роки пізніше. Як і більшість пар, вони мріяли про дітей. «Я завжди хотів бути мамою», - розповідає Крістіна. Я прийшов з маленької сім'ї і з дитинства хочу мати багато дітей. Ми намагалися задуматися перед весіллям, але нічого не працював, це було дуже привабливо.

У нас були діти, і ми були сумні, що це не сталося, тому ми вирішили спробувати ІVF.

Тільки 2 яйця Крістіна були обрані для процедури, але один закінчився незрілими: "Я був тероризований, я тільки мав 1 шанс", - говорить Крістін. «Я знаю жінок, які мали 12 яєць, і я маю тільки один. Коли ми робили УЗД і сказали, що ми збираємось мати трилетки, ми безмовні. Про це заявив професор, щоб підтвердити результати УЗД. Він дивився на екрані і сказав: «Це чотири з них. й

"Я чув 4 серця", - каже Джастін. «Я не міг вірити, що я пішов з дітей до 4.»

До народження своїх дочок Джастін працював водієм, а Крістіна була медсестра. «Це незрівнянно для мене, щоб працювати в будь-якому випадку, моя зарплата не покривала вартість няні», – каже він. "Нехай я з головою зміни підгузника".

Габаритний зображення

25 березня діти вийшли на рік.

Смузі не підраховують на допомогу держави. Після походу на батьківщину Христина планує повернутися до роботи, оскільки вона заробляє більше, ніж чоловік. «Я так радий, що незнайомці приїхали до нас, щоб насолодитися нашим щастям», - сказав Крістіна.

Джерело: www.dailymail.co.uk