Знак з вище.

У першу чергу вона хотіла слідувати йому і навіть подбала про місце на кладовищі. Але зло, що приймала її дитину від неї, стала настільки неспроможним, що Таня зрозуміла, що ще було багато робити на землі.

Єдиний син, 16-річний Саша, загинув в 2004 році під колесами прокурора Аудитора. І незабаром Тетяна Грудиніна відвідала делегація чоловіків в костюмах і шліфованих взуттях. Вона вийшла на ганку в роді, з її обличчям набрякла сльозами.

«Ой, ви приїжджаєте сюди!» - сказав прокурор.

Ми приїхали подивитися, якщо було все, щоб продати. Свій дружець розім'явся мій вітер, відступив мій бампер. Я тримав всю ніч через нещасний випадок. й

Таня була зарахована на кілька сотень тисяч рублів. За її словами, мешканець села в Краснодарській Території, одержання 5 тис. рублів на місяць, це було астрономічно. «Продати будинок і землю» замовлений відвідувач.
Закуска крові перемішується в Тані: Моє предків 200 років тому були серед тих, хто заснував село. Grandpa побудував цей будинок. І подаруйте чоловіка, який загинув сина? Я захопив баню бензину, стоячи на паркані, робила себе, а потім всі три закордонні автомобілі. Я захотівся встановити себе на вогонь і кинути себе на них. «Танія, зупинка!» Вони пішли. На своїх автомобілях тренувалися чоловіки. й

Я нічого не боїться.

Тим не менш, скоро Таня отримала офіційний позов. І якщо на першому огляді визнали, що як водій Ауді, так і сина Таня, який поїхав на мотоцикл, був благним, тепер мертвий Саша був полум'ям, і Таня змушена компенсувати матеріальні та моральні (!) пошкодження. Не було одного, щоб захистити Tanya - чоловік помер, коли Sasha був три роки. Мій син пішов зараз. "Ви не знаєте, що це так, щоб боротися з прокурором", - каже Таня. Але я мав перевагу: Я нічого не боївся в цьому житті, і він боявся публічності. Я пішов до Москви, збив на всі дверцята, отримав рецепцію Голови Ради при Президентові РФ з прав людини Елла Пумфілова.

Памфілова приймала історію козака до серця, почала розуміти, надсилати запити. Будинку карт лежить, створених з свідченням невідомого свідка. Зловмисник Таня не тільки відійшов свого позову, він навіть залишив прокуратуру - очевидно, він запашився досить смаженим. І перед тим, що він назвав, "Нехай, ти...!"

Боротьба над. Таня може знову пересуватися в абіс розпаду, якщо не для дочки Катя. Він був, якби Бог послав свій рік до його сина помер. Одного разу на вулиці Таня побачила чоловіка, що зачіскає дівчину. Він відійшов від них, і вони пішли на яру разом. Тетяна заспокоїла бульду, і привели дитину до свого дому. Дівчинка 6 років, голова повною з вошей, одяг з якогось іншого плеча. І, як він вийшов, глухий. В той час як Tanya спробувала дізнатися щось про її долі, дівчина звернулася її на підбори. Разом ми пішли до Краснодара в притулку. Виявилося, що дитина була добре знайома з містом, вона продемонструвала закинутих будинків і підвалів, де вона скидається. Вона жестила, як вона збирається їжа в сміття, так як вона кинулася в один день в підвалі поруч з мертвою матір'ю, яка п'яла сурогат. А потім приїхали до гіпсового табору і з ним дісталися село. Дівчина була відправлена до притулку, але Таня на сімейній раді, разом з сином та літньою матір'ю, вирішила випустити, придумав ім'я дівчини та прізвище – Катя Хльбнікова. Тоді вона не могла уявити, що разом з Катя буде вижити смерть Саші. Він буде йти з нею шукати правду в Москві.
У столиці були люди, які придбали Катя слухову допомогу, почали відрізняти звуки. «Ми повернулися з Москви. Вишня цвіте на дворі. Моє син використовується для вибору ягід. "Нехай буде?" Я думав. І раптом Катя витягував мене по роді і чітко сказав: "МА-МА". Коли дитина говорить «мама» вперше, це щастя. І коли мій мута Катя, який не витерла слово в рік, сказав: «мама, для мене це було десять тисяч щастя. У той момент життя повернулося до мене. «Для дітей» Ви знайдете. Люблю всіх. Освітити всіх. Коли Саша померла, я був подрібнений, Катя бажала поставити в дитячий будинок, і вона залишилася після сина. І раптом все змінилося. Я відчував його фізично. й

Житло.

Через два роки Тімоті знайшов Таня: «Я пішов до районної лікарні». До нашого приміщення, він мав груди і одну руку. Вимкнено його вуличною дитиною. З здоровою рукою він фарширований їжею в рот, крихти розкочуються на грудях, під штукатуркою. Я бачу, що у нього є весь склад, лівий борщ, картопля, все гниття, запах. Я пішов до медсестри, щоб попросити його змінити його лику. Хлопчик був у моїй кімнаті десять днів. Я не знаю, як ми приїхали до нього. Я не спати вночі, він спить прямо поруч зі мною. Я занурю голову і я запах, "Моя дитина". І він прокинувся вранці і каже: "Мама, ви помітили, скільки я шукаю тебе?"

А Таня вже знайома адреса в охороні Я дізнався, що мама хлопчика позбавляла батьківських прав, її когабітант зламав хлопчика колорбоне. Хлопчик на вулицю, де забрав амбулаторію. «Коли вона підвела Тимофію до свого дому, почувши себе так само, як я переїхала Саска з материнської лікарні. Як майстер будинку. Я пишаю чоловіка!

Через кілька років співробітники відділу опікуни збили в будинок Таня і попросили притулок 7-річного Аня на ніч. У колишньому патронажному родині дівчина збита. Важко закохатися. Як результат, Ая залишився з Танею. Однак, в першу чергу охоронець сумнівається: вони говорять, кожна дитина потребує окремого приміщення, і ви не досягнете успіху. "Сепарате приміщення?" resents Tanya. Моя дід врятувала 38 дітей під час голоду в 1937 році. Всі вони мешкали в двох невеликих кімнатах. Після цього комуністичні ходили біля дворів і захопили останню пшеницю з селян. Дорослим були вмирання в домашніх умовах, і діти вирвали на вулицю, змащуючи, "Діти!" Моя дід, Іван Васильович Коновалов, за кілька місяців на вулиці нашого села забрали 38 дітей. дід, під болем смерті, приховав 10 мішків пшениці, які вирощували своїми руками і на своїй землі. Він може з'їсти достатню кількість трьох дітей, але він розділив кашу на 40-плюсних ротах, виявився на день кілька ложок на брата. І всі діти пережили! Його дід, перш ніж він був сорок, загинув в 1939 році. Вижили хлопці, коли вони стали дорослими, прийшли до нас багато разів і подякували нам. й

У суботу, коли кореспондент «АйФ» відвідав сім’ю Тетяни Грудиніна, молодшого Тимоти, посередині Алли, були вдома, але старша Катя перебувала на класах Краснодара. Що маленька глуха дівчина в її 17 чує, говорить. "Катя має свою першу любов'ю зараз", - сказав він мене, навіть не дивлячись на те, що немає одного поруч з нами в даний момент. Тимофій закрутив двір, перед тим, як побігти гуси. Він важко сидіти навколо. У десятку років власник сказав, що коли він виростає, він побудує новий, великий будинок для матері. "Це," Тема вказує на сад, де цвітуть вишні навесні. У цій родині знову збираються.

П. С.
Коли Таня зайняла 4-річний Тимофій, перше, що вона поділилася радісними новинами з її другом Оленою, сином Денисом збитий на мотоцикл з Саші. Лена відразу приходила в Таню з дочкою Альена, яка вона взяла з дому маленьких, після трагедії. Побачивши Аліоновушка, клізма кидається до дівчини, почала поцілунати її: «Це моя сестра!» Таня здогадувала запитати Олену: "Що таке ім'я матері дівчини?" - "Туні". Тимофій матері також має Тунюс. Тоді виявилося, що коли Олена взяла дівчину, вона попередила: вони кажуть, що дитина має старше брата, але де він був і яким був з ним, він був невідомий, бо він відірвав від дому через зловживання. "Наші діти знаходяться поруч на кладовищі", - каже Таня. Ми підняли наші брати і сестри. Лена і я вирішив, що наші сини з небесних послав нам благословення, що ми робили право.

й Марія Позднякова
Джерело: www.aif.ru/society/article/48607