Не так давно, від волі долі, нам довелося піти на бізнес на покраїнску латвійське місто, з чудовою назвою - папа. Але, по собі, цей факт не міг стати предметом нового посту на ЯП, якщо не за одну частку - близько 30 км від Папи, є найбільшим в Північній Європі операційною параболічної антени RT-32, а поруч з ним - закинувшись зараз, військовий міст СА.
Ось де ми пішли, вставляючи все в папці.
Фото всього 50, але не підрахувати, я доповідаю на обробку.
Ми на наших ногах вранці, ми не знаємо, куди піти. GPS-навігація деяких бульбіт. Але ось виворітний скруч.
Місце називається Irbene. Водіння минулого Вотора з радянськими символами
З'являється локатор за дюнами, і ви можете почати виїжджати за своїм розміром.
Велика пластина.
диференціально
р.
Трохи інформації. Не можна прочитати. (для читання - натисніть)
Поблизу, як я сказав, є зламаним тумбою. Щось там інженери не розрахували навантаження, і довелося будувати локатор поруч.
Повідомляємо, що глибина шахти (з водою) становить 30 м. Хто хоче перевірити?
Габаритний зображення
Це не поганий малюнок - знак на дверцят дійсно так званий і очищений.
р.
У зеленому вікні ми приїхали 2 години на рано, ми поїдемо на екскурсію. У той же час це буде тема для наступного повідомлення на ЯП, і ми маємо годину і половину, щоб вивчити покинути місто. Тексти пісень, а це означає: Це стає темно швидко, не душ навколо мене.
Для повноти картини відсутні тільки прокатне поле і тьмяне зображування.
Як будинок.
...
Ми не розуміли, що дизайн графічного профілю зліва.
Деякі будинки виглядають повністю незакінченими, але швидше за все, вони були дуже добре розібрані.
...
Він вже темний. Він говорить про те, що це життя. Це спосіб це.
До речі, я не знаю, що було дивно. Балкони без рейок.
Це єдиний скляний чудесно збережений.
По суті, ходьба там, ви вражаєте, скільки часових маркерів. Ось деякі з них. Таблетка російською мовою тепер можна знайти тільки в таких місцях. Для того, щоб бути Quay Street.
Є вона.
Р
Вентилятори легкого прибутку навіть занурюють труби з бетону.
О, прийти на. Ми боїмося трохи з страхом, виграли і вирішили вивчити один вхід в п'ятиповерховій будівлі. Поруч. Перехрестя в'їзду, дерева виросло в руку товсту.
Як виглядає олово.
Сама стіна в профілі тільки)
...
Дуже цікаві -- легкі перемикачі всюди такі -- на шнурах. У кожній квартирі багато.
Я навіть взяв пучок знімків.
р.
...
Хтось поспішав - Я заготував епаулетів. Головна
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... знайомі всі обличчя. Може бути, він кіборг.
Я розумію, але чому сльозяться шпалери?
Прогулянка по сходах без рейок дивиться.
р.
Деякі люди мають DMB.
р.
Ви можете стрибати з 5 до 4th. Але ми пам'ятаємо, що там, в першому ...
Хтось ще творчості.
Вона використовується для того, щоб бути.
Його ім'я добре.
Не працює дзвінок. Не дивно.
Для цих часових маркерів я поїхав в кожну кухню і ванну. Хто знає, що це?
А ось - кульмінація!!! «Подивитись вороже бачення. . ?
З роками все було зруйновано, вирощено і вийнято місцевими та нелокальними людьми. Вниз. Ні вікна, немає дверей, ні кабель, видали всі підлоги і утеплювач, навіть шпалери не всюди. У місті не менше 1 осіб. Весь час, який ми підняли вхід, це зраді 500 метрів від нас спали вогонь і дико ебать деякі праски, я цуценя заміняв решту металу. (Це один з перших картин міста) Також поруч з ним побачили непристосовані цегли, очевидно, демонтаж цегляних будівель. Його наявність додано адреналін і, в поєднанні з антурою і дуком, доставлені досить рідкісні відчуття. () Таким чином, ми не лікували на сходження підлоги і натискаючи, що можна чистити як — hello.
Я сподіваюся продовжити дослідження цього літа.
р.
Невеликий бонус - так як я avid Geocacheser - на шляху ми прийняли одну геокасгерну крапку. Дуже красиве місце - під сосновою шапкою.
Сама точка була реалізована дуже весело.
Джерело: