396
Вхід на двері з номером квартири
Переходив в коумах. Довгий час Думаю, що подарувати йому, і вирішив зробити його знаком на двері з кількістю квартири. Як млин. Ексклюзивний. Я отримав роботу. Ось 10 фото. Не ламайте його.
Перше, що я знайшов дошку, подрібнивши її і відшліфував її. Ну і я помітив основу. Це буде як будинок.
Ну, він зробив, звичайно. Чудова річ лобзика
Габаритний зображення
млин, звичайно, повинен мати крила. Виготовляйте крила фанери. І ми ріжемо до того, що вони не з одного аркуша, але намальовані з дощок.
Робимо вісь крила з сосни. Вирізати два раунди її.
В одному з них одна нижче зроблена паза для установки крильця. Крильця не обертаються. Вони просто будуть цвяховані.
Перед фінальним шліфуванням. З тегами, де крило.
р.
Другий зрізається хрестом Перунова. Збережемо квартиру. Ну, він красивий.
На підставі вирізаємо номер квартири, знову подрібнюємо і лакуємо. У верхній частині можна побачити отвори для зубчиків, які забивають віссю з крилами. Я зробив це, поки підстава все ще була застосована ось так, щоб не цвяхнути криву. Отвори асиметричні знову, спеціально до нігтя, як призначене.
Також ми накладаємо крильця і вісь деталі.
р.
Ну, робимо млин.
Джерело:
Перше, що я знайшов дошку, подрібнивши її і відшліфував її. Ну і я помітив основу. Це буде як будинок.
Ну, він зробив, звичайно. Чудова річ лобзика
Габаритний зображення
млин, звичайно, повинен мати крила. Виготовляйте крила фанери. І ми ріжемо до того, що вони не з одного аркуша, але намальовані з дощок.
Робимо вісь крила з сосни. Вирізати два раунди її.
В одному з них одна нижче зроблена паза для установки крильця. Крильця не обертаються. Вони просто будуть цвяховані.
Перед фінальним шліфуванням. З тегами, де крило.
р.
Другий зрізається хрестом Перунова. Збережемо квартиру. Ну, він красивий.
На підставі вирізаємо номер квартири, знову подрібнюємо і лакуємо. У верхній частині можна побачити отвори для зубчиків, які забивають віссю з крилами. Я зробив це, поки підстава все ще була застосована ось так, щоб не цвяхнути криву. Отвори асиметричні знову, спеціально до нігтя, як призначене.
Також ми накладаємо крильця і вісь деталі.
р.
Ну, робимо млин.
Джерело: