Пілотний редуктор.

І знову для сліпих: Не ламайте вибір. 7 зображень і текстів.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Привіт знову.
Тема boobs не буде розкрита, блондинки в рожевому з козою також не буде бачити, але...

Я хочу розповісти вам про маловідомий, але цікавий факт. Це забезпечення рівномірного та спеціального одягу для вертольотів в цивільній авіації, в Арктики.
Я є випускником Кременчуцької авіашколи, отримавши в Продакшн, вирушив, щоб отримати всі ці багатства, не знаючи, а також ви, що це, і скільки це таке.
Ось ми йдемо.
Я хочу відзначити, що весь перелік виготовлений з пам'яті і я не міг знайти фотографії багатьох гідних зразків обладнання навіть в Інтернеті. Шкіряна куртка, куртка... Сонце прийшла... Зручний, міцний, модний (для тих часів і завжди)

р.

Штани шкіряні, некомфортні жахи ... У нашій загіні кілька людей, які носили їх ... Зазвичай з 2 штани 1 куртка пришивається або продається. До речі, куртка + штани на рахунок-фактурі вирушала як костюм УПА (Полярна авіаційна адміністрація).

Вона є “запашною шапкою” ... Шкіра зовні, і шевре всередині... Повний з рингофонами. Не на фото.

Пальто. Це важко, але це тепло. Одяг No1 в Арктики

Я не кажу вам з фотографіями іншого обладнання, тому що вони не є, і светр, щоб уявити, я думаю, особливо фантазія не потрібна.
І весь список (нам є !!!) дивилися щось, як це (з моїми коментарями в дужках):
1,1 км Костюм UPA (шкіра куртка + штани)
2. Шлеймофон
3. Гальмець (2 шт., x/b, покласти на пару разів, коли стеля була пофарбована)
4. У Нета
5. Умань Ноти (жіночі шкарпетки, приємні, зношені в домашніх умовах замість тапочки)
6. Жнівень Костюм (кордонний синій пілотний костюм)
7. Про нас Клоак (шійкар ріжучий, дельце з каптановим нервовим димом в боці, всі ваші жінки, коли ви знаходитесь в ньому)
8. У Пальто (важка тканина, хочу купити її зараз)
9. Навігація Чоботи кучеряві.
10. Шкіряні черевики (шкірі навіть черевики, високі дуже, 2-шарова шкіра)
11. Пальто
12. Таблетка
13.00 р. Булл пітер (коричневий як підводні човни)
14. Шкарпетки вовна (більше гольфу, здається 2 пари)
15.00 р. Сорочка однорідна.
16.00 р. Епаулети (на сорочку, на куртку, на пальто)
17.00 р. Пілотний знак.
18 років Емблеми і cockades.
19.00 р. Капелюшна капелюшка.
20. Портфоліо (шкіра, для секретних карток, місце для ущільнення)
21. Лінія НЛ-10 М, широкомасштабна лінія, транспортер.
22. Плетіння взуття (повний, дуже комфортний)
23. Гамаши бавовни.
24. Напівлюкс ізольований.
25. Червні рукавички
26. Рукавички трикотажні (2 пари)
27. Фурні рукавиці.
28. Склянки Пілоту (класи, але комфортні, з змінними фільтрами)
29. І корона всіх творінь від дизайнерів СРСР
Шапка Пілота.

Джерело: