1586
VipTALISMAN.com ČeskyDanskDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoNederlandsNorskPolskiPortuguêsSvenskaΕλληνικάРусскийУкраїнськаहिन्दी中文, 汉语한국어日本語
Для початку я живу в південному місті. І вдалося в кінці 90-х років купити котедж біля моря. І це те, що літо життя все про. Гостям пропонують відпочити з улюбленим напоєм. Гості можуть скористатися власними ванними кімнатами з улюбленим напоєм. Кожен раз, щоб побудувати барбекю кам'яної лізи і незручності, і металевий барбекю, випалений в декількох сезонах. І прийшов на ідею «геніус» для кладки стаціонарного гриля. Після того, як я збираю ціни на цей тип роботи і шукаю в свій гаманець, я прийшов до висновку, що або я не буду мати гриль, або мені потрібно побудувати своїми руками. І в іншому понеділок, взявши склянку домашнього вина, він почав працювати. Я відразу побуду себе, без допомоги, в 2 руки (1 ліва і 2 праворуч). Ось 30 фото.
Вирощування через розтяжки, Поворот знайшов кілька видів гриля після мислення і виїжджаючи зі скла вина, звернув його проектик. І нарешті, ми прийшли до роботи.
Спочатку він викопав отвір під фундаментом і як «реальний» будівельник заливають піщану подушку і посипають шаром щебеню зверху.
Для міцності покласти в фундаментну арматуру
29167818
Використаний бетоном
З каменю, що називається в нашому регіоні, "Француженка", почала будувати стільницю.
У правій частині столу відразу укладаємо боргу, для подальшого облаштування полиці.
Ось, ближче.
У центральній частині за допомогою підручних засобів він побудував арку.
Коли стіни таблиці досить міцні, він почав працювати над стільницею.
Р
Вов, втомлений письма. Я збираю склянку вина і продовжую. Уг -- окай. Вино домашній від мого винограду, тому я пишу сміливо і трохи.
Продовжуємо. У далекому куті двору він знайшов металеву решітку і виготовив її в форму столу. Набір опалубки.
... І заливаємо бетон, залишаючи простір під раковиною.
Як засушують стільницю, заливають підлогу під стіл.
р.
І почався складна частина. Будівництво гриля самому. За невелику плату він вивів глину в найближчому котельному будинку і, прочитавши смарт-книжки, почав будувати піч.
3785677
Постріл. Вид з вище
Загальний вигляд всіх мес.
Початок роботи труби. Звісно, топки з досвідом критимуть це «дзеркало» будівництва, але побудували як він міг.
Тісто підібрати цегли ...
Дизайн почав брати на певну форму.
, Україна
Так труба йшла. Це простіше.
р.
Південь - ніжна справа. Літо гаряча, взимку вологий. Навіс необхідно.
Навіс готовий. Вечірній розпис.
На цьому етапі мені допомогла мені. Він був незручним для перетягування сланців самостійно. Не буде слати зараз. Важкий і недовгий. Але що робиться.
До того ж, ми отримали, щоб отримати якийсь шлях до барбекю. Не бруд.
Плитка вписується тут.
Бардури, посипання, пісок, ...
Що таке собака.
Перша піч вогонь
Далі конструкція задньої стінки і нахилу. Трохи більше і буде готовий... Залишилося встановити раковину і принести воду... Просте водовідведення. Труба під найближчий кущ. Півдня – так додатковий полив не буде зайвим. При бажанні труби можна кинути під найближчий кущ.
Ось нижньої лінії. Правда, ідея все-таки підкреслить себе духовкою з декоративною плиткою, але вона зігріється. Справжня фото плити сьогодні, рано чому не знайдено.
, Україна
Час варити шашлики...
Добре, склянка барбекю і хороша розмова.
Проксимус Ви можете критикувати.
530 грн.
Джерело:
Вирощування через розтяжки, Поворот знайшов кілька видів гриля після мислення і виїжджаючи зі скла вина, звернув його проектик. І нарешті, ми прийшли до роботи.
Спочатку він викопав отвір під фундаментом і як «реальний» будівельник заливають піщану подушку і посипають шаром щебеню зверху.
Для міцності покласти в фундаментну арматуру
29167818
Використаний бетоном
З каменю, що називається в нашому регіоні, "Француженка", почала будувати стільницю.
У правій частині столу відразу укладаємо боргу, для подальшого облаштування полиці.
Ось, ближче.
У центральній частині за допомогою підручних засобів він побудував арку.
Коли стіни таблиці досить міцні, він почав працювати над стільницею.
Р
Вов, втомлений письма. Я збираю склянку вина і продовжую. Уг -- окай. Вино домашній від мого винограду, тому я пишу сміливо і трохи.
Продовжуємо. У далекому куті двору він знайшов металеву решітку і виготовив її в форму столу. Набір опалубки.
... І заливаємо бетон, залишаючи простір під раковиною.
Як засушують стільницю, заливають підлогу під стіл.
р.
І почався складна частина. Будівництво гриля самому. За невелику плату він вивів глину в найближчому котельному будинку і, прочитавши смарт-книжки, почав будувати піч.
3785677
Постріл. Вид з вище
Загальний вигляд всіх мес.
Початок роботи труби. Звісно, топки з досвідом критимуть це «дзеркало» будівництва, але побудували як він міг.
Тісто підібрати цегли ...
Дизайн почав брати на певну форму.
, Україна
Так труба йшла. Це простіше.
р.
Південь - ніжна справа. Літо гаряча, взимку вологий. Навіс необхідно.
Навіс готовий. Вечірній розпис.
На цьому етапі мені допомогла мені. Він був незручним для перетягування сланців самостійно. Не буде слати зараз. Важкий і недовгий. Але що робиться.
До того ж, ми отримали, щоб отримати якийсь шлях до барбекю. Не бруд.
Плитка вписується тут.
Бардури, посипання, пісок, ...
Що таке собака.
Перша піч вогонь
Далі конструкція задньої стінки і нахилу. Трохи більше і буде готовий... Залишилося встановити раковину і принести воду... Просте водовідведення. Труба під найближчий кущ. Півдня – так додатковий полив не буде зайвим. При бажанні труби можна кинути під найближчий кущ.
Ось нижньої лінії. Правда, ідея все-таки підкреслить себе духовкою з декоративною плиткою, але вона зігріється. Справжня фото плити сьогодні, рано чому не знайдено.
, Україна
Час варити шашлики...
Добре, склянка барбекю і хороша розмова.
Проксимус Ви можете критикувати.
530 грн.
Джерело: