413
У контексті заходу
Я приніс пару флеш-накопичувачів від Tura до Красноярськ, коли він переніс тут з Юнкії, нарешті, деякі Вечірки з архівів місцевої газети. Я вирішив покласти деякі з них на відображення японської. Для загальної ідеї: що таке Вечірка? З 1930 по 2006 рік був національним автономним районом, за більш ніж десятиріччя територія мала статус предмета Федерації. В даний час знаходиться звичайний муніципальний район. На території двох Францій або трьох Німеччин (хто подобається) живуть менше 17 тис. осіб, з яких три тисячі представників протипухлинної національності – Вечірки. Якутс, Кети, Неганасани, записи і т.д. також живуть тут. Є Старі живителі. Вже практично немає промисловості, зв'язку з материком - це повітря, річка і зимові дороги. Бюджет району становить понад 90%. Незважаючи на те, що глибині повні з нафти, газу, вугілля, є золото і діаманти. Але все це чекає її поворот. Вечірка сьогодні — стратегічна пані країни. Тим не менш, коли торгові кімнати відкривають її, ніхто не знає. Люди займаються переважно в бюджетній сфері (освіта, медицина, культура, житлово-комунальні послуги). Відреставрований герінг, є мисливський, туризм. Природа, звичайно, дивовижна. Але клімат надзвичайно сильний, як в сусідньому Якутії.
浜у 涓 蹇
З 1 картини: в'їзд в Туру з боку аеропорту "Горний"
Тексти пісень, а це означає: І це Гейпорт у Тури.
Зимовий пейзаж. Село Нідим.
Гуіденс до реіндеробних порід. Еконда.
Олену любов сіль.
Головна авіатранспорт в м. Вечірка. Третій пасажир зліва - мій син.
Іноді автомобілі падають з неба. На жаль, всі 9 померли тут.
Ще один вертоліт підготував.
Весна тут! На Кам'янській Тунгусці, біля с. Старих Белієрс Паління.
До буріння. Про Кочечум, притока Нижньої Тунгуки.
Вечіркі дачі.
Синілгі.
І це будинок колишнього губернатора Золотарєва.
Моя син і водій Володія на риболовлі
р.
"Чому, що свербіж там? ?
Я впав, теж. Але кожен був дуже щасливим, тому екіпаж і пасажири втекли з синцями і синцями.
Двоповерхова столиця Вечірки - Тура.
1 999 р.
Джерело:
浜у 涓 蹇
З 1 картини: в'їзд в Туру з боку аеропорту "Горний"
Тексти пісень, а це означає: І це Гейпорт у Тури.
Зимовий пейзаж. Село Нідим.
Гуіденс до реіндеробних порід. Еконда.
Олену любов сіль.
Головна авіатранспорт в м. Вечірка. Третій пасажир зліва - мій син.
Іноді автомобілі падають з неба. На жаль, всі 9 померли тут.
Ще один вертоліт підготував.
Весна тут! На Кам'янській Тунгусці, біля с. Старих Белієрс Паління.
До буріння. Про Кочечум, притока Нижньої Тунгуки.
Вечіркі дачі.
Синілгі.
І це будинок колишнього губернатора Золотарєва.
Моя син і водій Володія на риболовлі
р.
"Чому, що свербіж там? ?
Я впав, теж. Але кожен був дуже щасливим, тому екіпаж і пасажири втекли з синцями і синцями.
Двоповерхова столиця Вечірки - Тура.
1 999 р.
Джерело: