637
Як зробити свічку з апельсинової шкірки
Половина апельсина, лимона або грейпфрута може зробити природну свічку! Звичайно, навряд чи ви будете терміново вирізати один, якщо ваш будинок буде вимкнено світло, досить використовувати телефон або ліхтарик. Але такі свічки можуть бути цікавим оздобленням інтер'єру або святкового столу.
1,1 км Вам буде потрібно апельсин, лимон, грейпфрут або будь-які інші фрукти від роду цитрусові. Виріжте його навпіл і видаліть всю м'якоть, залишаючи тільки біле ядро. Це будевік нашої свічки.
2,2 км В отриману чашу заливаємо будь-яку рослинну олію.
Гаразд, свічка готова. Непросто встановити його на вогонь!
Він запалюється тільки тоді, коли гніт висохла трохи і знеболюється. Якщо після того, як він відірвав, наступного разу він запалює перший раз.
(через)
Додано до [mergetime]1326849344[/mergetime]
Власне, це
Відповіді на деякі питання безпосередньо від автора теми:
Великий Дуже просто і весело. Одне питання: Не курити?
Зрозуміло, не курить! Я приготував запах згортання олії. Я занурився, коли я запалив його, але я не відчуваю нічого. Коли ви її виводите, запах невеликий, але швидко розсіює.
Де можна купити запобіжник?
гніт є ядром. Немає додаткових світильників.
Як довго це горять?
Не тестую. Я спалю його на 10 хвилин, після чого я виклав його.
Розчин цікавий, а не приємний запах з олії і печіння не буде?
Залежно від масла. Звичайний соняшник горить практично без запаху, а рожевий - при опікуванні надає гострий неприємний запах (хоча не заливають його в апельсин, а гніт просочений його). Лаванда, до речі, запахи дуже красиво. Однак знову залийте її в таку миску, вона може бути доцільним - по-перше, перекладач і по-друге, від великої кількості може бути дуже сильний запах. Так краще мати звичайний соняшник. Можна додати пару крапель ефірного масла (наприклад, просто лаванди). Я думаю, що запах буде приємно, але не дуже сильний.
Можливо, якщо необхідно попередньо замаринувати серцевину, а потім залити маслом, краще гасити?
Мапа Намагатися!
Джерело:
1,1 км Вам буде потрібно апельсин, лимон, грейпфрут або будь-які інші фрукти від роду цитрусові. Виріжте його навпіл і видаліть всю м'якоть, залишаючи тільки біле ядро. Це будевік нашої свічки.
2,2 км В отриману чашу заливаємо будь-яку рослинну олію.
Гаразд, свічка готова. Непросто встановити його на вогонь!
Він запалюється тільки тоді, коли гніт висохла трохи і знеболюється. Якщо після того, як він відірвав, наступного разу він запалює перший раз.
(через)
Додано до [mergetime]1326849344[/mergetime]
Власне, це
Відповіді на деякі питання безпосередньо від автора теми:
Великий Дуже просто і весело. Одне питання: Не курити?
Зрозуміло, не курить! Я приготував запах згортання олії. Я занурився, коли я запалив його, але я не відчуваю нічого. Коли ви її виводите, запах невеликий, але швидко розсіює.
Де можна купити запобіжник?
гніт є ядром. Немає додаткових світильників.
Як довго це горять?
Не тестую. Я спалю його на 10 хвилин, після чого я виклав його.
Розчин цікавий, а не приємний запах з олії і печіння не буде?
Залежно від масла. Звичайний соняшник горить практично без запаху, а рожевий - при опікуванні надає гострий неприємний запах (хоча не заливають його в апельсин, а гніт просочений його). Лаванда, до речі, запахи дуже красиво. Однак знову залийте її в таку миску, вона може бути доцільним - по-перше, перекладач і по-друге, від великої кількості може бути дуже сильний запах. Так краще мати звичайний соняшник. Можна додати пару крапель ефірного масла (наприклад, просто лаванди). Я думаю, що запах буде приємно, але не дуже сильний.
Можливо, якщо необхідно попередньо замаринувати серцевину, а потім залити маслом, краще гасити?
Мапа Намагатися!
Джерело: