Multi-Face Іспанія

Що краще привезти з відпочинку?
Я люблю подорожувати, і крім подорожей, люблю фотографувати. Тому, найважливіша трофейна від відпочинку для мене не холодильник магніти і всілякі пластини на стінах, але фото.
У зв'язку з тривалістю для зовнішньої землі і досить довгою відсутністю відпочинку, знову переглядав трофейні фотографії, я вирішив поділитися ними. Почати з Іспанії, яка сонячна Андалусія.
Невелике, але дуже мальовниче місто Нержа

Нержаве місто з білосніжними маленькими будиночками та красивими видами

Азуре море, гірські пейзажі та відмінні англійські стежки, що ще ніжний для гарного відпочинку?

Зустріч туристів з РФ досить проблематично. Решта і купити нерухомість в Нержа переважно англійською мовою.

Місцеві погляди є кращими для фото трофей.

Гори завжди помітно зачаровують краєвид

36688788 (доб. 3)

Недалеко від Нержа є дуже фотогенним гірським селом Фрігілана.

Подорожі по цьому селищі більше люблять походи на гірських схилах - постійні спуски і круті сходження.
З.С. Знайдіть кота.

Але туристична цікавість не дозволяє стояти ще, вона дуже красива.

р.

Далі побачимо Ронду і її знаменитий міст по річці. Фотографія для передачі масштабу цієї структури досить проблематично, краще зібрати валізи і побачити її самостійно.

Які красиві вулиці є... До речі, це один з моїх улюблених фотографій.

Показати Андалусію не можна забувати про чарівну Севілью

Так, на фото знаменитої площі Іспанії. На невеликому каналі можна їздити на човні, але є варіант і моторний човен, дуже дивний, особливо враховуючи розмір водойми.

Вид на місто з Севільського собору.

, Україна

В цілому я люблю дивитися на околиці з висоти пташиного польоту, іншого виду Севільї з одного з веж відділення.

Моя маленька поїздка в Андалусію закінчується в Гранада. з видом на Альгамбра

Тепер вид міста знаходиться від відомого Червоного замку. Ви можете чітко бачити масштаби структури відносно людей на фото.

Продовжувати тему Іспанії неможливо не пам'ятати про красиву Барселона

Перша асоціація згадки про це місто є звичайною назвою Sagrada.
Неймовірно в своїй красі храм був особливо вражений прикрасою інтер'єру.

Sagrada Familia є дуже красивим.

Унікальний собор складно переплутати з іншими храмами Європи і світу.

Перегляди Готичного кварталу Барселони з даху собору.

743350

Невелике місто Жирона на узбережжі Коста Брава

Старе місто (980) ділиться на дві половинки невеликою річкою.

Пам'ятайте, що Коста Брава ментально йде далі уздовж берега до партії міста Ллорет де Мар. Замок - новий будинок.

Коста Брава перекладається як скелястий берег, до речі, я повністю погоджуюсь з цією назвою.

Ще кілька пейзажів з оточень Lloret de Mar

Роки, голки, море і маленькі дикі пляжі

р.

Джерело: рибальська сітка