510
Останній збірник 2011
Я використав для того, щоб просто пост фотографії наших кульок. Повідомляємо вам трохи про деякі з них.
Коли я зробив.
Напередодні нового року в Українському домі відбулася виставка. Ми вперше спробували уявитись на багату таблицю.
Також було встановлено, що камінь року 2012 року, рік Дракона - СПЕКУЛЬАРИТ, довелося його викласти. І так, щоб говорити, стала основою фінальної колекції аутгоінга 2011 року.
Ось де я починав мій відгук.
СПЕЦУЛЬАРИТ (не думаю, що ім'я походить від слова спекулятора або спекуляції). Характерна фарба виконана з цього каменю в Італії. В цілому, Specularite є сировиною для виробництва особливо міцних фарб і антикорозійних покриттів.
І в форматі даної статті хочу звертати увагу тільки на естетичні якості.
Issyne-чорний благородний колір...
Іскри
Відчувається схожість на глибину простору.
На мій погляд, це абсолютно чоловічий камінь, але як показує практика, жінки не байдужі до нього.
Переміщення на:
Кілька дітей вулканів.
Сріблястий обсидій особисто вражає мене своєю незвичайною золи-бронзовою литкою.
А ще більш типовий для Вірменії обсидіан з сірим волоссям.
, Україна
Відьміть камінь, Чорний турмальін або Шерл в шельфахпарі.
Дуже добре в цьому стенді. Є кристали з цілими обличчями.
Найкраща частина – це український камінь.
І тут гості з далекої півночі Росії - півострова Кула.
Для нас милосердя і роялість, але знанням люди говорять, що є ...
...
По дорозі! Я хочу, щоб я міг отримати на цій дорозі.
Приїжджайте, це все вчасно.
Тримати.
Аегирин, гематит, шельфпар. Кіровоградська область. Не найкращий приклад, але певний колір все ще присутній в ньому.
І ще багато рідкісних каменів звідти також - Кордиерит.
Деталі тут.
Ми щасливі, іноді є досить хороші представники цього мінералу.
Ось один.
Яскравий, великий індиго кристали і білий напівпрозорий кварц.
Я дуже люблю.
І ось ще одне мінеральне поруч з нами – pyrrhotin. Як хтось пропалює золото на чорному ніч.
Тепер назад на північ.
Мекка переробки ясен - Урал. І є те, що цей красивий і такий різноманітний камінь занурюється.
Тепер назад на північ.
Мекка переробки ясен - Урал. І є те, що цей красивий і такий різноманітний камінь занурюється.
Пізніше ви будете мати можливість порівняти жаспер на півночі з жаспером півдня.
Звідти це світло-зелена частина Недіта,
р.
Не ходити з маслом, а також з тих місць.
комплекс в обробці і для багатьох сприйняття,
Але по-своєму це дуже красивий камінь.
І ще один земляк над мешканцями Північної.
Змія.
І не банальний серпець, який кожен помирає, але рідкісний, напівпрозорий сорт - благородна змія.
На жаль, як я не спробував, і перенести свою красу за допомогою фото не вдалося. Але візьміть слово для нього – це дуже добре, і на підставці ви можете чітко побачити, що це дозволяє світло через, і ви знаєте, що це властивість завжди дає каменю додатковий смак.
Переміщення?
Монголія!
таємнича країна, де немає доріг, тільки напрямки. І вони є багато фторів там !!! І дуже красиво!
Як це
Строго переплетення кристалів...
Що я розповідаю, що ви можете бачити все самостійно. Дивитися,
р.
Насолоджуйтеся ним.
Переміщення. Казахстан, місце народження коханої
ОПАЛОВ:-)
І ось
Я думаю, що тут немає коментарів.
Це дуже гарне місце, щоб бути:-
доб.
І назад на північ.
Хоча трохи південь від Єкатерінбурга, але, як для нашої сонячної України, ще на півночі.
Чудовий, чудовий.
Камінь з мільйонами різних малюнків
графічний
Джерело:
Коли я зробив.
Напередодні нового року в Українському домі відбулася виставка. Ми вперше спробували уявитись на багату таблицю.
Також було встановлено, що камінь року 2012 року, рік Дракона - СПЕКУЛЬАРИТ, довелося його викласти. І так, щоб говорити, стала основою фінальної колекції аутгоінга 2011 року.
Ось де я починав мій відгук.
СПЕЦУЛЬАРИТ (не думаю, що ім'я походить від слова спекулятора або спекуляції). Характерна фарба виконана з цього каменю в Італії. В цілому, Specularite є сировиною для виробництва особливо міцних фарб і антикорозійних покриттів.
І в форматі даної статті хочу звертати увагу тільки на естетичні якості.
Issyne-чорний благородний колір...
Іскри
Відчувається схожість на глибину простору.
На мій погляд, це абсолютно чоловічий камінь, але як показує практика, жінки не байдужі до нього.
Переміщення на:
Кілька дітей вулканів.
Сріблястий обсидій особисто вражає мене своєю незвичайною золи-бронзовою литкою.
А ще більш типовий для Вірменії обсидіан з сірим волоссям.
, Україна
Відьміть камінь, Чорний турмальін або Шерл в шельфахпарі.
Дуже добре в цьому стенді. Є кристали з цілими обличчями.
Найкраща частина – це український камінь.
І тут гості з далекої півночі Росії - півострова Кула.
Для нас милосердя і роялість, але знанням люди говорять, що є ...
...
По дорозі! Я хочу, щоб я міг отримати на цій дорозі.
Приїжджайте, це все вчасно.
Тримати.
Аегирин, гематит, шельфпар. Кіровоградська область. Не найкращий приклад, але певний колір все ще присутній в ньому.
І ще багато рідкісних каменів звідти також - Кордиерит.
Деталі тут.
Ми щасливі, іноді є досить хороші представники цього мінералу.
Ось один.
Яскравий, великий індиго кристали і білий напівпрозорий кварц.
Я дуже люблю.
І ось ще одне мінеральне поруч з нами – pyrrhotin. Як хтось пропалює золото на чорному ніч.
Тепер назад на північ.
Тепер назад на північ.
Пізніше ви будете мати можливість порівняти жаспер на півночі з жаспером півдня.
Звідти це світло-зелена частина Недіта,
р.
Не ходити з маслом, а також з тих місць.
комплекс в обробці і для багатьох сприйняття,
Але по-своєму це дуже красивий камінь.
І ще один земляк над мешканцями Північної.
Змія.
І не банальний серпець, який кожен помирає, але рідкісний, напівпрозорий сорт - благородна змія.
На жаль, як я не спробував, і перенести свою красу за допомогою фото не вдалося. Але візьміть слово для нього – це дуже добре, і на підставці ви можете чітко побачити, що це дозволяє світло через, і ви знаєте, що це властивість завжди дає каменю додатковий смак.
Переміщення?
Монголія!
таємнича країна, де немає доріг, тільки напрямки. І вони є багато фторів там !!! І дуже красиво!
Як це
Строго переплетення кристалів...
Що я розповідаю, що ви можете бачити все самостійно. Дивитися,
р.
Насолоджуйтеся ним.
Переміщення. Казахстан, місце народження коханої
ОПАЛОВ:-)
І ось
Я думаю, що тут немає коментарів.
Це дуже гарне місце, щоб бути:-
доб.
І назад на північ.
Хоча трохи південь від Єкатерінбурга, але, як для нашої сонячної України, ще на півночі.
Чудовий, чудовий.
Камінь з мільйонами різних малюнків
графічний
Джерело: