465
Мости Сталін)
Після перемоги, лояльні Сталіни присуджували йому звання Героя СРСР, але неймовірне – лідер відмовився прийняти нагороду, а до кінця свого життя він не зносив Золоту зірку. Він також відмовився. І тільки через 5 років, коли Йосип виповнив 70, він все ще приглушений до персуазії і в одному впав ковпа отримав орден Перемоги, Золотий Зірка героя і орден Леніна в кількості 2 штук.
--img2---
Антуру спробував проштовхнути через проект про створення Замовлення Сталіна, як аналог Наказу Леніна. Навіть прототипи були зроблені, але на нього зазирнулися шоломи, і сказав: «Нові – не так». Я вмираю, що ви хочете. й
-img3---
Паралельно з цим стверджуючі «ручники» захотіли віднести Сталіну звання генералісімо, але, як ви вгадали його, лідер жорстко відхилив його. А якщо це не для Рокосовського, який зауважив Вісаронович з словами: Комраде Сталін, ти маршал, і я маршал. Ви не можете покарати мене, ви ніколи не прийняли цю назву. Правда, він ніколи не носить уніформу з епаулетами генералісімо, сказав, що він був занадто помпезним і несучасним, і зробив простий загальний пальто з маршаловими епаулетами.
-img4---
Єдина нагорода, яка зігріталась у Сталінську душу, стала медаллю «Шука і молоток» Герой соціалістичної праці. Він зносився з чіткою совістю.
-img5---
Джерело: рибальська сітка