П'ять людей і чотири роботи

Нещодавно я отримав другу роботу. Не було достатньо грошей за останні три місяці навчання і я хотів би залишити школу, але режисер сказав, чому вам потрібно, то ви будете платити, після чого, по суті, він запропонував цю другу роботу. Місце виявилося невеликим заводом, а точніше навіть майстер-класом, що виробляє різноманітні дрібні пластикові штампування - пристрої, кнопки, перемикачі ...

23 фото через ralphmirebs

1,1 км Заводська будівля розташована в житловому районі і оточена звичайними японськими приватними будиночками, а всередині є чотири автоматичні прес-машини, що виливають пластикові деталі.

2,2 км З співробітників, крім мене, були також чотири люди – два японські, жіночий директор і китайський.

р.

3. У

4. У При отриманні замовлення на виробництво певної частини, в машині завантажують металеву форму. Машина, як пилосос, виводить пластикові гранули з сумки, які надходять в нагрівальний блок. Там гранули нагрівають до 98 градусів, розтоплюють, гарячу масу порціюють до цвілі, що призводить до народження готової продукції.

5. Умань На фото представлена цвіль як з, так і без готових виробів. На останньому етапі «голки» виштовхуються з форми, виштовхуючи касову частину. Термометри магнітні показують температуру, частини народжуються нагрівом близько 60 градусів, тому ми працюємо в рукавичках.

Р

6. Жнівень

7. Про нас

8. У

9. Навігація

10. Всі машини можуть працювати в двох режимах – повністю автоматичні і напівавтоматичні. У автоматичному режимі виготовлені деталі потрапляють в коробку, плитка знімається вручну маніпулятора, потрапляє на конвеєрний ремінь, переходить в подрібнювач, після чого операція штампування повторюється.

11.

12. У напівавтоматичному варіанті вироби знімаються з машини вручну і цей метод використовується, після чого потрібно захистити від подряпин. Вимоги до зовнішнього вигляду ми маємо досить строгі – якщо частина з якоїсь причини падає на підлогу, то, незважаючи на зовнішній вигляд (тобто відсутність або наявність подряпин), відразу відхилена і знищена.

Р

13 хв

14.

15.00 р. Так, моя робота полягає в видобуванні готових деталей, пуску машини на наступний цикл штампування, кладуть готові деталі в ящиках і обслуговуванні обладнання - змащування, очищення. Можливо, деякі такі роботи здаються монотонними, але це не зовсім так. Перш за все, я люблю технологію і це дає мені радість мені з ним. По-друге, це я, хто визначає швидкість машини і я не повинен тримати його. І, по-третє, під час роботи і на перервах, можна поспілкуватися з колегами у всіляких випадках. Наприклад, японська, яка працює поруч з мною, виявилася фотографом з досвідом, віддаючи перевагу середнім форматам і навіть має пару радянських камер.

(доб. 374)

16.00 р. Я теж дуже люблю, щоб вони отримували красиву і комфортну робочу форму. В цілому, є щось романтичне про цю роботу, для Росії я хотів би коли-небудь отримати роботу в такому заводі, але я знаю про них (і про таку роботу на машині) в основному від радянських фільмів про робітників.

р.

17.00 р. Тепер ми виконуємо великий порядок виробництва автомобільних GPS-навігаторів - корпус, кнопка, кришки акумулятора. Ось приклади готових виробів.

18 років

р.

19.00 р.

20.

21. І ось склад прес-форм, підставка з описом поточних робіт і щоденного споживання електроенергії - до 585 кВт на добу.

56989898.

22.

23. Так тепер я їхати додому після школи, снек і йти прямо на завод, де я працюю від 3 до 6 годин. Потім я повернусь назад, змінити свій одяг і запустити другу роботу в кадрі.

Джерело: