У Малоярославцях зібралися московські любителі. . й

У Малоярославцях збираються московські любителі.

Написання RIDUS-NEWS.
Ось 11 фотографії!

до 1 2 3 4 5+

Малоярославець - невелике сонне місто в Калузі. Він, як правило, тихий і спокійний натовп, але ця субота центральна площа раптом наповнена людьми. Про три сотні найсильніших молодих людей прийшли з Москви в автомобілі і тренуються просто подивитися на очі місцевих посадових осіб і чути. І вони досягали своєї мети.

Тепер все в порядку. У вересні цього року під час святкувань міського дня біля місцевого нічного клубу відбувся скраб між кількома молодими людьми. Одне з них в кінцевому підсумку госпіталізовано з задніми ранами до грудей і обличчя (лиза пропущено кілька сантиметрів від сонної артерії). Завдяки хірургії та допомоги друзям, які оперативно принесли потерпілий до лікарні, він зберіг.

Але затримання нападника на «гарячий причіп» не працює. Поліція пізніше виявила підозру. Потерпілий, хто все-таки піддав лікування, виявляв його на лицьовій стороні і перпетратор був введений в пристойку. Я майже забув для введення основних символів. Ім’я пораненого чоловіка – Олексій Єршов, який поранений Андроніком Симонаном.
Через місяць Олексій був виведений з лікарні, а потім почав те, що відбувається з підвищеною регулярністю: обвинувачений мав впливові родичі, друзі та однодумці з з'єднаннями. На Олексі та свідки з боку своєї сторони знизили загрози, аж до контраксації атаки одного з друзів пана Симонана (незважаючи на те, що після серйозної рани Олексій тільки недавно відновив). І через деякий час суд навіть виніс звинувачення під підписку, не залишаючи, незважаючи на тяжкість злочину.
Щодо цього абсолютно типового випадку, крім людей, які беруть участь в ньому, якщо Олексій не мав несподіваної і вагової труби в руках. Спартак Москва. І ті сотні молодих людей, які отримали лише трохи світла на вихідних, щоб зробити довгу подорож і піти в Малоярославець Площ також вентилятори. А не тільки Спартак, але і інші команди: Торпедо, СКА, Локомотів, Динамо, Химок, Сатурн. Я не знаю, скільки вони діляться в повсякденному житті. Але випадок Олексія вдалося об'єднати найгарніших супротивників.

У Малоярославцях зібралися московські любителі. . й р.

Після відомих трагійних подій (збитків Юрія Волкова та Єгора Свірідова) ми вирішили поклеїти разом та підтримувати один одного, незалежно від клубних вподобань. Поїзд з Москви підійшов на платформу 12:20. Через кілька хвилин, стовпці вболівальників організували переїзд до центру Малоярославець. Кілька уніформованих і скатертин поліцейських, потішно дивилися цю пам'ятку, безпрецедентно для провінційного міста, але не намагалися заважати.

Керівник міської адміністрації

У порівнянні з ними голова міської адміністрації А. А. Гейзера, який з'явився трохи пізніше, виглядав набагато палер як буквально, так і фігурно. Він торкнувся щось незрозуміло, забуваючи навіть витерти коронку, хоча б не зв'язувати, фраза: «Я зроблю цю справу під контролем». У той час як деякі з хлопців обговорювалися з органами влади, інші збирали підписи на клопотання, зажадавши, що перпетратор не дозволяв вимовляти відповідь. Після того, як було передано до адміністрації та прокуратури.
Реакція місцевих жителів є індексною: майже всі вони усвідомлювали матерію і будуть підписані, і багато були досить політично некоректно виражені в наступному спирті: «Такі кавказьки повністю боговані – здається, що вони цілеспрямовано купили все тут, і тепер поважають, як майстри, бразенлі і дефіантно. й

5 999 р.

...

...

У Малоярославцях зібралися московські любителі. . й р.

...

Акція тривала лише за годину: поїзд до Москви забрав шанувальників назад до столиці, залишаючи поліцейські та посадові особи в стані шоку від такого несподіваного, нехай повністю мирного візиту. Хочеться вірити, що суд, який пов'язаний з початком, буде дійсно неупередженим і не піддаватися тиску впливової діаспори в Калузькій області, і закон буде однорідним для всіх.
Це насправді одна локальна перемога. І скільки людей в нашій країні, які не є футбольними вболівальниками, і які ніхто не стояти? Скільки судді згинаються під тиском грошей і влади? Скільки злочинців втекти покарання через поступку потужних друзів і земляків? Це серйозні проблеми і повинні бути адресовані негайно. І, напевно, не потрібно для нових Манежок і походів на Малоярославець.

Я зробив, спасибі вам дуже багато.

9088033р.

Джерело: