Слова француза про Росію

Я не люблю Росію, не схожий на Путін. Я соромлюся нашої країни, для Великої Франції, я дуже соромлюся, що країна з великою культурою, моя Франція, яка дав світові великі математики, філософи, письменники, художники, композитори, країна, яка підкорила всю Європу, тепер ця країна має свою думку, ніхто не просить нас, і якщо ми говоримо щось, це тільки коли ми допускається. Президент Французької Республіки не має підстави. Ні, абсолютно. У зв'язку з тим, що дипломатично, Франція була підпорядкована США протягом тривалого часу. Я дуже бачу, що президент не захищає інтереси Франції. Він в першу чергу захистив інтереси США і відмовляється від холодної війни на РФ. І це досить ясно. Здається, що Росія зараз лікується гірше радянських часів. Я знаю, що було багато людей у Франції, які були переконливі про Радянський Союз, бо вони були ідеологічно закриті. Але мені здається, що заспокійливі двері перед Росією не є шляхом переговори з цією великою нацією, великою економічною силою. Що потрібно враховувати.
Я не люблю Росію! Чому? Є багато причин!
Але я поважаю російських людей: вони сміливі, сильні, сміливі, люди. Всі росіяни, які я зустрілися, завжди пишаться своєю країною. Розповіли мене про російську творчість: ікони, церкви, фортеці, Кремля.
Вони дуже горді своєю історією. Завоювання Сибіру, перемоги на татарах та Турках. Росія стала першою країною для запуску супутника в космос, потім ракети. Перша людина в космосі була російська. Російські росіяни першими побудували космічну станцію.
Скільки великих вчених народилися в Росії? росіяни мають багато, щоб бути гордими.
І сьогодні Росія в вангарді: модернізація міст, реформування її армії, перемагаючи повагу усього світу. Це чудовий! Чому ми Французькі, ми не можемо бути менш гордістю нашої історії, ніж росіяни, чому ми повинні бути незрівняні пленери на політичну мапу Європи, танцюючи на тюнінг Сполучених Штатів, закриваючи наші роти і очі, де ми завжди були майстерні? Де є наше почуття, що належать до великої країни і нації? Чому росіяни розуміють це і ми не робимо?
Я знаю, що є багато чудових людей в Росії: не Західні ослаблення (з них багато в Франції), російські жінки жіночні, і чоловіки сміливі.
Росія – країна з особливим способом, європейським, але не Західним. Не доводилося до колін.
Фото: Село Париж, Челябінська область

Джерело: www.facebook.com