Суперклей - амбаш.

Я вирішив розвести фотографії з сюжетом про те, що сталося мені 15 років тому, коли я був ще один, але я пам'ятаю його зараз. Можливо, хтось посміхнеться. А сусід ще не може подрібнити цей filth від пальця, що враження і надихнула.
В той час як я не мав автомобіля, я переїхав до нашого міста на гірському велосипеді. Що партія з друзями закінчилася в 2 ранку неділю і мала пилитися додому. На своєму дворі була ламка, особливо біля двоколісного друга, з яким і вогнем, і з водою.
В цілому, побачив будинок, добре авто в 2 ранку і не познайомився з поліцією на його складі. Питпади почалися в процесі водіння при проходженні через 4 черевний канал.
Я зламав перший педаль навпіл проти бетонного бруса, але все ще в значущому стані я знайшов і притискав пружину до стовбура.
Другий - вже зламав лівий педал при спробі піти прямо (свіжі) Несподівано, але несподівано, після 4 мереж я знайшов лівий бетонний паркан. Складання другого зламаного педалу на стовбурі - на деяких кущах, як і раніше, поїхав додому.
І тоді, якщо це не вірно - збігається на 3 м. трьох складових майбутнього ас, як п'яний продиктність, нарада завтра (прокататися велосипедом) і відомий суперглюз славних китайських виробників (що копійки).
Коротко, змащуючи обидві половинки педалі рясно з суперклеєм, він притискав їх потужністю алкогольної відстані прямо на кущі.
Це його. Він застрягти руки так, щоб кицька не відірвала. Він вже оздоровився. Я намагаюся сидіти і лежати. Вело не дозволяє прийняти правильне положення - і навіть вертоліти обертаються більше і більше, коли ви закривите очі. А потім я хотів би взяти ссать. Сплячий як рука. Ви ніколи не пробували розкачати гірський велосипед - не за кермом, але з одним педальом - і навіть п'яним - і коли пиво потрапив до сечовипускання.
doc є великим - не дуже тягати - після всього, від великого приміщення до виходу.
У передпокої. У наших квартирах і селери з велосипедами ви навряд чи можете перетворювати навколо - а потім біль пальм, які міцно застрягають до педаль і пива, змащуючи на сечовипускання ніг.
Добре працювала алкогольна анестезія. Плювати на все - відпочивають обидві ноги в рамці великого і з кришками, щоб відірвати всі однакові пальми до крові, але зламали безкоштовно. Ну, потім був стрибок в 2 стрибки в туалет і вже спати з пов'язаними руками.
Пам'ятаю зараз і аналіз - Я думаю, що з жахом - якщо я не був, щоб розірвати пальми і чисто обману алкогольних пар і їх неслухняність, я хотів би просто попадати клею до велосипеда. Але вранці - і з ранковим підйомником і великим - буде страшно уявити такий ранок.
Я отримав його. Перша історія. Можливо, хтось посміхнеться. Я не чекав на будь-які помилки, тому скажу мені. Smilexxx.

Джерело: