Відключена парковка

У нашій країні дуже актуальні проблеми інвалідів. Для них практично немає зручностей: немає пандусів, ліфтів не працюють, і сліпих людей намагаються швидко надсилати під колесами автомобілів завдяки нестандартній плитці.

Однак минулого року був проведений серйозний прорив – на багатьох вулицях, біля житлових будинків, офісних і торгових центрів, з'явилися спеціальні місця для автостоянок. При цьому штраф за парковку на такому місці для звичайних автомобілебудів зросла 25 разів і тепер коливається від 3 до 5 тис. рублів. Як зазвичай, однак, DHS не працює в цьому відношенні. Вже в будівлі ДАІ Москви спеціально виділено для цього місця паркани своїми руками.

Перший ряд торгових центрів виглядає так:

Офіси, такі як:

8656399

І навіть поліція розгорнула правила:

А потім є психічно відключені:

Другий день відключена людина з 2-ї групи написав мені на Facebook:

Я думаю про нашу культуру. Не про високий, але про будинок. Один з тисяч дрібних але ілюстративних прикладів: Приїжджайте до автостоянки перед супермаркетом. Відключена автостоянка займає круті джипи. Немає місць. В одному з джипів сидить пара, їсти піцу, дивитися фільм на прохолодному вбудованому екрані. Не існує відповіді на запит, щоб залишити. Я бажав поставити їх назовні з'єднувача вітру. Якщо ви перебуваєте в колясці, ви повинні мати наклейку. Я зроблю це наступного разу. Я пропоную всім тим же. Якщо в машині немає наклейки, то потрібно приклеїти її зовні. Перед водієм. З тих пір, поки вам не торкаться, це залишилося до нас, лайт, щоб це зробити. Стікери вартість 10р. Недорогий, навіть для нас.

Ідея, на мій погляд, дуже хороша, нам просто потрібно розкласти її серед людей, які займаються карбуванням. Це виглядає так.

Додано до [mergetime]1327226169[/mergetime]

Вартість його в будь-якому магазині автомобілів становить 10 рублів. Спендія 100 рублів, і коли ви бачите муки в стоянці, приклеїти її в куточок вітру. Якщо вони вірять, що вони мають право на парк у місцях для інвалідів, вони повинні якось виявити себе. І так ви знаєте, що це не для нічого, я інформую вам, що для такої наклейки вам потрібен спеціальний ідентифікатор, який холики не мають, і за відсутність якого вони стикаються великим штрафом.

Джерело: