470
Ви дізнаєтесь, що в марлі вони називають північною екстремальною. . й
Для тих, хто хоче від'єднатися від політики, нещасних випадків, реєстраторів, риносів та інших речей, а також для тих, хто служив на півночі і тих, хто просто любить цю країну.
Пост довго дозрівав, але не знаю, який ресурс викласти, а ще в першій частині фото будинку був, то обставини не дозволяли сидіти і повільно зібрати все в палі. І тепер пост трохи плутати (не спить і заважатиме створення посту), тому коментарі короткі.
Пост має три розділи: літо, зима і тверда зима.
Гарна зима - не мій фото, але дозвіл.
Фото як 86 можна розбити.
Я відкрию пост з фотографією будівлі Санції П'яти (це той, де індуси знімали фільм). годинник на цьому будинку був дивовижний. Хтось жартував побачити, адже залізничні працівники завжди відомі за точність відправлення та прибуття поїздів. здається, що архітектор Hotl який цей рядок ніколи не буде завантажений ...
Північна природа унікальний – ми маємо деякі зелені, що ростуть прямо на скелях.
128999 р.
Зелений намагається приховати сліди льодовика.
Північні простори
Більше місця.
Залізничні вітри серед тампонів.
Це те, що виглядає лісова тундра.
р.
Станція Лустраі оточена дощовою петлею
р.
Ми також перевіряємо вагон.
Круглий вокзал.
Далеко на горі я бачив лоне дерево, виявилося, щоб бути крилами до подарунка фалоімітатора на самому вершині.
Свер є повним невеликими струмками, які навіть називають річками важко.
, м. Київ
Але кажуть, що лосось може бути...
Перше мертве дерево. ДТП?
Зелене море, і ви не можете сказати, що далеко за межі Арктики.
екологічна ситуація змінилася...
Р
Джерело:
Пост довго дозрівав, але не знаю, який ресурс викласти, а ще в першій частині фото будинку був, то обставини не дозволяли сидіти і повільно зібрати все в палі. І тепер пост трохи плутати (не спить і заважатиме створення посту), тому коментарі короткі.
Пост має три розділи: літо, зима і тверда зима.
Гарна зима - не мій фото, але дозвіл.
Фото як 86 можна розбити.
Я відкрию пост з фотографією будівлі Санції П'яти (це той, де індуси знімали фільм). годинник на цьому будинку був дивовижний. Хтось жартував побачити, адже залізничні працівники завжди відомі за точність відправлення та прибуття поїздів. здається, що архітектор Hotl який цей рядок ніколи не буде завантажений ...
Північна природа унікальний – ми маємо деякі зелені, що ростуть прямо на скелях.
128999 р.
Зелений намагається приховати сліди льодовика.
Північні простори
Більше місця.
Залізничні вітри серед тампонів.
Це те, що виглядає лісова тундра.
р.
Станція Лустраі оточена дощовою петлею
р.
Ми також перевіряємо вагон.
Круглий вокзал.
Далеко на горі я бачив лоне дерево, виявилося, щоб бути крилами до подарунка фалоімітатора на самому вершині.
Свер є повним невеликими струмками, які навіть називають річками важко.
, м. Київ
Але кажуть, що лосось може бути...
Перше мертве дерево. ДТП?
Зелене море, і ви не можете сказати, що далеко за межі Арктики.
екологічна ситуація змінилася...
Р
Джерело: