Зняття з мобільного телефону

Додаткова надійна сигналізація для автомобіля з старого стільникового телефону.

Моя Дауууо Некія стоїть на стоянці на дворі будинку, вікна, що стоять на іншому боці, тому довелося придумати додаткову тривогу. На основі старого стільникового телефону з швидкою щоденникою (передумовою є швидкий щоденник).

У швидкому діалі він забив номер телефону комірки, вимкнув дзвінок, знімав показання (все це в налаштуваннях телефону). Розбирання телефону, вирізати отвір над кнопкою "2" і пропаляти два дроти, щоб імітувати натискання кнопки на номер два. Вбудований корпус.

Два дроти + і - припалюється до акумулятора, припалюється їх на телефон в місці батареї, а два паралельно припалюється до виходу зарядного пристрою. Зарядний пристрій був придбаний на іншому телефоні, але прийшов в зручний тут. Я купив новий SIM, встановив його в телефоні, активував його, встановивши його в налаштуваннях я вибрав телефонну книгу «телефон», але ви можете просто забити номер мобільного телефону на нову SIM.

Телефон готовий працювати, він залишається підключити його до автомобіля. Дріт від акумулятора через перемикач зачепився в мінус і плюс автомобіля, дріт з телефону кнопки, через перемикач до кінцевого вимикача лівої двері водія.

Всі права, сигнал готовий!

Я відкрив двері і відразу ж зателефоную до мого стільникового телефону, і там у мене є номер Daewoo Nexia і я знаю, що хтось відкрив автомобільні двері або багажник з капюшоном.
Виявилося ідеально, особливо, оскільки сигнал від стільникового автомобіля може визначити його розташування.

Тепер я роблю однакову тривогу, щоб охороняти садовий будинок, покласти кінцеві вимикачі на двері і на швидку кнопку набрати на телефоні.

Автор: Микола Євдокимов

Р

Джерело: