Це тільки місяць, але він був побудований протягом 23 років.

55 фото + текст + 1 відео

Написи ottenki-serogo

Це тільки місяць, але він був побудований протягом 23 років. У ній є лише сім станцій і невелика довжина восьми і пів кілометрів і працює більше, як атракціон, але вже зрозуміло, що московський метро має багато вчитися з Алмати метро. НедоСМІ кореспондент став першим і до тих пір єдиним, хто отримав дозвіл на фотографію південного столиці Казахстану.

Р

2. Алмати Метро відкрито 1 грудня 2011 року. Його будівництво почалося під Радянським Союзом в 1988 році з фінансуванням від республіканського бюджету. До 1992 р. Москва забезпечила матеріально-технічну допомогу, але після розпаду Радянського Союзу будівництво замерзли і відновили тільки в 2005 р.

3. У

4. У «Це заборонено в метро:
5.11. Зняти плівку і фотографію без дозволу адміністрації метро, а також використовувати стрічкові рекордери, радіо та музичні інструменти.
Працівники, які порушують законну відповідальність

5. Умань Я отримую камеру в лобі, зробіть перші фотографії. У поліцейських поліцейських з'являється офіцер поліції.
Я шкода, але забороняється фотографувати на піддозі.
до Що означає гонна?
Представниця органів має труднощі з відповіддю, вказавши лише, що покарання буде адміністративним, не злочинним. Я покажу вам дозвіл. Він зателефонував довгий час, перевіряючи мій папір.

1216597

6. Жнівень На підставі аналогічних правил міст СНД були внесені правила метро Алмати. Законодавство Казахстану не передбачає покарання за фотографію в метро, але в найближчому майбутньому будуть зроблені необхідні зміни. Я радий, що ви можете прогулятися з тваринами і проносити велосипеди. Тим не менш, на ескалаторі собаку доведеться підбиратися, тому варіант поїздки з Доберманом зникне сам.

7. Про нас Для оплати за подорожі, безконтактні смарт-карти багаторазового використання (варіантність - 90 днів з останнього поповнення) і одноразові токени діють до кінця поточного дня. Але вони не прості, вони також мають програмований чіп. Я не знаю, чому, ймовірно, захист від підробки.

Р

8. У Вартість однієї поїздки становить 80 тенге або 16 рублів. Залишок смарт-карт можна поповнювати касовими та автоматизованими терміналами на станціях.

197862 рр.

9. Навігація Субота оголошується "День проїзду". У цей день пасажири можуть привезти свої розтяжки і перепрограмувати їх без втрати грошей.

10 хв

11.

12.

(Рівне)

13.00 р. Зверніть увагу на гойдалки дверей - піти з чимось великим через них не проблема, наприклад, з коляскою або дитячим колясником.

14.

15.00 р. В той час як майже ніхто не використовує метро як громадський транспорт, кожен приходить сюди, щоб їздити сім'єю і їхати через нові станції. Фотографія на мильних коробках і «мисливці», як мобільні телефони називаються тут, не заборонені.

16.00 р. Місцеві газети навіть писали про молодят, розмаїття весільних прогулянок внизу метро та зустрічі нового року в метро.

17.00 р. На схемі лінії залишають два вільні місця для станцій під будівництво. Останнім буде названий «Москва». Мусковіти від Bratevo незадоволені цим обміном імен, вони не хочуть жити на Алма-Ата.

18 поїздів курсують 15 хвилин, на кожному вокзалі вийдуть всі люди, прогуляйтеся і вирушайте на наступний поїзд.

19.00 р. На станції Байконур відіграється фільм - ракетний запуск.

20.

21.

22.

23.

Р

24.

25.

26. Кожен поїзд зустрівся з дівчиною у формі (центр фото). Крім того, персонал підходу гучно збивається, що лінія не може перехопити і керувати пасажирів від краю платформи. Це виглядає дуже смішно, але якщо ви пам'ятаєте, що багато з цих людей побачили метро вперше, така обережність не здаватися зайвим.

27. Сім Південь Кореянка-робота Hyundai Обертові поїзди були спеціально розроблені для м. Алмати. Для збільшення терміну служби своїх органів виготовляються з нержавіючої сталі.

28. Всі автомобілі мають прохід, кожен поїзд оснащений системами кондиціонування та відеоспостереження.

р.

29. Незрівнянний спосіб укладання рейок на монолітній залізобетонній основі використовується тільки в декількох країнах Європи.

30.

31.

32. Фотографування без мила нереально. Як тільки ви забираєте об'єктив, офіцер поліції заходить:
- Сергій?
- Сергій! - Я згоден. Всі співробітники вже попередили про свою зйомку і дізналися своє ім'я серця.
- Мухамєдов?
- Мухамєдов
до Давайте мені бачити дозвіл.
Я продемонстрував, що уряд офіційно закликає когось і дасть їм. Далі йде голова метро:
- Фотографія заборонена.
- У мене є дозвіл.
- Ви Сергій?
- Сергій!
- Покажіть мені дозвіл.
Тоді я піду в лобі, я бачу мій камеру, і я їду за цією цілою розмовою з міліцією в'їзд знову. Всього за 20 разів на семи станціях.

33. Побачивши таку смішну ситуацію на станції, я не можу допомогти, але фотографію, а потім я знайшов пояснення.

34. Тітка в «склянках» на ескалаторах була замінена на кнопки «Стоп» кожні кілька метрів.

35.

36.00 Р

37 хв

38.

39.00 р.

40.

41.

42.

43.

44.

45.

Вибрати 46 _

47 кв.м. Щодня метро Алмати продає 30 000 пасажирів.

48.

61347034

49 кв.м. А тепер окремо про те, що було зроблено для людей з обмеженими можливостями. Я вже писав про двері вище. Давайте перейдемо на - рампи, де можливо.

50.00 р.

51 Колісні сидіння в перевезеннях.

62. І це пенні, що застрягти мене з простотою рішення, щоб знизити колесник вниз ескалатор. На кожній станції.

53. Після того, як коляска поклала в кошик, вона фіксується ременями, платформа піднімається і береться до ескалатора відправником для пасажирів з обмеженою мобільністю.

54. На ескалаторі пристрій стоїть мертвим, про те ж саме, як і у торгових центрах.

55.

56.00 р. А ще одне диво – «катерпілий», як це називається тут. Використовується для підйому та нижнього колісних крісел, де немає ручок.

Вибачте, будь ласка, зв'яжіться з нами

57.00 р. Кішохідні палички під коляскою, прикріплює до неї і перетягує її вниз сходи.

Додано до [mergetime]1327386018[/mergetime]

Щоб зрозуміти, як це відбувається, ви можете подивитися відео за хвилину.

Я не можу вставити все, я посилання www.youtube.com/watch?feature=playe&v=Nb2hTe6jAFQ

Додано до [mergetime]1327386145[/mergetime]
Я зробив.

Джерело: