Sapphire кільце збірка

Добрий день, кожен. У зв'язку з збільшенням популярності моїх попередніх постів та обговоренням на сайті і багато питань, які я вирішив поділитися іншою роботою з вами. Ну, якщо в попередніх постах ви обговорювали смарагд і діамант, сьогодні це час для сапфіра!

Про кільце. Повністю виготовлено з платини950. Сапфір про розмір 40 каратів є дуже красивим глибоким кольором і найголовніше, дуже чистий! Каблучка обрамлена 12 діамантами з загальною вагою близько 10 каратів і 140-150 круглих діамантів розміром від 0,7 до 2,2 мм вагою 4-5 карат. Вартість каменю може тільки здогадувати, як я знаю, скільки «всмоктувати» власне кільце - $ 320,000

У попередніх постах було багато питань про вартість каменів (від пальця або стелі). Не звідти і не від стелі, але від супроводжуючих паперів, адже всі камені від $ 100.00 і вище, як правило, застраховані, і з того моменту він отримує в наш майстер-клас, наше страхування відповідає за нього. Це говорить про вартість каменю!

Основу кільця спочатку виготовляли з воску, проливають в платині 3 частини, основні і 2 сторони і форму «пті» на фото всі три вже поліруються і пропалюють разом.

Наступне завдання - вирізати висадку сідла для "Маркіксу", для цього вам знадобиться пластина для платини, що розгортається в товщиною 1 мм.

Процес різання

#22 км

Всі 12 сідла з припашеними "пронгами" готові підходити до кільця

Побічні погляди з паяльними сідлами і ріжучим металом для "яскравого різання"

#22 км

Переглянути з вже фіксованими круглими діамантами

#22 км

Ну, в свою чергу прийшов до «Маркіксу»

#22 км

р.

Залишилося припаяти V статуетки для центрального каменю, а потім тріфлі.

Немає нічого лівого.

р.

Дядько!

#22 км

Джерело: