Голгофа для шлаків

Продовження оповідань з серії «Невідомі армійські оповідання»

Прізвище, як правило, змінено для морально-етичних причин, непристойний словник присутній для літературної розмальовки наратив.

ХОЛГОФ ДЛЯ ДИСТАНТ

О, мій Бог, як трахнув Мойша перед цілим становленням, після того як він повернувся з короткого відпочинку з сімейних причин! Жорстке сон!
Постраждати і вижити.
Для цього звучать легенди, аки співають свої пісні в незрівняних степах Середньої Азії і барах скандинавських племен, про них написано кращі крильчатки з мільйонами примірників, так як говорять в Одесі, опера складається, де основний характер, в кінці, зраджують всім і забути за вічність, умирає не смерть, а довго і болючий. Наша крихка кадтова душа з Мойшиною, душа, що переплітається пивом Санкт-Петербурга, і психіки було дуже, дуже підкреслено.
А тепер ви почуєте найпрестижнішого півкулю ЗС СРСР – командир підприємства розпочав свою виступ на ранковій будівлі. Cadet Vorontsov, отримати ебать з дію! Привіт!
до Це людина... ні, ні, що я... Цей CMO не потрібно представувати до найважчих громадськості, тому що кожен працівник нашої валіантської школи знає це ебать джекса у обличчі і ззаду, і навіть у матері-правителя, яким він запровадив себе як месенджер, взявся до міського моргу 1 квітня, щоб визначити тіло свого улюбленого сина-завдання. На підлозі - дорога, яку він впав в невідомому напрямку, і в цей час був служити обов'язковим офіцером в школі. Мачуха від нервового удару припинила менопаузи і відновив менструації, але це правда, ебать і дрібниці життя.
Рот, бігти по лінії. Він потім підняв руки вгору і розкочував білки очей жахливо, викликаючи на Небесі, щоб падати на голові цього нефідельного джекала, потім побігти до Моіши і показав його індексний палець між брови, як якщо робити енергетичні отвори в карма.
На пам'ятці цього щита за межами школи патрульні патрулі не збуджують цього ебатьера живим! Він намагався ебать (і ми перевірили інформацію, що він зробив ебать) його командир з явними сімейними обставинами і пішов з їсти горілку і лапу Санкт-Петербург дівчата. - Я розумію його людсько, і це дупа мене з'явився повний ковпачок (в рот відійшов і продемонстрував мене ковпачок, хтось ебать - фі ... що мес, і тепер всю компанію буде плавати грудьми в цьому щиті.
Про згущену цукерку Барбаріса, яка Мойша, від його генорозності, приніс до командира компанії в подарунок від відпочинку, Недельський мовчав, чітко відсмоктував його самостійно в тиші власного офісу, і не хочу поділитися з командиром. Що таке ебать я ділитися?! Після того, що це не командир, і він, генерал Недельський, особисто вивів кадет Воронцова для шкільних розлучення, як він лежить в медичному підрозділі, і командир має те саме відношення до цього, як лопатка до скленого оргазму. Так ебать вам, Comrade Colonel, не Барбариска, нехай тільки розмноження шедевра Hermitage.
- Хто ебать ви йдете зараз, ви дупа, ви навіть не чортів, щоб мати свій власний народження. Я гона ебать зробити вас Gestapo-- the guerrillas-underground dreamt the ебать!
Петля репресії повільно, але незворотно затягувалася на гіршій шиї персоналу, особи почали ввімкнути сині, очі заливали кров'ю, язика випала з рота, а момент афіксації проходив, як доставляння від ченців. Увімкніть нашу спину, а точніше, кинувшись по лінії, подрібнюючи кружечки до всіх нас до 7-го покоління, і перемішайте до 10-го.
Мойша стояв на увагу і дивився через очі приурочної собаки в пасосферу. Якщо компанія навіть на даний момент виглядала в ці очі, він буде бачити там, не Komsomol longing і remorse, але ебать все життя і відправляючи себе в ебать. Але Недельський був на гребінці хвилі верстви і погроз, і ми побачили очі Мойша, бо стоячи гайму назустріч нам, зачепивши губи і насадки, якби у нього було блювання обструкції кишечника.
Кадет Кондаков, пн. Ганс, сказав у низькому голосі - Трактор Рейха і Великої Німеччини! Ершиссен hund! – що означалося «Схожі собаки!»
У рядах, хтось тихо, але простежений - Ох, до якого ви залишили нас, ви... О, не їсти ви більше полотен і тушкованої капусти ... О, не дрочити ваш ковпачок під ковдрою ... О, не стрибайте на вашому окулярі в холодному склі ... О, не трамвай, ви червоні дівчата в самохідних автомобілях ...
У роті різко перевертався до свого голосу, а професійний мирнер спалив мордочку.
Тільки спина компанії звернулася до кінця барраків, Серйога Ермолін названа Уголом, стоячи в другому ряду, застрявши руку через утворення, вичавивши її в кулак, і, згинаючи його великого пальця, виповнивши його, що згідно з законами Римської імперії читати як вирок «Підходить до сексуального гладіатора». В той же час, угло посміхнувшись, знаючи на власній шкірі, що є така правова концепція: злочин і покарання, так як він розділив 1-е і 2-е місце з Мойшою на тумбі пустелі. Мойша побачила знак, але ще не висловила емоції.
Коли командир компанії пішов на наступну лягу своєї безреволюційної раси по лінії, і був назад до Мойша, цей renegade, не змінивши положення тіла на підставці "Смирно", різко підняв праву руку, приглушену в кулак на 90 градусів до торсо, витягнув її вперед, а пальма його лівої руки запалилася на лікті, тим самим представляючи кут з повним 50 відсотків свого вагінального екзометра. Потім він відкрив свій кулак, і еротично переніс свої пальці, роблячи зрозуміло, що тепер він зношує ультратонкий презервативу з антени, щоб підвищити оргазмічні відчуття сексуального партнера.
Кут, приклеюючи його язиком, переніс там бамп, демонструючи філігранну техніку неглибокого мигнету (переважно виконується Мойша).
Головне радянської армії Недельського, пройшовши черговий поворот на швидкості, виповнилося 180 градусів і виявилося, що його складне обслуговування стикаються кожному. Припинено пантомімію кута і Мойші.
- Захоплення бабуна!!! У роті ran і рослі куртки, як ініціюється адепт Сама Сатана, і найвищий ієрархічний статус.
- Захоплення пінгвіна !!! Захоплюючий грязь батьків, загиблий бабуся і зрадився Ленінград!!! Захоплення непорозуміння та сором’язливості радянської армії та флоту!!!
Добро, що командир не був присутній під час цих писань. Якщо він чув такі магічні фрази, то він відразу ж зупинить пиття, сам код, і починатиме до церкви.
Але полковник Чернишев в цей час був в інтенсивному догляді в його будинку після того, як ще одна горілка скинула ніч до того, що не поспішала відновити і покласти його на службу, як зазвичай.
- 5 днів арешту за ебать кад. Воронцов!!!
Я не можу дати більше рота. 10 днів арешту може дати тільки командир, але він був у важкій алкогольній комі, а девіли вже перетягували цей трахнув тіло в ват з гарячим дьогим дьогим, і кинув жорсткий на дровах для збільшення температури.
- 5 днів арешту, а потім ебать місяця в компанії наряди кожен день! - Він пропадив рот в післявиході.
до О, ви м'які, сер. О, і м'який... – кицька в рядах деяких Мойшин добре-wisher.
до У своїх шкарпетках! – тихо висловили думку незакінченої Декампіст Сергій Бабич.
Кут, відхилений жестами Мойша в його напрямку, коротко витертий: "Погляд собаки!"
... Після витягування ременя на губі Мойша почала прогулятися в нарядах девальв в компанії щодня.
Після того, як компанія вирушила в клас, а в бараках, крім наряду, не залишилося ніхто, компанія провела черговий шмон, щоб визначити речі, які не потрібні для зберігання в тумбах. Досягнувши коштовності кадту Воронцова, компанія відкрила її і звернула помаранчевий на світло Божого (більше дня до того, як посилка прийшла з дому, і чесно захопивши його між кентами, він залишив плоди для себе на ячмінь). У роті почали лущення апельсина. Мойша, стояча на нічному витримці, спійманий аромат південних фруктів, розтягував шию і timidly сказав: Comrade Major, залиште мене!
до Чи знаєте ви, Воронцов, чому крани літають в живоплот? Не дивлячись на те, що це відповідь.
до Ви помітили нігті на порожньому шлунку - тихо побажали здоров'я улюбленого командира Мойша - і продовжували виконувати складну військову службу.

浜у 涓 蹇

Джерело: