Кошеня лікшер

Будь ласка, не порушайте. Ось текст і фото.

Я думав довго, чи писати це тут, як snot ... Але тоді я вирішив, як і раніше надзвичайний випадок для мене.
В квартирі ми нарешті переїхали. І перше, що ми робили, на наполягають дружини, купили кошеня. Вона любить їх дуже багато, але вона не має шансів почати їх найближчим часом. Як виглядає ситуація.
Я колись лікував котів з трохи не довіри, вони дивляться на нас. Я завжди подобалася собакам більше. Але коли я бачив цей пухнастий люмп, як самостійний і життєрадісний, я не можу допомогти, але відчувати ніжні почуття до нього. А потім щось зламався всередині мене. Я сказав до своєї дружини, «Отримай його другу, бо ми працюємо весь час, і він буде нудний самостійно». Узгоджено дружину і незабаром у нас був другий люмп, також сіро-м'язовий-смугований.
Пройшов кілька місяців, наші кошенята виросли і не перестали порадувати очей після важкого робочого дня. Ідея третього кота прийшла до нас одночасно. І прийшов в наш будинок.
Старші кошенята отримали його дуже вигідно і вже доставлено квартиру до трьох. Вони виготовляли своєрідну ганку, і вони перебували за межі одного гори.
Одного разу, в кінці осені, я сидів на роботі, коли моя дружина називається. Максим має лихоманку, я пішов з дому, я не дав йому йти до школи. Ти будеш додому рано, подивіться за ним. Закінчила роботу, прийшла додому ... і знайшов таку картину.

Моя сина скила до кінця вночі і не доторкнулася до нього. Кіт лежав з ним весь час. Тоді, коли син пішов до ліжка, кішка лежала поруч з ним і гнала з ним до ранку. Коли я пішов за роботу, кошеня переїхав і викласти на журнальний столик в передпокої.
У роботі є ще один дзвінок. Дружина.
«Максим відчуває себе набагато краще. Немає температури, він вже читання. Ну, я впевнено щаслива з хорошою новиною. Після закінчення роботи, на шляху додому я пішов в магазин, купили фрукти, сік. Я прийшов додому і з дверцята я помітив кота, що лежить на кавовому столі. Я кажу дружині, «О, подивіться, Тоша обрала нове місце!» І вона сказала: "Це вдома весь час, він був там." На наступний день я взяв кішку в клініку. Ветеринарний оглянув його, сказав, що кішка повністю здорова, можливо, просто реагує на погоду. Це буде проходити.
Tosha помер два дні пізніше ...
Я почула, що кішки відчували біль людини. Але я не бачив цього. З тих пір я лікував їх як люди, які здатні зробити найбільшу жертву для іншої.

Джерело: