Найпотужніший центр даних в Росії

Тосса-де-Мар

27 зображень + текст

02 мар Найпотужніший центр даних в Росії сьогодні знаходиться в Самарі в Красному Пахарі біля MegaFon.

03 Мегафон вирішив побудувати свій центр даних з нуля, без використання міських будівель заводського типу. В цілому дата-центр має 5 поверхів і підвал. Потужність електромережі 8 МВт. Будівля не на заплавленому пагорбі, а гідроізоляція приділяє велику увагу. Кожен поверх водонепроникний з витоків.
Всі будівельні системи закріплюються. На території дата-центру є трансформаторна підстанція, дизель-генераторний завод з запасом палива, власний котельний зал. Два свердловини питної води. Всі номери мають систему пожежогасіння і герметичні двері. Те ж саме стосується інших будівельних систем. Центр даних має сертифікат TIER III за класифікацією TIA 942. Це найвищий рейтинг надійності для цивільних об’єктів. Вище тільки військові установки.

04 мар

р.

05 мар

06 мар Я думаю, що ця будівля буде великим укриттям у випадку зомбі атаки або катаклізму. Я думаю, що я буду робити це в ситуації, як це.
Обсяг інвестицій в центр даних становить майже мільярд рублів.

07 мар Ширина мережі центру до 200 Гбіт/с.
На території центру даних загальною площею 6912 кв.м. площею 400 кв.м. м кожен, силові установки і центр управління, які ми скоро досягнемо.

08 мар

09 Волоконно-оптичні лінії з'єднуються різними маршрутами, які забезпечують додаткові резервні канали в разі скелі.

10.

11.

12.

13 хв

14.

15.00 р.

р.

16 мар

17.00 р.

18 років

доб. 393

19.00 р.