Зимова акція: Келестіальні зуби!

Я вирішив поділитися своїми фотографіями і враженнями зими минулого року. Звичайно, ви не можете поставити всі фотографії тут.
Але я покажу вам 32 фотографії.

3610Р. 4200Р.

Це мене на пост з напрямами укриття.

67426762

9 км. Каплиця стоїть на одному з притулок на честь тих, хто загинув в горах скелелазень.

Ми йдемо на прохід. Не важко піднятися тут.

Ми отримали місце нашої першої ночі. Укриття невелике. Не дуже комфортно всередині, кути заморожені.

р.

Наші перевезення

Це наступний день. Зимова тайга!

2888851р.

Ще 12 км. Ще один притулок вкритий снігом.

Почати воду на обід

р.

Після того, як сім-кілометр перетину на незайманій землі був дуже нудний. Ми прогулялися довго в темряві. Я тут втомився.

Я зроблю картину цього ранку. Кози У теплій вдих від спальних мішків поселиться з кохірургом на наметі.

Ранкова температура. Б-р-р-р

Сніданок.

Один з вершин.

429372 Габаритний зображення

Ми на незайманому ґрунті.

3610Р. 4200Р.

Вони обрали місце для іншої ночі. Це останній оазис на схилі. Це просто голий наст. Завтра, потріть пас і саміту.

Написання щоденника. Туристичні ноти, щоб говорити.

Ще один ранку. З подальшим схилом буде крутіше, потім загортаємо лижі мотузкою, щоб вони не ковзали назад.

На схилі. Ось сніг вже щільний (наст), тому ми йдемо без лиж. Прогулянка по тросі з вами.

Вища і вища...

Звідси, знизу, ми пішли сюди. Пройшов цю долину на два дні.

Ми піднімаємо пас. Ви можете побачити сноуборди. Ведуться висока.

, Україна

Коте ран ...

р.

Наступна мета. Пік 40 років Komsomol. Висота 1836 м.

Вгору!

Ми залишили замітку вгорі, що ми тут.

Потім нам необхідно спуститися і щоб лижі не пішли попереду нас, приклеїти їх в рюкзаки. Може бути, ми можемо зняти.

Повернутися в тайгу.

Фір приклеюється.

У притулку (при якому вони вперше скидають). Це оголошення. Але загалом туристи свідомі люди.

Р

Ще одне.

Погода
Звідси ми стрибали назад до поїзда в півдня.

Всі Дуже дякую.

Джерело: