458
Ранок в морозильній камері (27 фото)
Зареєструватися
Покажіть мені, що може бути краще сніданку на 60-му поверсі федерації в -20o, з кришкою диму і прекрасним видом на Москву?
Право! Краще, ніж це може бути будь-який сніданок на будь-якій кухні, тому що квартира не так гельлікатно холодна, окропом не покривається скоринкою льоду протягом 5 хвилин, а сендвічі можуть бути їсти, не порослі. Що про види? Перегляд можна переглянути в Інтернеті, не потрібно заморожувати різні кінцівки вашого тіла.
1,1 км Дуже добре, що це тільки 9 a.m., тому ви можете спати вночі.
2,2 км
р.
3. У
4. У
5. Умань Небо було фотошопінгу. Я не фотошоп нічого в цьому пагоні, тільки rav-conversion.
6. Жнівень
7. Про нас Всі московські пуфи і димки люблять величезний горщик з отворами.
8. Екологія
9. Навігація
10.
11.
12.
р.
13.00 р.
Херсон
14.
15.00 р.
16.00 р. ван.
17.00 р.
18 років
19.00 р. Я не можу сказати вам, як холодні ноги.
до 1 2 3 4 5+
20.
р.
21.
22.
23. Ліфанов і 800мм.
24. Чай заспокійливого чаю проводиться протягом декількох хвилин і заморожують.
25. Не ходимо на дахах в сильних вітрах на -20o. Ви не повинні робити це.
960870
26. Дякуємо всім людям, які нас приймали до офісу Полонського, де ми прогріваємо з усіх сторін.
р.
27. До речі, Сергій знову перейменував свою компанію, тепер колишній Міракс POtOk8. Це з мого погляду.
На 8 поверсі вежі Восток було побудовано творчий офіс, а все, що відбувається в компанії, знято близько 20 операторів і розміщено на YouTube без редагування. Веб-сайт: www.nazvanienet.com
Це називається Big House або щось.
852773
Джерело:
Покажіть мені, що може бути краще сніданку на 60-му поверсі федерації в -20o, з кришкою диму і прекрасним видом на Москву?
Право! Краще, ніж це може бути будь-який сніданок на будь-якій кухні, тому що квартира не так гельлікатно холодна, окропом не покривається скоринкою льоду протягом 5 хвилин, а сендвічі можуть бути їсти, не порослі. Що про види? Перегляд можна переглянути в Інтернеті, не потрібно заморожувати різні кінцівки вашого тіла.
1,1 км Дуже добре, що це тільки 9 a.m., тому ви можете спати вночі.
2,2 км
р.
3. У
4. У
5. Умань Небо було фотошопінгу. Я не фотошоп нічого в цьому пагоні, тільки rav-conversion.
6. Жнівень
7. Про нас Всі московські пуфи і димки люблять величезний горщик з отворами.
8. Екологія
9. Навігація
10.
11.
12.
р.
13.00 р.
Херсон
14.
15.00 р.
16.00 р. ван.
17.00 р.
18 років
19.00 р. Я не можу сказати вам, як холодні ноги.
до 1 2 3 4 5+
20.
р.
21.
22.
23. Ліфанов і 800мм.
24. Чай заспокійливого чаю проводиться протягом декількох хвилин і заморожують.
25. Не ходимо на дахах в сильних вітрах на -20o. Ви не повинні робити це.
960870
26. Дякуємо всім людям, які нас приймали до офісу Полонського, де ми прогріваємо з усіх сторін.
р.
27. До речі, Сергій знову перейменував свою компанію, тепер колишній Міракс POtOk8. Це з мого погляду.
На 8 поверсі вежі Восток було побудовано творчий офіс, а все, що відбувається в компанії, знято близько 20 операторів і розміщено на YouTube без редагування. Веб-сайт: www.nazvanienet.com
Це називається Big House або щось.
852773
Джерело: