498
Виставка котів в Києві
Сьогодні я пощастив відвідати виставку вуса, смужених, пишних і зварних рад)
У Києві пройшов акцію XV Відкритий Чемпіонат України.
Під вирізом 20 фото + всього кілька літер
Кошені Джеррі і змія. Виставка ще не бере участі, але активно підтримує маму і зловживання дітьми.
Три більше дітей, в цей раз британські прийшли з дитячої.
Це головний коон. Він становить всього 5 місяців, але вже важить більше 4 кілограмів, в майбутньому яскравий представник породи. бесіда з власником окремо радує мене - дуже красива жінка.
Але ця красива жінка чекає в'їзду в кільце.
Я не маю багато любові до сфінксів, але в цьому випадку вона була жито для цих малюків - по вулиці -25, і вона не гаряча в павільйоні, так що ці милі дівчата прикрашають себе в пледах, комбінезонах і навіть шапочках.
Ще одне диво. Тільки на цій виставці я зрозуміла, скільки я люблю каттози.
Ще одне, що я можу поділитися тим, що через те, що погода і дикий темп на роботі, я відчуваю себе дійсно знезаду. Але після того, як час і половина серед цих хутряних рад я зрозумів, що вся халат в руці видалена.
Красива жінка в'язана для всіх, хто хоче зробити фотографії
просто сонячні кошенята
, Україна
Ще один мі-кун. Я люблю цю породу. Цей ручний чоловік є лідером породи на виставці - 12 кілограмів, шикої пальми і дуже гарно-натурбованої розкладання.
р.
І ця скромна дівчина була завжди гоління. Я не хочу зануритися, але я дуже сподобалося кота, тому я занурився і взяв малюнок.
Р
Ще один кіт чекає на його поворот, щоб з'явитися перед журі в кільці.
Швидкий хлопчик. Він намагався бігти.
73359776
Триколірна дівчина чекала її повороту в кільце
Так само, але вже в клітку з ознаками про плюси, позначені для майбутньої оцінки.
Р
І це дуже швидкий кошеня, тільки вже в клітку і зі своїми сортами.
Найкрутіші коти. У павільйоні почули її голос.
І ще одна кошеня в кільці.
211966
Тут йде плакат.
Я ніколи не пошкоджу таку екскурсію. Дуже піднятий тон спілкування з тваринами та їх власниками. На виставці вперше були представлені понад 100 кращих представників своїх порід, деякі з них побачили. Вражень просто чарівні!
П. С.
Я хотів би подякувати всім людям і організаціям, які пожертвували на тваринний притулок на одній виставці.
Джерело:
У Києві пройшов акцію XV Відкритий Чемпіонат України.
Під вирізом 20 фото + всього кілька літер
Кошені Джеррі і змія. Виставка ще не бере участі, але активно підтримує маму і зловживання дітьми.
Три більше дітей, в цей раз британські прийшли з дитячої.
Це головний коон. Він становить всього 5 місяців, але вже важить більше 4 кілограмів, в майбутньому яскравий представник породи. бесіда з власником окремо радує мене - дуже красива жінка.
Але ця красива жінка чекає в'їзду в кільце.
Я не маю багато любові до сфінксів, але в цьому випадку вона була жито для цих малюків - по вулиці -25, і вона не гаряча в павільйоні, так що ці милі дівчата прикрашають себе в пледах, комбінезонах і навіть шапочках.
Ще одне диво. Тільки на цій виставці я зрозуміла, скільки я люблю каттози.
Ще одне, що я можу поділитися тим, що через те, що погода і дикий темп на роботі, я відчуваю себе дійсно знезаду. Але після того, як час і половина серед цих хутряних рад я зрозумів, що вся халат в руці видалена.
Красива жінка в'язана для всіх, хто хоче зробити фотографії
просто сонячні кошенята
, Україна
Ще один мі-кун. Я люблю цю породу. Цей ручний чоловік є лідером породи на виставці - 12 кілограмів, шикої пальми і дуже гарно-натурбованої розкладання.
р.
І ця скромна дівчина була завжди гоління. Я не хочу зануритися, але я дуже сподобалося кота, тому я занурився і взяв малюнок.
Р
Ще один кіт чекає на його поворот, щоб з'явитися перед журі в кільці.
Швидкий хлопчик. Він намагався бігти.
73359776
Триколірна дівчина чекала її повороту в кільце
Так само, але вже в клітку з ознаками про плюси, позначені для майбутньої оцінки.
Р
І це дуже швидкий кошеня, тільки вже в клітку і зі своїми сортами.
Найкрутіші коти. У павільйоні почули її голос.
І ще одна кошеня в кільці.
211966
Тут йде плакат.
Я ніколи не пошкоджу таку екскурсію. Дуже піднятий тон спілкування з тваринами та їх власниками. На виставці вперше були представлені понад 100 кращих представників своїх порід, деякі з них побачили. Вражень просто чарівні!
П. С.
Я хотів би подякувати всім людям і організаціям, які пожертвували на тваринний притулок на одній виставці.
Джерело: