Подорож до залізничного депо (41 фото)

1,1 км Повернувшись з тривалих поїздок, я завжди дивився, де поїзди йдуть після закінчення рейсу. Так я залишаюся в темряві, якщо повернувшись з Москви, не забув телефон в відсіку.
Я ходив уздовж трас з Московського вокзалу до підведення поїздів, а потім корисного залізничника раджу шукати поїзда в ремонті та обладнанні депо. Я потрапив в RED.

Джерело

2. RED є величезним (близько 600 м) ангаром, в якому поїзди збираються повністю, а де проводяться невеликі ремонти автомобілів, завантажуються водою, цукром, свіжою лляною і брендованими власниками російської залізниці.

3. У У мертвому кінці Великого Смоленського проспекту відкриваються промислові види. Ось і стріляти моделі, або грати в "Нічний годинник", місцевості доречно. Компанія «Жовтневий автомобільний ремонтний завод», також виробляє автолабораторії для тестування контактної мережі.

4. У Засніжений і підхід до вантажних поїздів закрито вид.

5. Умань Відкрита композиція з вигляду і проходження до депо.

6. Жнівень Путилов перевал Volkovskaya-St. Petersburg-sorting (Москва)

7. Про нас

р.

8. У Я був вражений на його величезному розмірі, так що інший кінець просто розмитий в хазі. RED є одним із найдовших будівель російських залізниць.

9. Навігація Таких поїздів як «Невський експрес», «Смена», «Червона стрілка» та інші низькошвидкісні поїзди. "Сапсани" обслуговуються в ПМ-10, які розташовані біля платформи "Металострой"

10. Deadlock 74 шлях

р.

11. Звільнений кінець - залізничний вокзал, підключений до інших доріжок лише один кінець, і без продовження на іншому кінці.

12.

13.00 р. Протилежний кінець депо захований в хазі. Будівельні запахи незабутнього запаху зі спалень і вугільних паль в вагонному котлі. Чому парфуми не роблять освіжувачів таким смаком?

14. Все необхідне обладнання для автомобілів здійснюється на тракторах

15.00 р. Автомобілі "Червона стріла" та "Невський експрес". Два поїзда - одна ніч, другий день

16. "Червона стріла", що обслуговується в RED - швидкий пасажирський поїзд з Санкт-Петербурга до Москви. Поїзд залишає станції обох столиць в 23:55, час поїздки становить 8 годин.

17.00 р. Секретний пристрій з вбудованим барометром та електронним керуванням. Яка функціональність вона несе, ймовірно, буде просвітлювати місцеві вентилятори залізничного транспорту.

18 років

19.00 р. Область перевірки вагон

р.

20. Знаходилося сніг і поїзди зовні.

21. Площа технічного огляду вагонів

22. Невський експрес (No 167V/168V) - це високошвидкісний пасажирський поїзд. Поїзд працює на Московсько-Санк-Петербурзькій лінії з 2001 року. Покриває 650 кілометрів між двома столицями в 4 години, що розвиваються в деяких районах до 200 км / год.

23. Вагони "Невський експрес" виробництва на Твері (Калінін)

24. Коуперні перевезення 61-4170 з сидіннями

25. На боці вікна Nevsky Express дуже схожі на вікна трансатлантичного лайнера або навіть літака.

р.

26. Час залишити депо. Час, щоб прийняти повстанців і залишити будинок

27. І в той час він був снігом!

28.

(доб. 1)

29. Передача була закрита шляхом проходження реформи

30.

р.

31.

32.

33. Вид околиця, Путиловський перевал і проходження поїзда

34. Електричний поїзд був суперлайнаром і стрибком протягом двох хвилин.

3250Р. 3700Р.

35.

р.

36.00 Р Проходячи тренувальні ігри з снігу

37. Сходження на перевал прийняло фото

38.

39.00 р. Залізнична мийка

р.

40. І, як на замовлення, координати об'єкта для екскурсій всіх бажаючих

41. Проблеми, що виникли на виході, коли я збираюся зробити фінальні кадри: підійшов охоронець приватного сектора «Магістра» (Я зазвичай вірю, що тільки паразити, які не хочуть стояти на машині або займатися іншими творчими роботами, йдуть на охорону). Уважаю, що аматорські фотографії об'єктів залізничного транспорту допускаються, товари пояснили, що всі його вимоги до припинення зйомки незаконні, і я не зобов'язаний пред'явити документи на будь-який лівий. Природно, слова такого роду не задовольнили шламу і він збирався перетягнути мене до брами. Ми досягли кабіни безпеки, а потім пішли на мій автомобіль. Не вдалося залишити, тому що охоронець закликав допомогти і заблокував вихід на вантажний автомобіль. Я мав кликати поліцію. У поліція змогла прибути три (!) Я зробив звіт і тільки тоді я можу залишити.

І я дізнався, що в мене була адміністрація. Для чого – це незнімний, адже через територію RED – це проходження на майданчик «5 кілометр».

Не перебуваючи, але я знайшов телефон.

Джерело: