Останній гранат F-1

Добрий день, ЯП. Влітку вони були на відпочинку в Н-сковській області, де під час походу для грибів цей пристрій відкрився, знахідка страху не викликала, так як подається в армію, і кинув гранати, і це було тренування і імітація, воно стало ясно відразу, за кольором чорного кольору і характерних білих смуг на корпусі. На гранату привозили додому і чекали в шафі за час, і тут прийшов. Було прийнято рішення від навчальної кімнати, щоб зробити копію бойової справи. Будь ласка, не зламайте його, це буде 23.

Припуск на перевірку був дивний, я мав на Google пристрій "efki". Я зрозумів, що я також мав навчальну сесію.

522268

ТСН
Маса граната, гр 600
Маса, гр 60
Тип BB TNT
Довжина корпусу граната, мм 86
Довжина граната з запобіжником, мм 117
Діаметр граната, мм 55
Діапазон висоти, м 30 - 40
радіус обриву, м 200
Час горіння модератора, від 3.2 до 4.2

Ф1 гранат має Французькі коріння і довга історія. Під цим позначенням, але в латинському транскрипції - F-1 - гранат прийнято французькою армією в 1915 році.
Француска F-1 граната мала ударне зловживання. Простота і раціоналість будівництва гранатового тіла відіграла роль - граната була скоро прийнята в Росії. У той же час, недостатньо надійний і безпечний при обробці ударної запобіжності заміщався простою і більш надійною віддаленою побутовою запобіжкою конструкції Ковешнікова. Імітація якого присутня на моїй копії.

р.

Для завантаження гранати необхідно: відкрутити свічку, взяти запобіжник і акуратно закрутити її в отвір гранати. Для того, щоб кинути гранату необхідно: взяти гранату правою рукою і пальцями міцно натиснути зовнішній важіль запобіжної ковпачки до тіла гранати; утримуючи важіль, витягніть контроль за безпекою з лівою рукою; при цьому фіксатор і кришка безпеки випустили, але ударник залишається на бойовій ложці, що проводиться запобіжним кулькою; гойдалки і кидати гранату. Позбавлення гранати від закриття. На гранату ще в службі з російськими військами.

Джерело: