Про нас

Будь ласка, не поламайте тему в кінці створення.

Так, ми часто всі містобудівники. Невеликий, великий вторинний. Я хотів би розповісти вам і показати вам, що я бачу в мої часті візити на рідну землю.
Я починаю з літом...

Про нас

Де ще ви побачите такі тонкі дівчата, як не в Тверській провінції ...

Про нас

Озери

Про нас

Сонце...

Про нас

Сфери, номер яких не може розраховуватися...

Про нас

Рослинні трави ... Весь новий світ відчиняє.

Про нас р.

Іноді я хочу подивитися в небо ...

Про нас

Але часто коли ви приїжджаєте в нове місце, ви знайдете те ж саме. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У місцях, де народилися люди, працювали, знайшли один одного, в єдності з природою давали народження нового життя, де вони померли. З зростанням міст, на жаль, ми рухаємось далі і далі від того, що ми були частиною.

Про нас

І стояти, тьмяні очі-вікна, зморщені обличчями стін, будинки-маленькі фортеці тих років ...

Про нас

У цих місцях відсутні дороги-відновлені напрямки і неприпустимий мус ...

Про нас

Штани ... як дороги ...

Про нас

Старі люди, які живуть з життям... Нерідко покинутий hastily...

Про нас Р

Є сильні чоловіки, в яких все ще тепло...

Про нас

Деякі ховаються надії виживання.

Про нас

Але, в основному, картина всюди...

Про нас

Це те, як ви їдете з села в село, радіючи відкриттям. Адже в сірих містах, в натовпі людей, в тісності будівель, які вирощують як гриби, ви ніколи не побачите натуральні дзеркала.

Про нас

Ви ніколи не зрозумієте, наскільки красивими можуть бути ножі з трави.

Про нас

Тексти пісень, а це означає: Квіти, які, часто, здається, не прийдуть до божевільного художника.

Про нас

Особливо краса неба...

Про нас

У одному селищі я прокоментував деталь. Грандпаренти живуть в будинку. Старі... Це був час. Вони для одного І, щоб не обтягувати сусідів з проблемами, з яких залишилися 5 осіб того ж підтверджувати старих людей, вони підготували для себе хрести.

Про нас

Село, згідно з різними джерелами, було величезне для тих часів - з населенням до 300 осіб, з молитвою будинкою, млином, двома ставами, великим мощенням. І є 12 будинків, з яких 4 житлові. І вони живуть до тих пір, поки їх власники залишилися.
Ми припинили на Дідусь. 83 роки пам'яті. Все, що потрібно, є чистим повітрям. Колись через кожні 3 місяці, дочка дочка надходить, веде його через три кілометри до автомобіля (дорога, як ви не бачили). Вони йдуть в Москву, відкликають пансіонат, купують в магазинах, забирають його назад.
Дідусь має 3 холодильники на веранді. В одному - хліб і молоко, в іншому - консервований, в третій - делікатеси у вигляді рибного морозива, ковбасок ...
І один собачий друг, Дік.

Про нас

Телевізор красива і показує два канали.

Про нас

Веранда з стравами ...

Про нас

Але він має скарбну духовку!

Про нас

І знову ми бачимо невидимі і красиві.

Про нас

Ми думаємо про себе по дорозі...

Про нас Р

І знову сумувати...

Про нас

Що було колись збираю місце для людей, де прогулялися ярмарки, гуляли весілля, все залишилося за телятиною часу.

Про нас Габаритний зображення

Ви входите з відродженням будь-яким чином, ви закріплені і лука вниз. У храмах, навіть знищених, є ангели. Особливо чутливе обладнання здатний записувати звуки. Ці звуки є сервісом. Нехай люди йдуть, але послуга продовжується.

Про нас

Шукаєте небо, через теми, які згорнулися.

Про нас

Ви не розумієте, що ви можете залишити таку красу, щоб загинути.

Про нас доб.

Сприяє живому живопису стін...

Про нас

І ви дізнаєтеся трагедії і імпульси.

Про нас Р

Ви відчуєте вітер, ви побачите хмари на горизонті.

Про нас

Ви обираєте дорогу, що це...

Про нас

Хвиля руки працівникам полів ...

Про нас

На мостиках і яринах...

Про нас

Ви відмовляєтеся від краси міста, в сірому побуті, з обіцянкою до себе повернутися сюди знову і знову.
І вір... Бог з нами.

Додано до [mergetime]1327947371[/mergetime]
Кінець... Продовження додатків. Я не знаю, як поставити кілька фотографій в одній пошті.

Про нас

Джерело: