513
Про нас
Будь ласка, не поламайте тему в кінці створення.
Так, ми часто всі містобудівники. Невеликий, великий вторинний. Я хотів би розповісти вам і показати вам, що я бачу в мої часті візити на рідну землю.
Я починаю з літом...
Де ще ви побачите такі тонкі дівчата, як не в Тверській провінції ...
Озери
Сонце...
Сфери, номер яких не може розраховуватися...
Рослинні трави ... Весь новий світ відчиняє.
р.
Іноді я хочу подивитися в небо ...
Але часто коли ви приїжджаєте в нове місце, ви знайдете те ж саме. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У місцях, де народилися люди, працювали, знайшли один одного, в єдності з природою давали народження нового життя, де вони померли. З зростанням міст, на жаль, ми рухаємось далі і далі від того, що ми були частиною.
І стояти, тьмяні очі-вікна, зморщені обличчями стін, будинки-маленькі фортеці тих років ...
У цих місцях відсутні дороги-відновлені напрямки і неприпустимий мус ...
Штани ... як дороги ...
Старі люди, які живуть з життям... Нерідко покинутий hastily...
Р
Є сильні чоловіки, в яких все ще тепло...
Деякі ховаються надії виживання.
Але, в основному, картина всюди...
Це те, як ви їдете з села в село, радіючи відкриттям. Адже в сірих містах, в натовпі людей, в тісності будівель, які вирощують як гриби, ви ніколи не побачите натуральні дзеркала.
Ви ніколи не зрозумієте, наскільки красивими можуть бути ножі з трави.
Тексти пісень, а це означає: Квіти, які, часто, здається, не прийдуть до божевільного художника.
Особливо краса неба...
У одному селищі я прокоментував деталь. Грандпаренти живуть в будинку. Старі... Це був час. Вони для одного І, щоб не обтягувати сусідів з проблемами, з яких залишилися 5 осіб того ж підтверджувати старих людей, вони підготували для себе хрести.
Село, згідно з різними джерелами, було величезне для тих часів - з населенням до 300 осіб, з молитвою будинкою, млином, двома ставами, великим мощенням. І є 12 будинків, з яких 4 житлові. І вони живуть до тих пір, поки їх власники залишилися.
Ми припинили на Дідусь. 83 роки пам'яті. Все, що потрібно, є чистим повітрям. Колись через кожні 3 місяці, дочка дочка надходить, веде його через три кілометри до автомобіля (дорога, як ви не бачили). Вони йдуть в Москву, відкликають пансіонат, купують в магазинах, забирають його назад.
Дідусь має 3 холодильники на веранді. В одному - хліб і молоко, в іншому - консервований, в третій - делікатеси у вигляді рибного морозива, ковбасок ...
І один собачий друг, Дік.
Телевізор красива і показує два канали.
Веранда з стравами ...
Але він має скарбну духовку!
І знову ми бачимо невидимі і красиві.
Ми думаємо про себе по дорозі...
Р
І знову сумувати...
Що було колись збираю місце для людей, де прогулялися ярмарки, гуляли весілля, все залишилося за телятиною часу.
Габаритний зображення
Ви входите з відродженням будь-яким чином, ви закріплені і лука вниз. У храмах, навіть знищених, є ангели. Особливо чутливе обладнання здатний записувати звуки. Ці звуки є сервісом. Нехай люди йдуть, але послуга продовжується.
Шукаєте небо, через теми, які згорнулися.
Ви не розумієте, що ви можете залишити таку красу, щоб загинути.
доб.
Сприяє живому живопису стін...
І ви дізнаєтеся трагедії і імпульси.
Р
Ви відчуєте вітер, ви побачите хмари на горизонті.
Ви обираєте дорогу, що це...
Хвиля руки працівникам полів ...
На мостиках і яринах...
Ви відмовляєтеся від краси міста, в сірому побуті, з обіцянкою до себе повернутися сюди знову і знову.
І вір... Бог з нами.
Додано до [mergetime]1327947371[/mergetime]
Кінець... Продовження додатків. Я не знаю, як поставити кілька фотографій в одній пошті.
Джерело:
Так, ми часто всі містобудівники. Невеликий, великий вторинний. Я хотів би розповісти вам і показати вам, що я бачу в мої часті візити на рідну землю.
Я починаю з літом...
Де ще ви побачите такі тонкі дівчата, як не в Тверській провінції ...
Озери
Сонце...
Сфери, номер яких не може розраховуватися...
Рослинні трави ... Весь новий світ відчиняє.
р.
Іноді я хочу подивитися в небо ...
Але часто коли ви приїжджаєте в нове місце, ви знайдете те ж саме. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У місцях, де народилися люди, працювали, знайшли один одного, в єдності з природою давали народження нового життя, де вони померли. З зростанням міст, на жаль, ми рухаємось далі і далі від того, що ми були частиною.
І стояти, тьмяні очі-вікна, зморщені обличчями стін, будинки-маленькі фортеці тих років ...
У цих місцях відсутні дороги-відновлені напрямки і неприпустимий мус ...
Штани ... як дороги ...
Старі люди, які живуть з життям... Нерідко покинутий hastily...
Р
Є сильні чоловіки, в яких все ще тепло...
Деякі ховаються надії виживання.
Але, в основному, картина всюди...
Це те, як ви їдете з села в село, радіючи відкриттям. Адже в сірих містах, в натовпі людей, в тісності будівель, які вирощують як гриби, ви ніколи не побачите натуральні дзеркала.
Ви ніколи не зрозумієте, наскільки красивими можуть бути ножі з трави.
Тексти пісень, а це означає: Квіти, які, часто, здається, не прийдуть до божевільного художника.
Особливо краса неба...
У одному селищі я прокоментував деталь. Грандпаренти живуть в будинку. Старі... Це був час. Вони для одного І, щоб не обтягувати сусідів з проблемами, з яких залишилися 5 осіб того ж підтверджувати старих людей, вони підготували для себе хрести.
Село, згідно з різними джерелами, було величезне для тих часів - з населенням до 300 осіб, з молитвою будинкою, млином, двома ставами, великим мощенням. І є 12 будинків, з яких 4 житлові. І вони живуть до тих пір, поки їх власники залишилися.
Ми припинили на Дідусь. 83 роки пам'яті. Все, що потрібно, є чистим повітрям. Колись через кожні 3 місяці, дочка дочка надходить, веде його через три кілометри до автомобіля (дорога, як ви не бачили). Вони йдуть в Москву, відкликають пансіонат, купують в магазинах, забирають його назад.
Дідусь має 3 холодильники на веранді. В одному - хліб і молоко, в іншому - консервований, в третій - делікатеси у вигляді рибного морозива, ковбасок ...
І один собачий друг, Дік.
Телевізор красива і показує два канали.
Веранда з стравами ...
Але він має скарбну духовку!
І знову ми бачимо невидимі і красиві.
Ми думаємо про себе по дорозі...
Р
І знову сумувати...
Що було колись збираю місце для людей, де прогулялися ярмарки, гуляли весілля, все залишилося за телятиною часу.
Габаритний зображення
Ви входите з відродженням будь-яким чином, ви закріплені і лука вниз. У храмах, навіть знищених, є ангели. Особливо чутливе обладнання здатний записувати звуки. Ці звуки є сервісом. Нехай люди йдуть, але послуга продовжується.
Шукаєте небо, через теми, які згорнулися.
Ви не розумієте, що ви можете залишити таку красу, щоб загинути.
доб.
Сприяє живому живопису стін...
І ви дізнаєтеся трагедії і імпульси.
Р
Ви відчуєте вітер, ви побачите хмари на горизонті.
Ви обираєте дорогу, що це...
Хвиля руки працівникам полів ...
На мостиках і яринах...
Ви відмовляєтеся від краси міста, в сірому побуті, з обіцянкою до себе повернутися сюди знову і знову.
І вір... Бог з нами.
Додано до [mergetime]1327947371[/mergetime]
Кінець... Продовження додатків. Я не знаю, як поставити кілька фотографій в одній пошті.
Джерело: