Яка робота? поділитися ним зі мною.
Автор: Дамир Отеген
voxpopuli.kz - Інтернет-сайт
Згідно з корпоративною етики, робоче місце завжди повинно зберігати чистоту і тиди. Вважається, що стан робочого місця пов'язаний з тим, як людина відноситься до самої роботи. Однак чистий стіл не завжди є індикатором продуктивності. Наш фотожурналіст Damir Otegen кинув крі в Twitter з проханням показати, що на настільних комп'ютерах мешканців Алмати, а деякі даредвілі навіть погані
Олена, дизайнер інтер'єру
Нагадуємо, що деякі співробітники хамстерського будинку. Тільки замість прагованої газети, блакитів. Я думаю, що це затишне місце. Він має все необхідне. І намагатися переконувати мене, що не менше 10% навколишніх об'єктів без використання.
Все завжди в руці і все необхідне! Маркери повинні бути підкреслені! Наклейки необхідно пам'ятати! Офісні кронштейни і паперові кліпи - всі необхідні документи для кріплення і збереження з вами. Зелений чай - швидко прогрівати. Навушники є зручним способом анотації та фокусування вашого проекту. Дерев'яний брелок “кух на дереві” – це приємний трофей, який піднімає настрій. Подарунок колегам за 8 березня Звісно, підказка занадто м'якого характеру. Під час дня Сабата мій стіл перетворюється в покинутий хрущов, де немає душі і ніякого сенсу життя. Сісти вниз на життєздатному столі дуже незручно, відчуття психіки і переслідує почуття небезпеки. Це дивний, але факт.
Маліка, сувенірна агенція Adnet
Фото мого столу більш схожа на ілюстрацію для гри «знайомитись додатково». І на мій телефон з’являється тільки капелюшка колеги. На додаток до будь-якої паперової блокнотної паперу з неприпустимими склеротичними нотками можна знайти дійсно важливі речі на столі. Як тушку і взуття губка! Я чекав себе. Також є «сет хороший обліковий запис»: Вазелін, valerian, кава і сигарети, якщо раптом хтось повинен бути дозволений для запаху, диму ... добре і т.д. Калькулятор практично в центрі, що створює імітацію моєї сумно-фінансової діяльності, а дракон на моніторі зберігає ключі до офісу. Це також добре, що не існує місця під столом, де сумка з тренажерною формою та 4 парами взуття, що живуть для всіх випадків офісного життя. Тепер, до речі, я отримав нову клавіатуру фантазії, і це майже тиди.
Лена, відділ маркетингу AB-Restaurants
Я працюю в управлінні великим рестораном. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Терміни завжди мінімальні: вчора!
Блокнот з контактами, щоденниками, блокнотом з актуальних питань та виконання різних завдань, меню наших ресторанів, комерційних пропозицій, які необхідно обговорити, зміни в ресторанних акціях та налаштуваннях для друку, дисків, телефонів, маркерів, наклейки... І це все на своєму місці. Якщо ви попросите мене знайти найменший стікер або зв'язатися, то візуально я пам'ятаю, які файли для вибору, щоб отримати ноутбук і розповісти вам сторінку і колір, який позначається все. Я знаходжу на роботу: Я завжди маю доступ до файлів і папок, які я повинен в будь-який час. Є речі на столі, які не мають відношення до моєї роботи, але вони допомагають мені налаштовуватися на день попереду – чашка кави і маленька фото чоловіка, що я дуже вирішу.
Роса, головний редактор Tengrinews.kz
У мене є творча меска. Для мене всі необхідні речі розташовані в доступних місцях. Я так комфортний. Наприклад, мій телефон зліва, в середині столу є блокнот (У мене є 3 з них), навушники для прослуховування фонових записів, закуска у вигляді пшениці і меду. На комп'ютері до мене є магніти з усього світу. Вони заряджають мене позитивною енергією, і багато папок на процесорі — щомісячне сортування. В основному є офіційні запити, прес-релізи, деякі мемоси. Деякі протяжки я використовую як підставка для посуду з їжею. У таблиці міститься чай, цукор, печиво та візитні картки. Літні кросівки теж не боляче – в офісі я змінює взуття, так як влітку я приходжу до роботи в кросівки на велосипеді.
Євген, дизайнер, арт-директор твору. Кз
На моєму столі можна лежати все від льодяної цукерки до камери, що обрамлюється в кутку. Помада від XBox потрапив до столу випадково. Добре, решта тріфлі, як серветки, краплі носа, вправи, блокноти, візитні картки тощо. Всі інші предмети обов'язкові. IPad, як правило, має всі коментарі або ідеї на моїй роботі, телефон до станції док завжди заряджається, віддалений для перегляду презентацій, оскільки це зручно, iPod для музики. Ну і головна частина «шкарпа» займає монітор, планшет і клавіатура з трекпадом, без них я ніде – основні робочі інструменти. Це мені, які потрібно замовити.
Danil, Керівник проекту, kiwi.kz
Люди з творчим характером, як правило, створюють комфортні мес на робочому столі. Це просто, як мені вперше, але для мене все комфортно. Телефон, блокноти і наклейки завжди поруч один з одним, щоб зробити замітку в часі. У центрі таблиці є другий блокнот для миттєвих ескізів або записів деяких спонтанно придуманих відомостей. На правому – це стека документів, які потрібно розбиратися найближчим часом. Решта зберігається в тумбах під столом. У документах гордо ознайомлений Дракон року шолом, ретельно виготовлений "Черрі Дад" - іноді я зносжу його, щоб відволікати себе і не думати про що-небудь. Драцева (рослина) дарує свіжість і розслаблене бачення. Колонки – це музика для всіх, щось невибагливий, спокійний, але навушники – це моя особиста музика, можливо, важка, нетрадиційна або спокійна. Великий і помаранчевий, з об'ємом 600 мл, гордо піднімається, ймовірно, головний атрибут будь-якого офісного столу - мій мус, який надає життєздатність в будь-який час дня!
Дар'я, дизайнер інтер'єру
Я очищаю таблицю один раз на тиждень, але все накопичується знову буквально в один день. У мене є все необхідне на цьому етапі роботи. Зразки матеріалів, малюнків, каталогів меблів, ticurilla! Кава ... Я не прокинувся вранці. Я збираю свої браслети, як тільки я отримую в офіс, я часто забув їх на робочому місці. Сметана вже працює, але все ж вірно займає своє місце на бюджетах і презентаціях. І ікра, що мій друг приніс мене з Одеси. Дуже популярний з нами, всі підрядники беруть його на реальну роботу і намагаються вкрасти її.
Дмитро, фріланс фотограф
У центрі «положення» найголовніше - комп'ютер з планшетом, який займає хорошу третину столу. Також є чашка кави (або чаю), під ним часто лист з деякими ескізами або номерами вибраних фотографій. Є багато розеток на столі, пристрої, які повинні бути підключені, відразу зарядка для камери, спалахи, маршрутизатор від Beeline, педаль від гітари (потрібно було ремонт). Але в середині цього головного, пучок не дуже необхідних речей часто з'являються на столі: акумулятори, ручки, кокетка, паяльник, викрутка, шоколадки, візитні картки, флешки ... На краях столу невеликі стовпчики з шаба, і вони в'яжуть два дерев'яні тварини з вишневої папи.
Анел, Менеджер з питань зв'язків з клієнтами, блог-платформа Кз
Мес на моєму столі - циклічна: з'являється вранці і зникає ввечері. Щодня. Численні подарункові пакети є моїм пристрастю. Перш за все я збираю їх. Друге, що я роблю, хоча не для мого призначеного призначення, полягає в тому, щоб додати фунти фруктів, які я поглинаю протягом дня. Небезпечний пілінг також входить до складу «внутрішнє», разом з різдвяним деревом та Новорічною гірляндою, вони створюють новорічний настрій щодня. На лівій стороні підвіконня обов'язково надіштовхується листування, справа на рівні очей, я завжди бачу його. На самому столі – 2 блокноти (під бузковим шарфом) – один для щоденних записів зустрічей, термінів і так далі, другий для ідей, планів, проектів, є вилучення з книг, які я прочитав. З правої сторони є господарем, все важливо завжди під рукою: мокрі серветки, калькулятор (для підрахунку моїх мільйонів), приклейки і ручки. Шоколадні кулі для миру. 2 телефони завжди в пам'яті, тому що дзвінки практично ніколи не зупиняються. Відстеження монітора завжди є. Мес на столі не означає, що я брудний, стіл ніколи не покривається в пилу. Я не сором'язлива, що є занадто багато речей на моєму столі іноді, але це не простір, що регламентує нас, це нам, що регулює його. Як сказав Ейнштейн, «Замовити потрібно тільки фольгом, правила генія над хаосом. й
Андрей, фахівець з просування кіноіндустрій Sony Pictures і Walt Disney, Меломан мережі
Деякі люди називають його «сприятливими месами», у мене є «креативний хаос». В цілому я дуже люблю замовлення, коли труба в трубі, все регулюється так, щоб не вдалося знайти несправність. Ось чому багато моїх друзів не люблять мене. Я часто втомився від себе і розірвати це замовлення. Ви можете знайти будь-який на робочому столі і в оточенні. Звісно, стеки кіножурналів, а також місцевих казахських пресів з матеріалами про фільми з студіях Sony Pictures та Walt Disney, які надсилають Москві через кілька місяців. Коробки з залишками сувенірів та всілякими ексклюзивними начинками з кіно, які ще не грають. Звичайно, навушники – Я дивлю багато причепів щодня, і я не хочу турбувати своїх колег. Несподівано кілька десятків метрів кабелю, висаджених на робочому столі, що я успадкував від презентації фільмів Дісней, які ми провели з російськими колегами у листопаді минулого року. Дієси, візитки, диски з інформацією про наші фільми. Ви можете часто знайти банани і деякі змії від мого їстівного. І я люблю зелений чай. Ну, в нижній частині його прихована пляшка радянського шампанського, донорована на Новий рік.
Джерело: